Украйна - Русия какво ви е мнението

вчера в 22:11
И в едни други новини Запорожка област официално пожела да стане част от Русия.

Понеже това е точно в центъра на "Небесния Йерусалим", остава неясно руснаците после ли ше ги харизват на евреите или и новия Йерусалим ше е цепнат по средата... някой по-запознат да сподели.
---

вчера в 05:03
Между другото, гледам в това Накануне - откъдето е последния цитат - последни новини:
25.05.2022 04:14 Msk

Властите на Запорожка област пожелаха да станат част от Русия

Запорожка област след пълното си освобождение от националистите на Украйна ще поеме курс към присъединяване към Русия като пълноправен субект.

"Нямаме нужда от сиви зони, нямаме нужда от Запорожката народна република. Ние искаме да бъдем част от Русия, както винаги сме били от стотици години", каза Владимир Рогов, член на главния съвет на военно-гражданска администрация на района.

Според него регионът винаги е бил "част от Руската империя ". Политикът отбеляза, че населението на Запорожка област „е абсолютно руско по манталитет, така че ще отнеме няколко месеца, за да се адаптира напълно“.

Рогов добави, че все повече хора активно подкрепят сближаването с Русия, а Запорожката област може да заеме достойното си място в Южния федерален окръг.

По-рано заместник-председателят на Кабинета на министрите на Русия Марат Хуснулин, който наблюдава регионите и инфраструктурата , каза , че стартирането на икономиката е основната задача в Херсонска област."
---
Ако някой се интересува. Аз си следя дългосрочната съдба на региона..
naujosios-jaruzales-projektas-rytu-ukrainoje-2.jpg
iu

:D:D:D
Съвпадат горе-долу, ся ше видим: ако се борят реално и т.н. - няма да стане, ше прогонят укро-мукро-щато-джудеьо-фашагите, славянската цивилизация ще просперира и всички - е половината поне - ще сме щастливи.

(Само не знам що по същото време докато се борят със Змията, водителите на славянската, православана или както и да я наречем цивилизация, бодат и умиргат населението си по същия начин както либералната пропаднала цивилизация, правят кастова кредитна система с контрол от люлка до гроб, либерализацията на децата - макар, че била дело на западни агенти - тече почти безпроблемно, и т.н.. И това никого подкрепящ руското ръководство не впечатлява. Явно просто като застанеш (което как е установено - не е ясно) срещу долните Щати - и макар, че правиш почти същото, а в някои отношения - точно същото като тях, тогава си съвсем различен и доказано Бял.

Сега и за Тайван се пече битка, нали ония ден стана дума тук, така че може да забравим за китайските "антивиросни" действия, особено напоследък, а и за чудесната им кредитна система, аполодирана напоследък оот вси западни власти, като "добър модел". Ако почне и там конфликт, вероятно ще избухне и подкрепа за Китай, затова мисля да преваря и малко за Китай да си кажа помоему. (Тук говорихте оня ден, така че и аз имам право да си споделя гл.т., нали.) Щото нали държавата Китай би следвало да защитава най-добрия интерес на жителите на Китай. Аз поне, с моя малко наивен акъл, така го разбирам...)
Денацификацията трябва да продължи и прерастне в още по-строги санкции срещу всички нацита. Всеки, който хули избраните, трябва да бъде законово санкциониран и ако не отбере от дума и не сбере речта на омразата си - да бъде денацифициран!..

"Едуард Ходос, бивш ръководител на Реформираната еврейска общност в Харков, пише:

„За първи път чух за настоящия президент на Русия през 1997 г.по време на официално посещение в Израел. По покана на израелското външно министерство бях назначен на страната на тогавашния заместник-губернатор на правителствения окръг Харков Леонид Стасевски в програмата за "икономическо сътрудничество" на нашите две страни. ... Сред организираните срещи беше и среща с президента на Асоциацията на новите предприемачи на Израел Ицхак Радошкович, емигрант от Ленинград, който по това време вече имаше голямо влияние в Световната банка. ... По време на нашия разговор той небрежно спомена, че неговият втори братовчед (с когото споделят прабаби и прадядовци), Владимир Путин, има отлични перспективи да направи кариера в политическия елит на Русия."
(E. Hodos, "Evreiskii Sindrom-3", Харков/Украйна: Svitovyd 2003; цит. от Волфганг Егерс: "Първо Манхатън, после Берлин", Мюнхен 2008)

Путин, произхождащ от еврейството, също решително популяризира движението ХабаД Любавич. Той активно подкрепи възкачването на равин ХабаД Любавич Берл Лазар като главен равин на Русия.
iu


Днес Хабад "контролира централен раввинат на Русия"(Jerusalem Post, 19. Okt. 2001) Той специално отиде на церемония на 18 септември 2000 г., когато Любавичский център отвори врати. В Своята похвална реч Путин похвали Доминираната от хабад "Конферация на Еврейските общности" Като "Силно конструктивна и влиятелна организация".
Между другото, религиозната церемония на този ден е поверена на Мордехай Елияху , бившият главен равин в Израел, който не е непознат във фанатичните кръгове на Армагедон: през 70-те години Елиаху принадлежеше към група, водена от израелци, които разработваха планове как най-ефективно да взривят купола на скалата на Храмовия хълм. (Ури Юпер, " Обратно В Гетото. Ционизмът в отстъпление", Бъфало/Ню Йорк, 1988, стр.107

"Така че трябва да си имаш работа с такива мили хора, когато удряш нещо в храста в обкръжението на Путин."
iu


Хабад-Любавич (много отгоре-отгоре):
http://www. chabad-mafia.com/crime
http://www. chabad-mafia.com/fraud
http://www. chabad-mafia.com/abuse
http://www. chabad-mafia.com/drugs
http://www. chabad-mafia.com/violence

"През 2005г. публикува дълга разследваща статия от своя водещ разследващ репортер Йоси Мелман, която разкрива злините на Хабад в Русия в много подробности . (Образованият в Харвард Мелман беше старши кореспондент на Ha'aretz по национална сигурност, разузнаване и стратегически въпроси в продължение на десетилетия.)

Ако искате да знаете какво наистина се е случило и кой пострада поради пълното пренебрежение на Хабад към всичко друго, освен към самия себе си, прочетете го. Аншел Пфефер и настоящите редактори на англоезичния уебсайт на Ha'aretz очевидно не го направиха."
-

НЮ ЙОРК – Центровете на Хабад-Любавич по целия свят са заети с подготовката за над 8 милиона евреи, които се очаква да бъдат достигнати по време на тазгодишната световна кампания Ханука
...
Стотици правителствени служители и известни личности по целия свят - включително десетки губернатори, кметове и други високопоставени лица на САЩ - присъстват на празненствата за осветяване на менората в Хабад-Любавич.
...
ПРЕМИЕРЪТ НА РУСИЯ ПРЕД ЕВРЕЙСКАТА ДЕЛЕГАЦИЯ: АЗ ПЪРВИ ВЪЗСТАНОВИХ ЕВРЕЙСКАТА СОБСТВЕНОСТ! МОСКВА – На извънредна 40-минутна среща с руските еврейски лидери вчера (25 ноември) руският премиер Владимир Путин обеща да помогне на еврейската общност в борбата с антисемитизма, изграждането на училища и възстановяването на сгради на бивши синагоги за еврейските общности.

"Г-н. Путин каза, че е запознат както с менората, така и с празника Ханука, защото като дете семейството му е споделяло общия си апартамент с еврейско семейство. Той с умиление си припомни приятното поведение на различните членове на семейството, както и опитите им да запазят традициите си въпреки репресиите на комунистите за изповядване на религия. Премиерът припомни, че често е виждал бащата на къщата да се вглежда в големи талмудически томове."

В първото допълнение на книгата на Путин: First Person: An Astonishingly Frank Self-Portrait by Russia's President, се посочва, че моминското име на майка му е Шаломович. Но това е променено на Шеломова във второто допълнение.
iu

За пълна денацификация! (..до към 2025 някъде мисла трябва да е приключила, таман със СТРАТЕГИИ РАЗВИТИЯ ЭЛЕКТРОННОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ)

/кой каза, че в украйна няма дегенерати, които се наричат неонацисти (които са подкрепени, дори съ-създадени от хабад-коломоский груп), извършвали са престъпления, насили, вкл. убийства години наред.. някой каза ли? не съм бил аз/

iu
 
rebe.jpg

По време на своето ръководство равин Менахем Мендел Шнеерсон успява да сближи повече хора с евреите, отколкото всички религиозни водачи от настоящото поколение взети заедно. Методите му бяха напълно иновативни, невиждани досега в еврейските организации. Изглежда, Ребе използва всяка възможност, технология, преса, обществено влияние, за да постигне това, което е постигнал. Привидно умиращото хасидско движение, изцедено от кръв, се превърна в мощна сила, чието влияние се усеща от милиони хора. Ребе изгради безпрецедентна мрежа от клонове в Хабад по целия свят. Хиляди негови последователи се разпръснаха по всички краища на земята и, както каза един от най-големите израелски равини: „Където и да отидете, ще намерите две неща – Кока-Кола и Хабад. И дори там, където няма Coca-Cola, има Хабад.”

Можете да прехвърлите средства за подкрепа на работата на еврейската общност в Днепропетровск по сметката: в гривна/в долари/в евро
 
Спокойно!

В приложението "Дія" ("Действие") има нова услуга - "isDocument" - цифров сертификат за военно време при загуба на документи. Това съобщи премиерът Денис Шмигал на сайта на кабинета.

„eDocument“ ще съдържа цялата необходима информация и QR-код за потвърждаване на самоличността. Това ще помогне на украинците, загубили документите си поради войната, да докажат самоличността си, ако е необходимо.

„С електронен паспорт можете спокойно да минавате през контролно-пропускателни пунктове и да го показвате на полицията. Нека ви припомним, че ние бяхме първите в света, които приравниха електронния паспорт към обикновения. Можете дори да го използвате за преминаване през граница в Полша и Молдова. Внимавайте! Украинците имат паспорт на смартфона си и държава в сърцето си", се казва в съобщението, в сряда, 16 март, в канала на услугата Telegram
(То от Март още де, не е най-ново.)
Прогресът няма спирка никъде. Е, аз си държа, че "особено в Украйна".

"Поради войната".
-
То цифровото идентче убаво, ма в тая енерго-климатично-хранителна криза - поради войната - какво по-добро подобрение може да се напрaви, как да се улеснят още ората, да им се помогне?

Ами с тия шарени маймунски работи напоследък, с тях кво да се прави, как да се защити населението? Аз как да съм сигурен, че някой мерзавец/конспиратор не е скатал от ваксата/хапчето, пропуснал го е и ме застрашава да ми разпространи маймунски и други работи? КАК?

Не може ли всичко да се върже наедно, не може ли да се помогне на хората, тъпи ли са властите, корумпирани ли са, че още не са се сетили и въвели тия работи??

Ми тука, кво става, у форюма? Писмен кредит няма ли да има? Кога?
(Забелязал съм например, че Нандибанди и Лошият много букви употребяват и не оставят за другите, буквения ресурс се изчерпва за сметка на всички нас! Римайнда и той, но него направо го занулете, никъв кредит там.)
 
Последно редактирано:
а се запознае от достоверен източник кой (какво) блокира пристанището в Одеса и пречи на търговията със зърно.
Гадните нацисти сложили мини, много лоши бе. Трябваше да сложат червен килим за руснаците да си направят десанта по вода. Не ги е срам, ще минират.

Русия е готова да осигури хуманитарни коридори в Черно море, които да гарантират износа на украински стоки, но в замяна на отпадане на санкциите срещу руския износ и ограниченията върху финансовите трансакции. Това става ясно от коментар за зам.-министърът на външните работи на страната Андрей Руденко, цитиран от "Интерфакс".
 
Манифест на предприемача
Това е Кодексът на честта на съвременния украински предприемач
...
Имате ли какво да добавите към манифеста?
Пишете ни и станете наш съавтор!


//М/у др.Кодексът на честта задължавал предприемачите "да проявяват уважение и отговорност към всички хора, независимо от пол, раса, религия, физическо или семейно положение, или друга принадлежност".

Няма проява на уважение, независимо от "националност" (може би е в по-незначителните "или друга принадлежност"). Странно, може би е наднационален кодекс, глобалистичен така малко. Интересно.
 
Последно редактирано:
Гадните нацисти сложили мини, много лоши бе. Трябваше да сложат червен килим за руснаците да си направят десанта по вода. Не ги е срам, ще минират.

Русия е готова да осигури хуманитарни коридори в Черно море, които да гарантират износа на украински стоки, но в замяна на отпадане на санкциите срещу руския износ и ограниченията върху финансовите трансакции. Това става ясно от коментар за зам.-министърът на външните работи на страната Андрей Руденко, цитиран от "Интерфакс".
Не си схванал смисъла на изречението. То е в отговор на истеричните крясъци на сатанистите, повтаряни от Ремайнд, че Русия е блокирала пристанището в Одеса и умишлено саботира търговските операции по море.

Е, американците казват, че пречат не руснаците, а мините, заложени от урковците. Нещо още да поясня??? :)
 
Не си схванал смисъла на изречението. То е в отговор на истеричните крясъци на сатанистите, повтаряни от Ремайнд, че Русия е блокирала пристанището в Одеса и умишлено саботира търговските операции по море.

Е, американците казват, че пречат не руснаците, а мините, заложени от урковците. Нещо още да поясня??? :)
Ти не но аз ще поясня. Украинците са блокирали пристанищата с мини, а руснаците Черно Море с флота си. За да се придвижват корабите е нужно и двете страни да съдействат. Както виждаме руснаците имат условия за да го направят, така че дори и да нямаше мини, корабите пак щяха да са блокирани.
 
Ти внимавай кво говориш за украинците, Нандибанди, щото както можем да видим по-горе:
"Внимавайте! Украинците имат паспорт на смартфона си и държава в сърцето си"се казва в съобщението, в сряда, 16 март, в канала на услугата Telegram
!!!
 
Тук се хвалят, че имало украинец в силиконовата долина:
5f68d172e9f38f0819756ee8_andrew%20sirchenko-min.png

Андрей Сирченко
Бил е маркетинг директор в Nimses, една от най-известните и загадъчни украински стартиращи компании.
Има опит в проекти без маркетингов бюджет с нестандартни решения: първите 500 000 изтегляния в играта + и 1 милион изтегляния за 98 часа в социалната мрежа + с бюджет от 0,00 долара.
---
!РАЗСЛЕДВАНЕ!:D
16 юни 2019 г
Какво е Nimses и защо е кошмар за поверителност?

Представете си бъдеще, в което всичко, което правите онлайн, носи някаква парична стойност. Където се качва цялото ви „аз“, почти като виртуална реалност или видеоигра. Ако сте от типа хора, които обичат научната фантастика, определено ще си помислите, че Nimses е стъпка по-близо до бъдещето като The Matrix или Ready Player One.

И така, Nimses...

Това е социална платформа от Украйна, подкрепена от американска компания, разположена в Делауеър.. Нека ви разкажа повече за това какво прави Nimses различен от другите платформи за социални медии.

Nimses се основава единствено на валута в приложението, наречена „Nim“. За всяка минута, прекарана в приложението, получавате 1 Nim.
...
Nimses прокарва тази идея още повече, като придава на валутата в приложението реална стойност. Това означава, че ще можете да използвате вашите Nims, за да закупите следващия си чифт обувки или компютърен компонент.
...
Всичко това звучи перфектно, докато не започнете да се чудите откъде идва цялата тази парична стойност за Nims – парите не могат просто да бъдат компенсирани.

Е, вероятно се досещате, Nimses продава вашите лични данни на корпорации. Това не е нищо ново, тъй като, както PewDiePie спомена във видеото си, повечето компании за социални медии правят това така или иначе. Отново има уловка... ако ви бъдат дадени по-голямата част от парите, които печелят вашите лични данни, това наистина няма да е лошо за хората, които не се интересуват от поверителността си. За съжаление, за да разбиете мечтите си, един Nim струва около $0,001. За да бъде ясно, никакви пари не си струват загубата на толкова много поверителност.

Това ни отвежда до втория проблем на Nimses. В бъдеще, когато всички използват Nimses, тъй като Nim се печелят 1 на минута, стойността на един Nim в крайна сметка ще спадне от началната си стойност. Това означава, че цената на вашата поверителност ще става все по-ниска и по-ниска до точката, в която няма стойност.
...
В сравнение с Facebook, който също проследява вашето движение, нямате опцията да деактивирате проследяването на Nimses. За да бъдем по-точни, настройките за поверителност на Nimses са оскъдни и почти не съществуват.

Много хора проследиха видеоклипа на PewDiePie с критики, след като изтеглиха приложението и видяха, че дори не можете да изтриете собствения си профил. За да изтриете своя профил, трябва да се свържете с персонала на Nimses, за да го премахнете от базата данни на Nimses. Много хора критикуваха приложението и предупредиха много други да не го изтеглят или да си направят акаунт.

Това, което е особено опасно при Nimses, в сравнение с други платформи за социални медии, е, че обещава награда. В света, където всеки търси начин да печели лесни пари, Nimses е инструмент, който ще се окаже най-ефективен за събиране на потребителски данни.

Nimses също има много безобидни функции, които ще накарат много хора да искат да останат, като тръпката винаги да се състезават с другите по популярност и брой им. Засяването на вашето местоположение, събития, настроения и разнообразие от друга чувствителна информация се поставят на съвсем ново ниво с Nimses.

Платформите в стил Nimses може в крайна сметка да се окажат платформата за социални медии на бъдещето или поне първата в редица приложения, които ще отбележат новата ера на социалните мрежи – особено ако ние, като потребители, не изискваме повече поверителност от разработчиците. Извличането на вашите данни изглежда е основният фокус на Nimses.
...

Изводи:
1. Nimses-а е идеален за валута в соц кредитна дигитал система (може да го пробват в Уркайна, да го вържат с "Дія")
2. Пак нищо хубаво от Уркайна
 
Последно редактирано:
Истинското име на Украйна е УрКайна и произхожда от комбинацията между:
Потомци са на Каин "Той е първият убиец в Библията. Убива по-малкия си брат Авел, тъй като завиждаше на хвалата, която му бе показал Бог"

Източник: етериум.инфо

800px-UrukPlate3000BCE.jpg

"Уркаинци прибират пшеничната реколта" Керамична плочка от Урук, III хил. пр. Хр.
 
Последно редактирано:
И така, Nimses...
Ма ето бе, тва си е точно тва, за което дрънкат дигитал техногурутата - Метата, старата идея за Битието в Сингулярност:):)
Направо в Небесния Джерузалем да го инсталитрат за хабитат.. То всъщност тва е "небесен" - съществуване като "база данни" в облако в "нова земя" с "ново тяло" (директно препратки към библейското описание). Рей Кърцвайл, Ювал Харари - едни от най-модните апостоли на таа работа. Ето го, "Матрицата":), яката работа:

То бездруго множеството съвременно човек не може да съществува без нета..:) И ето: най-модерен заместител на досадните идеи за дух и душа от Бог - дигитален заместител с генериращи стойност данни. Нимчита.:)
 
Последно редактирано:
Няма да цъкам повече днес в тая тема, че гледам хората не идват да пишат.:) Елате пишете за войната де, аз се мащам.
 
Айде, да повлеча крак...

На територията на Украйна по време на войната е убит капитанът от чеченската полиция Асвад Идрисов, командир на втора рота от специалния полк, кръстен на името на покойния чеченския лидер Ахмат Кадиров, съобщи сайтът "Кавказ.Реалии" с позоваване на Управлението за стратегически комуникации на армията на Украйна.

По данни на телеграм канала ВЧК-ОГПУ любимецът на Рамзан Кадиров е бил ликвидиран на 20 май. Твърди се, че с него са загинали командирът на полка Гапур Дакалов, а също така и заместник-командирът на 4-ти взвод от спецполка на Рамзан Кадиров ст. сержант Али Бетишев. Руската страна не е потвърдила до момента загубите
 
То всъщност тва е "небесен"
Докато е не-бесен само глупости ще мислят. Един обесен и ш'са опраят нещата. ;)

Тука гледам интересни работи:


А това е специално за @ReminD по ''оня'' въпрос - сливането на полшоукрайна. Видео интервю с Яков Кедми (Етера го познава) с български субтитри. Оказва се, че проектозаконът, с който еленски ще даде свръхправомощия на поляците не е спекулация.

 
Последно редактирано:
Това ми попадна оттук-оттам.;):D От телеграм:
 
Ти не но аз ще поясня. Украинците са блокирали пристанищата с мини, а руснаците Черно Море с флота си. За да се придвижват корабите е нужно и двете страни да съдействат. Както виждаме руснаците имат условия за да го направят, така че дори и да нямаше мини, корабите пак щяха да са блокирани.


На 24 май т.г. руските сапьори завършиха разминиране на пристанище Мариупол, специалистите на Черноморския флот транспортираха от фарватера украински кораб, потопен от „азовците“, в резултат на което пет чуждестранни кораба напуснаха пристанището.

Трудно е да твърдим със сигурност, че Руснаците умишлено спъват морския транспорт и създават продоволствена криза. Това е просто твърдение на сатанистите, за което нямаме твърди доказателства.
 
Трудно е да твърдим със сигурност, че Руснаците умишлено спъват морския транспорт и създават продоволствена криза. Това е просто твърдение на сатанистите, за което нямаме твърди доказателства.
Кое е трудното, като сами си го казват.

Русия е готова да осигури хуманитарни коридори в Черно море, които да гарантират износа на украински стоки, но в замяна на отпадане на санкциите срещу руския износ и ограниченията върху финансовите трансакции. Това става ясно от коментар за зам.-министърът на външните работи на страната Андрей Руденко, цитиран от "Интерфакс".

Тоест в момента коридори няма, кое не разбра?
 
Кое е трудното, като сами си го казват.

Русия е готова да осигури хуманитарни коридори в Черно море, които да гарантират износа на украински стоки, но в замяна на отпадане на санкциите срещу руския износ и ограниченията върху финансовите трансакции. Това става ясно от коментар за зам.-министърът на външните работи на страната Андрей Руденко, цитиран от "Интерфакс".

Тоест в момента коридори няма, кое не разбра?
Аааа, добре. В такъв случай са прави. :)
 
Популярната американска музикантка Лейди Гага пусна нов видеоклип към филма "Най-добър стрелец: Меверик", в който участва в рокля на украинската марка Lever Couture.
img.png

От самото начало на войната звездата подкрепя Украйна, която страда от пълномащабна руска инвазия. Лейди Гага не се срамува да осъди действията на Путин дори публично.
На един от концертите си в Лас Вегас певицата се изказа негативно за "братския ни народ". Тя направи реч, в която говори за подкрепата на Украйна и как тя помага на нашата държава.

Жената си спомни и как веднъж призова Кацапите да я арестуват в Русия:
"Трябваше да ме арестуват в Русия, когато имаха възможност. Казах им да ми сложат белезници. Тогава бяха глупави и си остават глупави сега", каза жената .
-
Припомняме, по-рано "Чудо" съобщи, че Били Айшиш е пял в подкрепа на Украйна.
226463.jpg

Между другото, наскоро "Дивогляд" съобщи, че песента на Khlyvnyuk и Pink Floyd се нарежда на първо място в световните класации.
-
Джулиан Ленън е решил да наруши обета си, че не трябва да изпълнява песен на баща си – основателя на The Beatles Джон Ленън. Това съобщава " Miracle " позовавайки се на New York Post .
-
Между другото, наскоро "Дивогляд" съобщи, че победителите от "Евровизия-2021" заснеха видео в подкрепа на Украйна.
246557.jpg


Младият певец от Украйна и победител в 10-ия сезон на конкурса "Украйна има талант" - 14-годишният Артем Феско събра над 500 000 долара в помощ на въоръжените сили, съобщава " Дивогляд ".
249581.jpg

---
Целият нормален свят! (Между другото, от: https://www.5.ua/)
 

Горе