Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
Да го прекръстят на Australia Closed (Lockdown) и да си играят само аборигени там. Може да им пратим няколко фенове с по 20-30 бустера. А тедката сигурно вече е там
 
Личи си, че само балканците сме все още свободни по дух и душа, и това много пречи на световната пропаганда. Но според мен тук австралийците си вкараха голям автогол и няма да им мине номера.
 
"Драмата с Джокович започва в 23:30 местно време, когато той кацна с екипа си в Мелбърн, с надеждата да участва на Australian Open. Макар да не е ваксиниран, той получи "медицинско освобождаване" от организаторите. Нещо, което бе отказано на други около 25 поискали го тенисисти. (?!?!)

Позволението да участва в турнира обаче в никакъв случай не означаваше, че той има право да влезе в Австралия, специално в щата Виктория, където се намира град Мелбърн."

Аз имам друго виждане: 100% Джоко няма да играе. Особено в щата Виктория - един от най-свирепите.

Ама кво е "случая с Джоко" на фона на Австралия? Кво е Австралия на фона на глобалните усилия към тва, към което се стремят братоците? Практическо изработване на модел на полицейска държава на ишлеме за Запада, както Китай е социална кредитна система на ишлеме (ако питате мен де).

Ето например кво става към днешна дата в щата Виктория, където Джоката трябва да бъде допуснат:

ПУБЛИКУВАНО: 00:31 GMT, 6 януари 2022 г
Дан Андрюс въвежда още ПО-строги ограничения за Covid за Виктория с нарастването на случаите - ето какво трябва да знаете за новите правила

-Във викториански заведения за гостоприемство се прилагат ограничения за плътност на 2 кв.м

-Жителите също са посъветвани да работят от вкъщи, тъй като случаите на Covid нарастват

-Виктория отбеляза рекордните 21 997 нови инфекции и шест смъртни случая в четвъртък

-Тези, които имат положителен тест за RAT, трябва да докладват резултата на здравния отдел

Още ограничения за Covid-19 влязоха в сила във Виктория, тъй като случаите в щата продължават да растат.

Ограниченията за плътност от един човек на 2 кв.м ще бъдат върнати за закрити зони в места за гостоприемство като пъбове, нощни клубове и ресторанти от 23.59 ч. в четвъртък.

Тези правила няма да се прилагат за закрити кина и театри, тъй като хората седят и носят маски, но ще се прилагат в залите и казината.

Викторианците също са силно посъветвани да работят и учат от дома си до Деня на Австралия.

Здравният министър Мартин Фоли потвърди промените в четвъртък, след като обяви, че държавата е в „нова фаза“ на пандемията.

Това, което е ясно, е, че сме в нова фаза на тази пандемия и нова фаза на това как трябва да реагираме“, каза той.

Бяха направени промени около заведенията за гостоприемство поради големия брой млади хора, които дадоха положителна проба при излизане в барове и кръчми.

Около един на всеки 20 души на възраст над 20 години има вируса, каза г-н Фоли.

„Тези относително леки ограничения са за гарантиране, че тази дейност може да продължи, но може да продължи в по-малко събрано и по-малко активно пространство“, добави той.

На посетителите също е казано да избягват дансинга.

Г-н Фоли също каза в четвъртък, че жителите, които имат положителен тест за Covid при бързи антигенни тестове, трябва да докладват положителния си статус на Министерството на здравеопазването чрез онлайн формуляр или по телефона.

Те ще бъдат изброени като „вероятни случаи“ и ще им бъдат дадени същите указания като тези, които имат положителен тест при PCR тестове.

Те ще трябва да се изолират за седем дни и да информират всички близки контакти.

Вероятните случаи ще бъдат докладвани заедно с потвърдените случаи в ежедневните номера на Виктория.

Това идва, след като Скот Морисън обяви в сряда, че тези, които имат положителен тест за RAT, не трябва да потвърждават резултатите си при PCR тест.

Г-н Фоли също изключи бъдещи блокирания за държавата, добавяйки, че те са нещо от „2020 и 2021“.

„Сега виждаме с толкова високи нива на предаване в общността, че сме в нова и различна фаза за това как трябва да се справим с живота и съвместното съществуване и управлението на наистина високи нива на предаване“, каза той.

„Да останем отворени и да останем в безопасност, колкото е възможно, е ключът тук и ние ще продължим да наблюдаваме тези мерки, докато се справяме с това много сериозно увеличение във варианта Omicron.“

Правителството на Даниел Андрюс вече обяви, че от четвъртък плановата хирургия от категории втора и трета ще бъде поставена на пауза.

Спешна хирургия все още ще бъде разрешена.

Виктория отбеляза рекордните 21 997 нови инфекции и шест смъртни случая в четвъртък, но нивата на интензивно лечение спаднаха с два спрямо предишния ден.

631 души са в болница, което е скок от 591 в сряда, докато 51 пациенти са в интензивно лечение.

------------------------------------------------------
Ще видим кво ще стане с Джоката, аз не виждам как на фона на цялата постановка Австралия (и щата Виктория) ще клекне. Тва значи глобалните двигатели на процеса да клекнат.

Друго си мисля, само хипотеза: ако кукловоденщайн са решили да има свят Б - неваксинирани прошляци отлъчени от развития свят ("червените зони" дето се обсъждали в сзо, както проф. кака Радка Аргирова каза), Джоко може да си направи собствен турнир за спортисти от свят Б. Ама не е ясно ше има ли, или сичко под ножа..т.е. - под иглата.
 
А, забравих. Има един основен аргумент: че (както е в случая с Джоко) това щяло да доведе до финансови загуби. Изобщо икономиките на държавите щели да пострадат от по-продължително съблюдаване на мерки, вакс-ограничения и щели да рухнат. Сиреч: точно това, което е в основната на Дъ Грейт Ризет, основната предпоставка за практическата смяна на световния модел с нов: нов световен ред, световно правителство, нова икономика ала-бала (Неща, дето изглеждат фантастично, но не и в трилатералната комисия, съвета за външни отношения и в устите1000 лидера. И ги говорят от...да не казваме колко време). Всичко е по план, икономическия срив е точно по план, за да дойде Голямото Възстановяване. (Или Кл. Шваб е теоретик на конспирацията, може би?) :)
Бахта гадния конспиративен песимист съм:):):)
 
@етерИум, Джокович няма да играе. Беше пределно ясно, че не е Ваксиниран и че няма да играе. Това с Джокович е мегапрайм, според мен си набиха трипъл-дабъл с тия истории с настаняване в хотел за бежанци и цялостното отношение. Джокович моментално се превръща в икона на протестите настроения. Всъщност то няма друг по подходящ за тази роля.
 
271547922_10221943319472887_547239298348263858_n.jpg
 
Още една причина за миграция в Австралия :)
Ама заминавайте, бе. Барабар с баба ви Радка, Кукунчев, Майтапчийски и целата сволоч, дето се е хванала на тва тъпо хоро. Там е рая за любителите на БДСМ приключения в момента.
 
Още една причина за миграция в Австралия :)
Късно се усети, Тедката от месеци е там и се бустерва всяка седмица.
 
Първо да изгледаме цирка на простолюдието :) до къде може да стигне няма да се учудя вече на нищо :)

Кое ли ще е следващото гениялно прозрение? Може да сметнете, че въздуха е опасен за здравето и да се опитате да спрете да дишате! И като не ви се получи да обвините Мъск, че ви дава кислород на сила за да ви държи живи.... оооо нееее ужасссс
 
Първо да изгледаме цирка на простолюдието :) до къде може да стигне няма да се учудя вече на нищо :)

Кое ли ще е следващото гениялно прозрение? Може да сметнете, че въздуха е опасен за здравето и да се опитате да спрете да дишате! И като не ви се получи да обвините Мъск, че ви дава кислород на сила за да ви държи живи.... оооо нееее ужасссс
Тва не ти се получи. Опитай пак. :)

Да сравняваш въздуха с некви експериментални и доста съмнителни субстанции, от които здрави, прави мъже падат в ефир като талпи - ти сериозно ли?? Нищо чудно, че си про вакс, без да се обиждаш... :)
 
Малко съм скептичен към тезите на човек, който не може да напише правилно повече от две едносрични думи подред. Но щом "елитът" обявява простолюдието за плоскоземци, сигурно е така :D
 
Тва не ти се получи. Опитай пак. :)

Да сравняваш въздуха с некви експериментални и доста съмнителни субстанции, от които здрави, прави мъже падат в ефир като талпи - ти сериозно ли?? Нищо чудно, че си про вакс, без да се обиждаш... :)
Обидих се край! хахах :)
 
Малко съм скептичен към тезите на човек, който не може да напише правилно повече от две едносрични думи подред. Но щом "елитът" обявява простолюдието за плоскоземци, сигурно е така :D
"Помнете това е форум. Ако някой ви помага, го прави от добро желание и през свободното си време."
Цитат :) Сега и земята станала плоска... да не са я боцнали с ваксина горката тя :( хахах
 
Манди, мен ме притеснява, че те са влюбени в двойните лъжи. Много обичат да пуснат стръв с няколко куки. Особено ги кефи да омацат една истина с купища лъжи. Обаче още повече им харесва да те обработят здраво в една плоскост, след това да те отслабят и да атакуват. Да ти покажат по брутален начин че грешиш. Да си играят с теб, да те тласнат към една крайност и след това да я неглижират.

Или казано на разбираем за вас език - Омикрон всъщност се комбинира със сезонните грипове и сме на прага на най-животозастрашаващата ситуация откакто започна това.

Обявявам етап едно за приключен.
 
И д-р Малоун се изцепил по Туитър че изпитания на Пфайзерската ваксина показват че причинява повече вреди, отколкото файди.

И на други места се казва това, вкл. и д-р Кемпбъл не хареса доклада от тестовете, пък той си е проваксърче.

ПП: д-р Малоун е много фотогеничен и роден за пред камерата - голяма грешка да го правят още по-известен с тоя бан. Маса феньове ше насъбере.

 

Превъртат играта вече
 
И покрай Джокович е интересно :)
Сърбия стои зад него и го подкрепят, заедно с президента и дипломатите, което е похвално




Коментара на нашия Григор Димитров бе :
„Аз не към лекар, но съм сигурен, че властите в страната имат причина за решението си. Ако човек се нуждае от медицинско изключение, за мен няма проблем да участва, ако мотивите за получаването му са истински“, коментира Гришо пред австралийското издание „The Age“.
 

Горе