Привет,
Ориентирах са към CPA офертите напоследък, направих си един ревю блог блогър (уж първо да тествам, но той пък се задържа на първа страница), офертата е за подмладяващ крем за лице, free trial.
Дотук добре, обаче за 3 седмици имам само 1 продажба.
Трафикът не е много, идва основно от Гугл, малко от Youtube,
търсенията са по
keyword
keyword review
keyword free
buy keyword
По всички думи имам поне една позиция на 1-ва стр, според МС и Трафик Травис,
страница/и от сайта + видео от Youtube.
За последните 2 седмици имам 40+ клика и само 1 продажба.
Обаче EPC то на офертата се движи $3 - $12+ в зависимост от държавата - Великобритания, САЩ, Канада
Знам, че това EPC зависи и от източника на трафик, питах АМ дали болшинството е от ФБ реклами,
но така и не ми отговори. Пробвах с ФБ реклами, без успех (естествено с малък бюджет, за 5-6 клика на ден )
Подозирам, че едно опитно око ще открие какво трябва да се промени в сайта, за да се подобри конверсията.
Така че, не ме жалете
блогът е http://idrotherapyreview.blogspot.com
Ориентирах са към CPA офертите напоследък, направих си един ревю блог блогър (уж първо да тествам, но той пък се задържа на първа страница), офертата е за подмладяващ крем за лице, free trial.
Дотук добре, обаче за 3 седмици имам само 1 продажба.
Трафикът не е много, идва основно от Гугл, малко от Youtube,
търсенията са по
keyword
keyword review
keyword free
buy keyword
По всички думи имам поне една позиция на 1-ва стр, според МС и Трафик Травис,
страница/и от сайта + видео от Youtube.
За последните 2 седмици имам 40+ клика и само 1 продажба.
Обаче EPC то на офертата се движи $3 - $12+ в зависимост от държавата - Великобритания, САЩ, Канада
Знам, че това EPC зависи и от източника на трафик, питах АМ дали болшинството е от ФБ реклами,
но така и не ми отговори. Пробвах с ФБ реклами, без успех (естествено с малък бюджет, за 5-6 клика на ден )
Подозирам, че едно опитно око ще открие какво трябва да се промени в сайта, за да се подобри конверсията.
Така че, не ме жалете
блогът е http://idrotherapyreview.blogspot.com