Или е наистина ново или просто на мен не ми е направило впечатление до сега , но Blogspot вече (предполагам ) има и поддръжка на Български език на Админ Панела
Или е наистина ново или просто на мен не ми е направило впечатление до сега , но Blogspot вече (предполагам ) има и поддръжка на Български език на Админ Панела
Ново е бате, и аз го забелязах днес. Еми честито на всички - ставаме все по-бяла държава. Като се логваж днес в акаунта на блога си видях това. И си мислех "абе аз да не съм си инсталирал някой транслейтър на мозилата и да не съм разбрал". Ама се оказа, че наистина вече Blogger е на български, еми идва реч и на Adsense. ЗЬа повече инфо темата я знаете: Google Adsense работи на български сайтове.
Те хубаво го пуснаха това както и за адсенса ама аз пък спрях рекламата на форума в контент нетуърка ако се чудите защо прочете ми поста в темата от линка на блинки
Преводът е добра идея за нови потребители, но ние, старите, сме свикнали на английски Така на български някак всички линкове и бутони ми изглеждат ужасно дълги.
ДА кофти са преводите, но се всиква. За разлика от друг път поне тези, които са работили си знаят кое къде се намира. Всичко си е там където беше. Абе имам чувството, че това става вече някакво правило - Google да се се адаптира към езика ни. Явно скоро всичко ще си е Ок, Май ще дойде времето за AdSense на български. :wink: