Украйна - Русия какво ви е мнението

Кирчо вчера с такъв патос се изживяваше като спасител, ама май пак се опита да ни намаже ските. Моряците са потърсили помощ сами. Има видео с интервю на една от съпругите в статията.


 
Дефе, фразите ''ще ги извлекат за яките'' и ''нежно'' са несъвместими. Самота действие предполага акт на агресия. Агресията не е непременно лошо нещо. Когато е насочена в правилна посока, може да бъде продуктивна.

Иначе, убави ора са тва украинците. Снощи в банско некъв нашмъркан е заплашвал персонала и семействата на полицаите, които са го арестували с убийство. Имал мисия да ни избие всички - истина е, казаха го по новините на бтв. ;)
Съвместими са.
 
Значи, който си играе да променя медия в линкове, понеже е от страницата на руското посолство, да му изсъхнат ръчичките! С цялата нежност на Дефа го казвам.
 
Наистина очаквам (ме интересува) коментар по темата от @етерИум и най-вече от @AseasRoa
 
Не виждам нищо смешно в това, че вероятно ще бъде изравнена със земята една европейска столица. Ама на теб явно ти е смешно. :)

Цял свят им се смее, само наште ватенки се респектират и проповдват навсякъде : " преклонена главица, сабя не я коси".
 
Няма да ми стане лафа тази вечер. Вяла работа...
 
Големият батъл започва.
Цял свят им се смее, само наште ватенки се респектират и проповдват навсякъде : " преклонена главица, сабя не я коси".
Градация. Клошарите станаха ватенки.
 
А руската шлюха продължава да бълва глупости:

Дипломатът обърна внимание на факта, че Западът продължава да "напомпва" оръжия в Украйна, включително доставката на остарели модели съветско производство, утилизирането на които е по-скъпо от прехвърлянето им в Украйна.

Ало, рашките да не би да имате ново оръжие - доставят такова, каквото върши работа срещу боклуците дето имате. Клоуните днес нямат спирка. Май нещо ги е заболяло...
Тази е тъпа шутка. Нападаш независима и свободна държава, убиваш, рушиш и грабиш и за капак цинично се изказваш срещу помощ за жертвата?! Един голям хОй за тази руЗка крава.
РуЗнаците паднаха изключително ниско, толкова, че вече и да ги наплюеш е загуба на слюнка.


хахахаха.jpeg
 
Последно редактирано:
Цял свят им се смее, само наште ватенки се респектират и проповдват навсякъде : " преклонена главица, сабя не я коси".
Нали не се заблуждаваш, че тая заплаха е заради ''думнатия'' от уроквците кораб? Щото и пентагона потвърди, че корабът не е потопен, а се е изтеглил на собствен ход към пристанището в Севастопол.

Заканата е заради чести провокации от нацитата, които влизат с дронове и хеликоптери на руска територия. Тоест, отново провокират, защото искат по-яки шамари, та да реват ще по-силно пред света за парички.
 
  • Haha
Реакции: Sky
Впрочем сериала чернобаевка продължава за 16-ти път. Колко трябва да си глупав, за да пращаш военни 16 пъти, и 16 пъти да те правят по един и същи начин на тюрлюгювеч.
13 hours ago - 46°40′N 32°30′E
Explosions at Kherson airport

 
Наистина очаквам (ме интересува) коментар по темата от @етерИум
За кое? Нещо е влязло във фрапиращо противоречие с тезите ми, които съм изложил в около 500 коментара до момента? (По-дългите 100-200, а съответно и по-обяснителните и подробни, които ти не си чел, или ако си чел - просто си ги прегледал през ред и си ги зарязал, констатирайки несъотвествия със собствените си тези, които ти носят спокойствие, че не всички са лошите ченгета в играта. И така в душевния дефин двят играта на доброто и злото може да продължи, с надеждата, че доброто ще надделее. Така добре се живее, но е казано: "Човек и добре да живее - попада в системата за социални кредити с цифровите валути на централните банки, обвързана със ваксинационния статус (която всички искат да направят).")

 
Впрочем
Ма нищо не казваш за ''призрака на киев-2''. Кораба последно потопен ли е или в момента се намира в пристанището в Севастопол?
 


KV8UFdn.gif


Фактите са такива, че кораба е евакуиран, следствие на взривове. Какво ще кажат Рашките ми е през оная работа, те лъжат от сутрин до вечер. Ето ти 2 възможни варианта от видеата горе, с читавите им ракети от други примери, безаналогови -Изобщо няма да се учудя ако са се гръмнали сами, в опитите си да гърмят по Украйна..Може и трети вариант - клошарите са мърлячи. За тях инструкциите и правилата за работа са ненужна бумащина. Няма да се учудя ако са се подпалили с някоя цигара.
Сега най-големия проблем на клошарите е да обяснят какво се е случило с “убиеца на самолетоносачи” От една страна е много удобно да обвинят украинците и спокойно да ескалират зверствата, от друга страна хич не искат да признаят, че флагманския кораб е пълна издънка.
 
Последно редактирано:

Горе