Инвестирам в: Работещи онлайн бизнеси или идеи

Mat

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Здравейте,

Собственик съм на успешна маркетингова агенция и имам интерес да диверсифицирам малко източницинте на доход в дългосрочен план.

Предлагам директна инвестиция на пари( до 5-10к), участие с ноу-хау в управлението на успешен бизнес и маркетинг стратегии, или комбинация от двете, срещу смислено голям дял в нов или вече съществуващ бизнес.

Нямам желание да инвестирам в неща, които сте научили от Youtube инфлуенсър, без да имате реален опит в нишата, нито пък имам времето да влагам 20+ часа на седмица за участието в нови бизнеси, така че ако предложението ви не звучи сериозно, нека си спестим взаимно времето.

Бих имал по-специфичен интерес към бизнеси в сферата на онлайн маркетинга, тъй като там имам най-голям опит, както и разширяването на съществуващ успешен български бизнес в чужбина.

Поздрави!
 
Последно редактирано:
Не го приемай като заяждане, но 5-10к са нищожни пари в днешно време, че и голям процент да искаш :)
 
  • Like
Реакции: Sky
Имам бизнес за милион долара, който започнах с 0$ преди 2 години. Както и хоби онлайн магазин за 50 000лв. - 100 000лв. в зависимост как го смяташ, който започнах с 500лв начален капитал преди 4 години.

По мое мнение дори съм доста щедър. Не търся идеи, които могат да се реализират с много пари - тях мога и сам да си ги реализирам. Търся да инвестирам в хора, които са доста по-умни от мен в неща, от които не разбирам, и им трябва малко помощ, за да си умножат потенциала по 10 или 100, с капитал или едно рамо в маркетинга. :)

Приятел от маркетинг средите наскоро започна готина офлайн бизнес идея, която вече е печеливша, с 8 000$ в Полша и ще си избие парите за по-малко от година, като инвестира в ноу-хаута си извън маркетинга, и в уменията на приятел. В България тази идея би могла да се реализира с по-малко от 10к, но аз просто не разбирам от материята, за да се занимавам да търся юртаци.

Друг приятел започна бизнес преди седмица с 200 долара за реклама и 500 долара за първа инвестиция в инвентар, след като намери клиент с първоначалната реклама.

С две думи - има много идеи като тези, на които им трябва малко, за да станат много. Това са типът идеи, които ме влекат и които са ми в толерантноста на риск, ако се изнамери нещо, супер. Ако ли не просто си действам по моите собствени идеи междувременно и така. Но не вярвам в мантрата, че трябват много пари, за да правиш пари, просто трябва много акъл, за да направиш от нищо нещо. :)
 
Последно редактирано:
Имам идея, за която са нужни доста по-малко от $500 да не кажа, че и 100 са ок. По важното е ноу-хау-то.
 

Горе