Уникални Дизайнерски Фототапети - Станете Наш Партньор

warangel

Member
Здравейте,

С голямо удоволствие Ви представяме нашата компания, Art Gift, водещ производител на персонализирани дизайнерски фототапети. Ние сме водещи в областта благодарение на нашето модерно оборудване за печат и довършителни процеси, както и благодарение на нашия талантлив екип от висококвалифицирани специалисти.

Предлагаме широка гама от услуги и продукти, включително физически каталог и достъп до голяма база от наши дизайни, от които можете да изтеглите визуализации за включване във Вашите проекти. По този начин ще можете да предложите на Вашите клиенти уникални и иновативни решения, които да отговорят на техните нужди и очаквания.

Освен това, за нашите партньори разработихме специална бонусна система, чрез която да поощрим дългосрочното и продуктивно сътрудничество.

Ако сте интериорен дизайнер или търгувате с бои, мазилки и продукти за декорация и тази възможност звучи привлекателно за Вас, ние бихме били много радостни да Ви включим в нашия партньорски програма. За да станете част от нашия екип, е нужно само да попълните формуляра за регистрация. След това наш оператор ще се свърже с Вас, за да обсъдим как можем да сътрудничим по най-ефективния и ползотворен начин. https://art-gift.net/

Не изпускайте възможността да разширите своя бизнес и да предложите на Вашите клиенти уникални и креативни решения! Очакваме Ви!

Изменената част е следната:От "Ако вие сте интериорен дизайнер или търгувате с бои, мазилки и продукти за декорация, както и тази възможност звучи привлекателно за Вас..." стана "Ако сте интериорен дизайнер или търгувате с бои, мазилки и продукти за декорация и тази възможност звучи привлекателно за Вас..." Съгласуването в изречението беше коригирано за по-добра яснота и граматическа точност.
 
Това е много хубаво.
Само с печат ли се занимавате?
Освен посоченото в сайта печатате ли върху други материи? - можете ли да печатате върху самозалепващото се фолио. Примерно.
Можете ли да след това да го изрежете в неправилни форми.
 
Това е много хубаво.
Само с печат ли се занимавате?
Освен посоченото в сайта печатате ли върху други материи? - можете ли да печатате върху самозалепващото се фолио. Примерно.
Можете ли да след това да го изрежете в неправилни форми.
Здравейте, да може и върху фолио да се печата. можете да видите в и рекламните услуги които предлагаме тук
 

Горе