Украйна - Русия какво ви е мнението

Чата, чата - стана чата, щом Римайнд се разчепата!:):)

М/у др, аз нали не съм руски или Путин (освен според Римайнд - скрит русофил съм:)), ма и американоски не съм, та се сетих и трябва да потърся думите на самият щатски високопоставен представител (сенатор некакъв ли , къв беше), за случаи (не един) в Абу Гариб, при които група американски войници изнасилвали момченца пред очите на майките им, като го заснемали с "въртящи се камери" (някаква техника на заснемане). После майките искали да се самоубиват. Щатското отговорно лице беше малко посърнал и отчаян. Тва като стана дума за изроди и изнасилвания.
 
Както написах смятам "великите сили" за нещо непотребно на човечеството. Грам не сме мръднали от каменната ера. Който е с по-голема сопа на него се кланяме. Тук сте се разделили на 2 лагера, надявам се да поумнеете ;) и да спрете с поклоните. Поклони пред САЩ/Русия няма да защититят нашия интерес (само дават достъп до дупенцето...).

ПП Ковидо вярно изчезна с войната, ама за мен тези 2 теми не са аналогични. Освен ако не прерасне в 3та световна.
 
Не разбирам любовта на нандито и контрата, след като за пореден път казвам, че всички заедно - руснаци и "целия обединен нормален свят" ли как беше - ви ментят кат шаранчита, за да могат безпрепятствено, лесно и по-бърже - популярно казано - "да занулят" (квот са решили да зануляват), та да почнат да строят новуту нурмалнуту:0
Това е фактчекнато и отхвърлено.

Стремежът на глобалистите е да депопулнат (по твои думи) населението.
Съответно промотират хомосексуализма и трансдженедерията (щот тия по-трудно се размножават).


А ето какво каза Путин по въпроса:


Извод: Путин не е глобалист. Поне не и по отношение на руснаците.

ПП: Другия път по-подготвен да дойдеш.
 
0a2ae706-1a94-11e7-b4ed-ac719e54b474_1280x720_145124.jpg
 
Още един антиваксър с IQ70. Как е, върви ли изтреблението на населението с ваксите? Я раздуй някоя история за Бил Гейтс и чипирането.
Лумпенизираните истерички с речник на третокласник би трябвало да въздържат от квалификации. Но тогава просто няма да имаш какво да кажеш :D
 
Лумпенизираните истерички с речник на третокласник би трябвало да въздържат от квалификации. Но тогава просто няма да имаш какво да кажеш :D

Казано от човека, който няма и едно собствено мнение по темата. Може да те свържем с нандибанди, гледам някакви мераци, все по мен тичаш, ама не си падам по мъже - пробвай с Пикалото, по акъл сте има няма на едно ниво - антиваксъри, и путлеристи. Ама с тая пасивност твойта, май няма ти нея, а тя тебе.
 
 
съркофага
Саркофага, сър Миро.
Почерпка от простите българи, или както е казал класикът: "Яжте, пийте, западноевропейски бизнесмени - Огито черпи!":) Поне така помня фразата, но може да съм забравил, май така беше казано...
iu

---

"Ох. Не можах да умра след тая ваксина, че и дете направих. Дали пък да не пусна тото? :D"

Направо пущай, щом всичко при вас е наред (както пожелавам да бъде и занапред).

Незначителна част от необятното дезинфо по случая...

..Процентът на мъртвородените в Исландия почти се удвои в сравнение със средния за 2011-2020 г., а смъртните случаи на бебета през първата година се удвоиха повече от два пъти. Взети заедно, има увеличение от 82%, въз основа на нови данни от Статистиката на Исландия
Според официални данни не са приписвани смъртни случаи на бебета на Covid. Кампанията за масово инжектиране на Covid започна в началото на 2021 г. и до 15 юли 70% от населението беше напълно ваксинирано. Единадесет случая на увреждане на плода след инжектиране на Covid бяха съобщени на Исландската агенция по лекарствата до края на април 2022 г (сигурно са изпаренията от гейзерите)

„Проучване, публикувано в началото на 2021 г., за което се твърди, че ваксинацията е безопасна за бременни жени, се оказа толкова лошо проектирано, че заключението му беше невалидно и трябваше да бъде коригирано. Това не попречи на откритията му да бъдат използвани по целия свят, за да оправдаят ваксинацията на бременни жени..."
--
...Броят на новородените бебета, които тъжно умират, надхвърли критичните нива за 2-ри път за 7 месеца в Шотландия според базата данни за обществено здравеопазване в Шотландия.

Откриването на тези рекордни смъртни случаи идва, след като беше разкрито, че Pfizer и Medicine Regulators са скрили опасностите от ваксинацията Covid-19 по време на бременност, защото единственото проведено проучване установи, че увеличава риска от вродени дефекти и безплодие.

Официалните данни показват, че процентът на неонаталните смъртни случаи се е увеличил до 4,6 на 1000 живородени през март 2022 г., което е увеличение от 119% спрямо очаквания процент на смъртност. Това означава, че неонаталната смъртност е превишила горния предупредителен праг, известен като „контролна граница“за втори път от най-малко четири години.

Последният път е нарушен през септември 2021 г., когато неонаталните смъртни случаи на 1000 живородени се покачиха до 5,1. Въпреки че процентът се колебае от месец на месец, цифрата както за септември 2021 г., така и за март 2022 г. е наравно с нивата, които обикновено са били наблюдавани за последно в края на 80-те години.

Общественото здравеопазване Шотландия (PHS) не е обявило официално, че е започнало разследване, но това е, което те трябва да направят, когато се достигне горния праг за предупреждение, и те го направиха още през 2021 г.

По това време PHS каза, че фактът, че горната контролна граница е надвишена, „показва, че има по-голяма вероятност да има фактори извън случайните вариации, които може да са допринесли за броя на настъпилите смъртни случаи“. (сигурно е климатичната промяна)
-
По целия свят започват да се появяват множество статии, които подчертават високите нива на спонтанни аборти и неонатални смъртни случаи при ваксинирани бременни жени. Например ТАЗИ статия от Шотландия
Започна разследване на скока в смъртните случаи сред новородени бебета в Шотландия .
Официалните данни разкриват, че 21 бебета са починали през септември в рамките на 28 дни след раждането, което е накарало неонаталната смъртност да надхвърли горния предупредителен праг, известен като „контролна граница“, за първи път от поне четири години. (сигурно е ковида)
--
Има и частни мръсни дезиформатори, като примерно тоа доктор по медицина, сертифициран по акушерство и гинекология:
"Виждал съм много, много, много усложнения при бременни жени, при майки и фетуси, при деца, потомство, смърт на плода, спонтанен аборт, смърт на плода вътре в майката." (сигурно е професионално изкривяване)
--

Поверителните документи на Pfizer, които FDA бяха принудени да публикуват по съдебен ред, разкриват, че 82% до 97% от жените, които са били погрешно изложени на инжекцията с иРНК Covid-19, са претърпели спонтанен аборт или са претърпели необходимостта да станат свидетели на смъртта на новороденото си дете. при раждането.

Но Pfizer твърди – “There were no safety signals that emerged from the review of these cases of use in pregnancy”.
..
Американската администрация по храните и лекарствата (FDA) се опита да отложи публикуването на данните за безопасността на ваксините срещу COVID-19 на Pfizer за 75 години, въпреки че одобри инжектирането след само 108 дни преглед на безопасността на 11 декември 2020 г.

Но в началото на януари 2022 г. федералният съдия Марк Питман им нареди да пускат 55 000 страници на месец. Те пуснаха 12 000 страници до края на януари.

Оттогава PHMPT публикува всички документи на своя уебсайт. Последният спад се случи на 2 май 2022 г.

Един от документите, съдържащи се в дъмпа на данни, е „reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf“ . Страница 12 от поверителния документ съдържа данни за употребата на инжекцията Pfizer Covid-19 при бременност и кърмене.

Pfizer посочва в документа, че до 28 февруари 2021 г. е имало 270 известни случая на излагане на инжектиране на иРНК по време на бременност.

Сто четиридесет и шест от тези случаи на майки не съобщават незабавно за непосредствената поява на някое клинично нежелано събитие. Но 124 от 270 случая на майки го направиха. Това означава, че 46% от майките, изложени на инжекцията Pfizer Covid-19, са претърпели нежелана реакция.

От тези 124 майки, претърпели нежелана реакция, 49 са считани за несериозни нежелани реакции, докато 75 са считани за сериозни. Това означава, че 58% от майките, които съобщават за нежелани реакции, са претърпели сериозно нежелано събитие, вариращо от контракция на матката до смърт на плода... (сигурно е от напрежение поради половото неравенство и бялото надмощие)
----

И т.н. и т.н. - дезинфото нема край. Ваксирайте се отговорно и правете деца после, щото да има IoB-деца за IoT-възли у смарт хабитат мрежата:D Миро вече даде своят дан:) (Той подхвана вакс-темата тука, на него го пишете тоя дълъг пост.)
--

Да не забравя да успокоя всички, които смятат, че Путин е напълно срещу добрите научни практики на Запада, и другите, които се безпокоят за съдбата на евакуираните донбасци, че са добре и за тяхната безопасност са се погрижили цялостно.
20 ФЕВРУАРИ
"Ваксинацията срещу новата коронавирусна инфекция е започнала сред хората, евакуирани от самопровъзгласилите се републики Донецк и Луганск (ДНР и ЛНР) в южната Ростовска област на Русия, каза в неделя заместник-министърът на регионалната политика на региона Сергей Тюрин." (сигурно е от загриженост)
--
За по-подрробно с кво и как ваксат в Русия, колко е различно цялостното им отношение (понеже нали са противоположността на западните дикати) - по-после, нощеска нещо, утре, че дълго, ся да не оспамвам.:) (Спутниче за русофилите:), щом Путин казва, значи е ок. И за тръмпистите - с квото казва "бащата на ваксината", казващ, че антиваксите са тъпи и дезинформирани - чичо Доналд.:))

Айде чао, лек и приятен разговор на всички:)
 
Това е фактчекнато и отхвърлено.

Стремежът на глобалистите е да депопулнат (по твои думи) населението.
Съответно промотират хомосексуализма и трансдженедерията (щот тия по-трудно се размножават).


А ето какво каза Путин по въпроса:


Извод: Путин не е глобалист. Поне не и по отношение на руснаците.

ПП: Другия път по-подготвен да дойдеш.
Тези официални заявления обясняват всичко. Разби ми целата теза и всичкото факти рухнаха, недей така...:(
 
Добри думи, идващи от борците срещу 'фашизма и нацизма'. Злобей още, мърло, щом ще отиваме на лични нападки - не ме мисли, ще си намеря друга - ама тебе кой ще те вземе такова злобно грозотило не знам. Може с някой руски борянин да те запознаем, пък дано ако се намрази да те мине - да ти спре малко злобата.
Не те знаем що за умно-красивитет си, ама е факт, че ти дращиш по форумите по цели нощи, докато мене ме нЕма. ;)

А, за злоба точно ти да говориш...
Просто мисля, че ще ти се отрази добре да смениш ''средата'', демек мирогледа. ;)
 
Затова гледаш данните на западните разузнавания.:)

Ето какво е успяло да сглоби BBC до 6 май 2120 - добави още малко


Добави 1600 опълченци от Донбасс - донецк и луганск ги пускат всеки ден.

И ще получиш доста по истинска цифра за загубите на Руснаците.
 
Отбор геноцид - чакаме другите от отбора - етериум и лошият, и кашата става пълна, като почнат менталните гимнастики как ЕС се разпада, Русия просперира, долара се срива.

По принцип санкции се налагат за да му е тежко на този срещу който ги налагаш. Да напомня ли какво казваха за санкциите. :)
 
Някой нещо се плюнчи за Молдова, но днес са имали чествания за 9 май. Лудо, а деба и европейците. Сутрина след работа пък пихме бира с 2ма украйнци и 2ма литовци за Деня на победата. И те европейци...
 
voina_parad3.jpg


След 1 година ще се износят западните и ще си дойдат на тяхното:

Отдавна мина времето когато се правеха много неща в Европа и САЩ :( - Chicco с колички от 900- 1000 лв за 3 в 1 моделите се прави в Китай. Няма да говорим за по евтини брандове като Chipolino и други копиращи такива.

А Русия само нараства оборота с Китай от началото на годината :)

 
Тези официални заявления обясняват всичко. Разби ми целата теза и всичкото факти рухнаха, недей така...:(
Чак пък факти... Дай да ги видиме тея факти.

Некое твое аверче да не се е пуснало облечено като мъжка принцеска по Красньй Площад и да е документирало реакциите?

Па и колко джудисти има около Путин?
Освен старите му аверчета дето е тренирал с тях.

Пък знаем че нема ли джудисти, нема и ресети и прочее мизерии :)
 
liveuamap, цом - надежден източник. Укрите не лъжат.

Аз си чакам сводката за деня от Лошото момче. :)
 
Ти и коридорите не разбра..
Абе аз много добре си ги разбрах, ама хайде... Ти си някакъв злопаметен педант. Добре пич, не ги разбрах, ще спинкаш ли спокойно?
 

Горе