Украйна - Русия какво ви е мнението

Скот Ритър каза че САЩ не могат се мерят с Русия.
Все пак той е експертът по военна техника, инспектирал в Ирак и т.н.

Първо да порепетират върху някое новооткрито племе в Амазонската джунгла, че видяхме кво стана във Виетнам...

А , сетих се - руския пропагандатор, дето нарече в туитър преди седмици Байдън военнопрестъпник, заради войната в Русия. И като пускащ руски опорки човек относно джендъри, православие и т.н.. - Същия 'експерт' го хванаха да зарибява и да води в бургер кинг 16 годишна. А да, явно педофилията не му е чужда, щом го хващаха и, че лъска бастуна пред 15 годишни онлайн. Страхотни ребята. Че и това не му е края - общо 6 бройки, включително и сексуални актове с малолетна.

Експерта, дето обясняваше в началото на войната, че всичко приключва за 14 дни максимум - супер анализи има. Ще взема да му повярвам.


E - работи и в телевизия RT - непременно ще му вярвам. От този не излиза нищо различно освен това, което четем и слушаме от РТ/РИА/ Кремъл - тоест лъжа след лъжа, след лъжа.
Не вярваш ? - Прочети му това на 25-ти. - едно към едно, кремълските пропаганди, ама всичките буквално наредени в една статия. Връщай назад от сайта, и гледай преди войната какви ги бръщолеви големия експерт - сутрешни гимнастики, упражнения - в никакъв случай война, това са лъжи и пропаганда на запада и ЦРУ, да опетят Путина.
https://www.energyintel.com/0000017e-a069-de39-a9ff-bbf980230000 - не е глупав, защото знае, че е писал откровенни лъжи, буквално, още тогава, но явно - парата и работодателя са по-важни. Но пък как да очакваш и някакъв разум и себеуважение, след като си педофил , осъден, признал си се.
Статии на тоя идиот колкото искате - пишете му името в търсачката и гледайте лъжи и пропаганди - които дори още на момента, се знаеше, че са лъжи, не сега чак - той си ги пише.
 
Последно редактирано:
Върви да напишем една "историческа" документална книга с готино и абсурдно заглавие... като оня къде бил интервюирал еврейските хитлеристи малко преди да умрат (колко удобно) :)

Даже си измислих псевдоним - Моше Шнеерсон.

Ти направи рисърча и оправи "фактологията", пък аз ще донадя драмата и еротичните сцени.

Отпреде на корицата ше сложим лента "BANNED IN 9 COUNTRIES!"
Може за съдбата на внесените веднага след ВСВ у щатите лоши, но много полезни нацюги специалисти в различни области, интегрирани намига в ключовите институции - държавна сигурност, разузнавателни служби, здравни служби и дори НАСА. И съдбата на техните деца и внуци. Интригуващо звучи, кат за западен бестселър:)
 
Офф топик малко, за разтуха от военните страсти: Брех, глейте в Китай оня ден

(Потребител публикува видео компилация от инцидента. Той подозира геомагнитна буря като причина за червения цвят на небето. Във видеото се твърди, че метални, магнитни частици са валяли от небето след кръвното небе, които също са показани във видеото.)
Библейските знаци за ТСВ са налице:):):)
(За да тушира паниката от кървавочервения цвят на небето, китайският държавен оператор CGTN публикува видео с успокояваща фонова музика в YouTube. Там, позовавайки се на китайски експерти, се обяснява, че кървавочервеното оцветяване на небето е естествен процес. Това е просто отражение на светлините на рибарските лодки в морето. Научно такова отражение се нарича разсейване на Релей . Но мнозина не искат да повярват в това.)

Не е чак толко офтопик, сега една войница с Чайна за Тайван нали се пече, кой знае.:)
 
Бате, тоя е такъв инструмент бил, точно 10 минути да потърсиш, и ти става ясно, че КГБ са му набутали дори ЖЕНАТА до него, камо ли работата, дето дращи в RT

Ritter met his wife in 1988 while in the Soviet Union doing weapons inspection. His wife Marina Ritter was part of a group of "young girls" introduced to American inspectors. The New York Times reported that the FBI continously questioned Marina, because the agency believed she was a former KGB agent

Единственото, за което е било право това прокси на Кремъл - е, че се е признал за виновен и, че няма капка credibility да говори каквото и да било, ама той не говори - той повтаря кремълските думи. Като цяло - поредния проапгандист, дето ни го бутате за 'експерт', осъден педо, бълващ путлерска пропаганда.
 
Последно редактирано:
Има и ново инфо от ЦРУ, да видим хората дето са няколко стъпки пред Путлер и Кремъл от 2014 досега какво казват:



President Vladimir Putin will not end the Ukraine war with the Donbas campaign and is determined to build a land bridge to Russian-controlled territory in Moldova, US Director of National Intelligence Avril Haines said Tuesday.

"If Russia doesn't declare war and mobilize, the stalemate is going to last for a while and I don't see a breakout on either side," Berrier said.

"If they do mobilize and they do declare war, that will bring thousands more soldiers to the fight, and even though they may not be as well-trained and competent, they will still bring mass and a lot more ammunition," he said.

Haines, who oversees the entire US intelligence community, including the CIA and National Security Agency, said they do not believe the Russia leader is prepared to escalate the conflict by deploying nuclear weapons.

Putin uses nuclear "rhetoric" to scare the West from backing Ukraine, according to Haines.



Като цяло почти нищо ново, освен, че явно ще прави / ще им трябва мобилизация - миналата седмица Песков каза, че това е лудост - а те правят точно обратното, каквото говорят, щом и ЦРУ имат информация - ще учат селяните да стрелят, ако искат да държат позиции. А за блъфовете от времето на Щази / ГДР на Путин - те всички страни го разбраха още на първия ден, няма нужда ЦРУ да го казва, това е ясно.



Това ще бъде поредния ежедневен срам и позор за Русия - да и трябва мобилизация, за война в чужда страна - обиновенно е обратното - Германия до последно няма пълна мобилизация, въпреки че няколко години се бие на няколко фронта.
 
Същия 'експерт' го хванаха да зарибява и да води в бургер кинг 16 годишна. А да, явно педофилията не му е чужда, щом го хващаха и, че лъска бастуна пред 15 годишни онлайн. Страхотни ребята. Че и това не му е края - общо 6 бройки, включително и сексуални актове с малолетна.
Whataboutism detected!
 
Може за съдбата на внесените веднага след ВСВ у щатите лоши, но много полезни нацюги специалисти в различни области, интегрирани намига в ключовите институции - държавна сигурност, разузнавателни служби, здравни служби и дори НАСА. И съдбата на техните деца и внуци. Интригуващо звучи, кат за западен бестселър:)
o_O :eek: :love:

Идеално е!
Пускай матряла към мене да оформям на завален инглиш, после ше го наместваме.

ПП. Или поствай тука, знам че си падаш атеншън ... таковата малко, и не си по апокрифните разпространения.
 
Whataboutism detected!
Като изключим факта, че е осъден признал се за педофил, и не е whataboutism, а показва каква личност и какво кредабилити има - осъден педо. Но дори да изключиш това - пуснал съм линкове към глупостите дето дращи - едно към едно, а и работи за РТ - не знам какъв експерт е, освен по пропагандата. Такива безполезни идиоти има не малко на запад - другия такъв е твоя човек, има и още няколко дето заслужават да се запомнят, като руски путлеристки пропагандатори на лъжи, не на друга гледна точка, ама ще ставам утре в 6, така че напускам.



Впрочем още една гавра за Рашляците и отбор Геноцид - https://www.businessinsider.com/russia-su34-jets-basic-gps-receivers-taped-to-dashboards-uk-2022-5

Рашляците летят с GSP навигация - явно затова падат като круши и са толкова неточни. За който не знае - базовия GPS се ползва от авиацията ( цивилна ) и като цяло е отворен да се ползва Реално GPS-а военните на САЩ го раздават да се ползва навсякъде, а пък те ползват отделен канал с много по-малки отклонения, за USAF и армията им. Не съм се интересувал на тая тема от години, последно ЕС имаше някаква комуникационна система - не и помня името, и не знам какво стана с нея.

Не знам само къде е навигационната система на рашките, че се налага да ползват система за гражданска авиация, с отклонения, много важни за бомбандировки и военни самАльоти.
 
Последно редактирано:
Нандибанди на последната джудо демонстрация на Путин:

 
Спокойно, Зеленки каза че "въоръжените сили на Украйна правят всичко, за да освободят всички наши градове и нашия народ"
(160хил. абоната има - целия нормален демократичен ютюб абонат)
 
Срещнал се и с Трюдо.
26a12e73d8680c76586fe823a2c37f2a_1652022309_extra_large.jpeg

Пак е с маратонки и дънки на официална среща м/у държавни глави - демек от най-високо ниво. Що така? Тва отношение съм го виждал демонстрирано само от големи шефчита-милярдерчита.
(По принцип официалното внушение би трябвало да е на "героят от съпротивата, който няма време за незначителни неща - да се преоблече официално" и т.н. Но аз си мисля, че мойто тълкование е по-верно. След време ще се разбере, когато възстановят Уркайна..:))

Трюдо му подарил страховито куче-пазач.
b50e987de079cb037a01042cc7d6344b_1652040434_extra_large.jpeg

Има и медал
b9414282ce0ab82207540d87507a4458_1652040432_extra_large.jpeg

------------------------------------------------------------


iu
iu

iu
 
Аа - и хванете незабавно всички педожурналя!

...И разкрепостете сексуално децата, сменете им пола и свалете "границата на съгласие" колкото може повече. И все Щатите ги напъват тия работи (примерно книжки как се правел анален секс на ученици в началното училище). Щото демокрация и свобода. Някои са ок с тва и не им прави лошо впечатление. Щото не е незаконно, а напротив. И големите медии нищо против не казват, дори напротив.
Колко хубаво. Чудничко.
 
Ух, не съм се събудил още, прочетох, че Украйна са писали, че отказват да се подчинят на Украинските висшекомандващи...

Иначе - това е от онзи ден, Байдън го каза онзи ден в речта си.
 
Последно редактирано:
Преди време Лошия май изкара тезата, че САЩ са загубили с 'войната с хиперзвуковите' 'ракети' - та освен, че миналия месец тестваха разни ракетки хиперзвукови. Та не само ракети имат, а и самолети, и то от 60-та година
Lockheed_SR-71s%20%281%29_0.jpg


Мах 3, хиперзвуков, използван за recognisance, intelligence / предимно над СССР-то до средата на 90-те A12 вариант за ЦРУ ... от black projects , дето не бързат да ги оповестяват


Та спират този проект, и почват нов, който неофициално май лети, но ако го оповестят изобщо, няма да е скоро

1l-image-34.jpg


Нещо такова се предполага, че е - мах 6 скорост.

DjKwpMZanns


In June 2017, Lockheed Martin announced that the SR-72 would be in development by the early 2020s, with top speed in excess of Mach 6. Executive Vice President Rob Weiss commented that "We've been saying hypersonics [are] two years away for the last 20 years, but all I can say is the technology is mature and we, along with DARPA and the services, are working hard to get that capability into the hands of our warfighters as soon as possible."[20]

In January 2018, Lockheed Vice President Jack O'Banion gave a presentation that credited the advancements in additive manufacturing and computer modeling, stating that it would not have been possible to make the airplane five years ago and that 3D printing allowed a cooling system to be embedded in the engine.[21][22]

In February 2018, Orlando Carvalho, Executive Vice President of aeronautics at Lockheed Martin, pushed back on reports of the SR-72's development stating that no SR-72 had been produced. He also clarified that hypersonic research is fueling weapons systems development, and that "Eventually as that technology is matured, it could ultimately enable the development of a reusable vehicle. Prior to this we may have referred to it as a "like an SR-72", but now the terminology of choice is "reusable vehicle".[22]

In November 2018, Lockheed Martin stated that a prototype of the SR-72 was scheduled to fly by 2025. The aircraft will be capable of firing hypersonic missiles.[23]



И това е интересно, но тотално го отричат като съществуващ. В тубата има доста видеа с наблюдавани подобни 'триъгълни обекти' приличащи точно на това, което трябва да бъде Аурора 91





И една документалка много интересна, за предшественика от началото на поста ми

- ракети не са го притеснявали изобщо - ако стрелят по него, просто ускорява, и ракетата неможе да го достигне, на всичкото отгоре височина от 25км. Този 72 ако наистина ЛЕТИ от известно време - там пък е хептен модерна работа - 6 mah скорост, и няма жив човек вътре. Ще видим какво ще изкарат скоро ако го покажат изобщо - но това ще е - някой от 'черните проекти' , на Локхийд Мартин.

Многоцелеви изтребител почти няма шанс да правят нов - Ф35 в близките 20 години, надали Китай ще направят нещо такова. За Ф22 пък да не говорим - 30 години ще са с тях поне.

Тея Ф35 - с тях си решили много проблеми и различни видове самолети / поддръжка /обучения / логистика - успяват да направят, вярно скъп много, ама - самолет, който стои вертикално като Хериър , хиперзвуков като F15 ийгъл, да e невидим като nighthawk и да се приземява на самолетоносачи като СуперХорнет - та лека полека целия запад ще е с Ф35 в близките 20-тина години май.

Пък раптора ( 22 ), буквално може да се гърби със 100 самАльота руски, стига да има ракети - онез само ще гледат на екрана, че нещо ги е локнало на таргет, и няма и да го видят.


Историята му е интересна.
 
Последно редактирано:

Един симулиран сценарий, включващ дозина китайски самАльоти ( J-15, - 12 броя + десетина j-20 ) срещу 4 броя F22. Миналата година правеха разни учения и симулации, и ако Ф22-ките са в комплект с Ф35 - които дори могат да jam-ват радарите и да дават информация на 22-ките , без те да се издават.
Dog fights са най-интересното нещо, особено с формации - жалко, че в модерно време, заради стелт технологии и ракети / разузнаване / - не се случват вече.
 
Последно редактирано:
Доскоро европейските държави бяха сред най-привлекателните за милиони хора по света – не само заради сравнително високият жизнен стандарт на населението, но и заради уважението им към основни демократични ценности. Сега всичко това стремително изчезва. Все повече европейци, дори и в най-богатите държави, едва свързват двата края. А това е само началото на стремително развиващата се мизерия. Основната причина за нея са въведените от неадекватни политици „адски санкции“ срещу Русия. С тях овластени тъпоглавци не са в състояние да разгромят великата славянска държава, защото тя има достатъчно ресурси не просто за да оцелява, но и да се развива. Но те съсипват европейската икономика, която е изключително силно зависима точно от руските суровини и източници на енергия, както и от пазарите на тази голяма страна.


И не е само това: Европа се отказва и от една от най-важните ценности на демокрацията – свободата на словото. Тя въвежда жестока цензура и замества истината в публичното пространство с невероятни лъжи и дезинформация. Вместо правдив разказ за случващото се в Украйна и за причините, довели до конфликта между нея и Русия, европейската журналистика се превръща в основен инструмент за демонизиране на Русия и за идеализиране на един неонацистки режим – този в Украйна.


Попаднах на интересен анализ на Фабрицио Казари в испанската медия Rebelion. Той ме привлече с честната си и смела позиция в отразяването на събитията в Украйна – нещо, което много рядко вече може да се срещне в невероятно корумпираните медии на Запад и у нас. Rebelion пише, че в демократична Европа – люлката на Просвещението и Франкфуртската школа (група знаменити мислители, работели в Института за социални изследвания на Университета Гьоте във Франкфурт – Макс Хоркхаймер, Теодор Адорно, Валтер Бенямин, Херберт Маркузе, Ерих Фром и др.), днес имат право на живот единствено версиите, предоставяни от Киев. Не се допускат съмнения, не се разрешава анализ на данни, дори проверката на източника е елиминирана. Всички основателни подозрения относно предлаганата от медиите информация и всякакви възможни въпроси, се определят като „сътрудничество с нашественика“. Изчезнало е категорично най-важното питане: „а кой всъщност има полза от всичко това?“


Няма истина – има сурова цензура. Първият ход на САЩ и ЕС, когато руснаците влязоха в Донбас, припомня Rebelion, бе да закрият достъпа до руски уебсайтове и телевизионни мрежи, защото те щяха да покажат мнението на Москва за войната, причините и хода й. Вместо това на хората се представя една единствена гледна точка – украинската. И не се оставят никакви възможности да се задават въпроси. Ръководният и координационен център на огромната пропагандна машина, която бълва лъжи, е разположен в Лондон. Всеки ден там се произвеждат и приписват на Русия най-ужасни злини.


Естествено, сътворяването на информационни безумия неминуемо започва да ражда недоверие у публиката – потвърждават го проучвания на общественото мнение. Така всеки четвърти италианец е убеден: това, което се съобщава в публичното пространство е пропагандна операция на НАТО и Украйна. И той не смята, че руснаците правят това, в което ги обвиняват. Друго проучване показва, че 62 на сто от анкетираните смятат, че трябва да се търси споразумение с Путин и че не трябва да се изпраща оръжие на украинците, пише Rebelion.

Концентрацията на абсурди и пренасищането с лъжливи новини на публичното пространство цели да се скриват от хората факти за ужасни деяния на украински нацисти, както по отношение на руски войници, така и към мирното украинско население, особено към рускоговорящото. Стратегията на Запада е да се разказва всичко най-лошо, което човек може да си представи и то да се приписва на руснаците, коментира Rebelion. Натовските и европейските медии въобще не отразиха дори заявленията на Путин за обмен на украински и руски пленници. Те нито дума не написаха за това, в какво състояние се връщат руските военнопленници – с увредени крайници и полови органи, както и за убийствата на пленени руски войници и офицери.


Ужасите се тиражират по точно определени графици. За пораждане на международно възмущение се използва всяка възможност. Изобличенията за изнасилвания, убийства и дори актове на педофилия винаги се случват, когато представители на ЕС пристигат в Украйна. Когато трябва да се приемат санкции срещу Русия, да се изпращат оръжия в Украйна, когато се появи възможност да се преговаря между Русия и Украйна или когато някои медии започват да се съмняват в предишните лъжи. Точно тогава производството на ужаси рязко се увеличава. Така наречените „репортери“, които са повече атлантисти, отколкото журналисти, са „мълчаливи, слепи и глухи за ежедневните ужаси и кланета, извършвани от украинците.“ Опасността е, че публичното им оповестяване ще накара хората да се замислят, кои са украинските нацисти и следователно ще бъде трудно да се обясняват новите трансфери на оръжие за украинският режим, изтъква Rebelion.


Според медията войната в Украйна е първата, която Запада заснема и коментира 24 часа в денонощие по всички телевизионни канали, радиостанции и вестници. Това е първата медийна война от пето поколение, в която се потискат фактите, инсценират се ужаси, за да се стимулират емоциите и те да се използват срещу разума. Пропагандата убива всяка логика на събитията – има единствено невероятна привързаност към атлантизма.


А масовото прибягване до фалшиви новини е необходимо за да се осигурява международна подкрепа за невероятно корумпирания режим в Киев. Както и да се оказва натиск върху европейците, които в крайна сметка ще платят най-високата цена и ще понесат най-голямото бреме. Зеленски моли Европа всеки ден да спре да купува руски газ и по този начин енергийно да се самоубие, за да спаси престъпното си правителство. Но това ни най-малко не му пречи да получава хонорари от Москва за преминаването на руския газ през Украйна – става дума за сума от 10.4 милиарда долара годишно, изтъква Rebelion.


В заключение медията припомня, че НАТО е в Украйна вече от осем години – организира и обучава украинската армия, продава въоръжения, създала е лаборатории за биологично оръжие, има пълен контрол над украинското правителство. „Украйна от години е държава, чийто политически и военен суверенитет принадлежи на Съединените щати и Великобритания“, обобщава Rebelion.

На лъжата краката са къси, казва народната мъдрост. Реалността е тази, която отрезвява все повече от хората, дрогирани от „фабриката на лъжата“. Особено, когато тя се срещне с истинските проблеми за задоволяване на основни човешки потребности – храна, здраве, сигурност…


Това доказва и последното проучване „Какво вълнува света?“ на една от най-авторитетните агенции в света – Ipsos Group, централата на която е разположена в Париж. Оказва се, че съвремените военни конфликти между държавите се намират на 11-то място сред списъка от тревоги, които безпокоят хората. На първо място е инфлацията, на второ – бедността, на трето – безработицата, на четвърто – престъпността. Дори и тотално промитите мозъци на американците се връщат от света на илюзиите в суровата действителност – все по-малко от тях се интересуват от случващото се в Украйна. И все повече са тези, които не вярват в позицията на Киев за немотивирано нападение от Русия на Украйна.


А журналистиката, която е допуснала да бъде превърната от овластени русофоби във „фабрика на лъжата“, ще загуби окончателно най-скъпото, с което разполага – доверието на хората.

 
А пък чак сега разбирам и за много любопитен случай - MQ-1 Предатор Дрон, лети наблизо до Иран над интернационални води.
Два броя Ф-4 от Иранските въздушни сили, отиват към дрона да го интерсептнат и навярно свалят, като имат визуално потвърждение какво е това. Като имат визуална картина на дрона - през това време раптора слиза под тях, и и оглежда крилата с какви ракети са. Онези още не разбират, че в небето има и друг самолет.

Без предупреждения на радара, без никакви сигнали. В един момент и се включил на open comm-а , и казал, че е време да си ходят... Онея не са се бавили хич с маневрата обратно.





 
Последно редактирано:
Не съм се припознал. Казвам ти, че нивото сме ние, и ако нещо пада е заради нас. Не знам кое му е сложното за схващане.

Колкото до това колко оръжия имат САЩ. Да, това е така. Нормално е най-голямия агресор и окупатор да има най-много оръжие. Нали ходи и пръска демокрация в различни части на света. Не знам, само болен човек би им се възхищавал. Да не говорим, че са единствените страхливци позволи си да позлват ядрено оръжие срещу друга страна, и да водят битките си извън тяхната територия. Не ги мразя, но да ми претендират с това е да претендираш с една от най-грозните черти на характера си. Оръжието не е сила, тя показва слабост и несигурност, комплексарщина и определено болни амбиции да владееш света.
Да, сега като ни продадат газ по-евтино стават вече нетърпими. Руснаците викаш класа над тях, при тях си е директна диктатура. Абе тоя Кирчо ще вземе да почне да ми харесва накрая.
 

Горе