Ако Изборите бяха днес за коя партия ще гласувате / 2 /

Ако днес са изборите, за коя партия ще гласувате?

  • БСП

    Votes: 20 24.1%
  • България На Гражданите

    Votes: 10 12.0%
  • ДПС

    Votes: 4 4.8%
  • ГЕРБ

    Votes: 11 13.3%
  • АТАКА

    Votes: 8 9.6%
  • НФСБ

    Votes: 4 4.8%
  • Синята Коалиция

    Votes: 5 6.0%
  • НДСВ

    Votes: 0 0.0%
  • ДСБ

    Votes: 4 4.8%
  • БЗНС

    Votes: 0 0.0%
  • Друга Партия

    Votes: 3 3.6%
  • Няма да гласувам защото съм .....

    Votes: 11 13.3%
  • РЗС & Либерален Алианс

    Votes: 3 3.6%

  • Общо гласове
    83
От: Ако Изборите бяха днес за коя партия ще гласувате / 2 /

Пък да не говорим как се изхвърляше като чикия, че щял да се бори с монополите - алоооо, бивша мутра - съдружник във редица криминални фирми като "тео интернешънал" ( КОНТРАБАНДНИ ЦИГАРИ ) и какво ли още не - как ще се бориш с монополите като вие монополизирахте всичко, напрво не знам как ще се оправя държавата от другата година като тоя боклук боко си тръгне.

За електро дружествата да не говорим, как се вдигна цената - БСП му били виновни - ами да ти иба майката боклук прост - защо не си анулирал договорите - БСП му виновни, че подписали нещо - ами ти като си на власт от 3 години защо не си анулирал тези договори като си знаел за тях бе олигуфрен прост с IQ под 100. Въобще монопола е в разцвета си - да не забравяме, че точно БОКО тиквата спомогна за това да се открият 30 LIDL едновременно в 1 и същи ден в цяла България - а LIDL ги познаваме като най-големите рекетьори на малкия бизнес и убийци на същия такъв. Как смее тоя негодник да говори, че се бори с монополите - не виждам какво е направил- най-много някоя измислена акция, както нападнаха няколко от големите бизнесмени и то без доказателства и след 1 седмица ги пускат - така ли се бори с монополите? Да не говорим, че има 1 страшна мутра, за която като че ли е забранено да се споменава НАВСЯКЪДЕ - РУМЕН НИКОЛОВ - ПАШАТА и кръга КОТАРАЦИТЕ - да му имам приятелите на боко тиквата.
Пък СРС-тата въобще трябва ли да се коментират - боко тиквата сам си призна в интервю наскоро, че наистина се е обаждал да плямпа за миши бирата, но пак няма отпор - да и имам " откритото управление" всичките до един гербери нищо не става от тях - всичките с фалшиви дипломи и обслужващи чужди интереси и лижещи гъзове на европата и не само - на който дойде.
Да не говорим, че не изплащат на малкия и средния бизнес ДДС-то - почти замразено е, освен ако не си фирма приближена до ГЕРБ - над 450 милиона има да дават на фирми - да ви иба антикризисните мерки, а за еврофондовете да не говорим - видяхме ги как усвояват - 100 000 лева за fb и twitter страница от фирма на бивша пр-ка на земеделие и храни - голямо усвояване - то примерите с еврофондовете са хиляди - няма таова управление и едва ли ще има по-долно и крадливо от ГРОБ или ( ГАРД - граждани за африканско развитие на държавата ).Ю



едит: Сега се сетих и друго - боко какво направи срещу турцизацията и ислямизацията - ето какво - пръв приятел на министър председателя на Турция - съвместни проекти и т.н. - казвам го с идеята, че боко обясняваше колко лоши са ДПС - пък видиш ли вмомента - боко с нищо не се различава от тях - нито е спрял нещо, което те са започнали, нито се въздържа от "предложенията" на Ердоган Паша.


а за стотиците МАЛУМНИ АКЦИИ да не говорим - поне БСП не нападат народа като тея ИДИОТИ популисти.


ЕЙ ЕЙ ДА ЗНАЕТЕ - ЛУДИ ПАРИ МИ ПЛАЩАТ ОТ BSP.BG ДА ПИША :lol: - ПОПРИНЦИП СЪМ ЗАБЕЛЯЗАЛ, ЧЕ ГЕРБЕРИТЕ В ИНТЕРНЕТ НЯМАТ АБСОЛЮТНО НИКАКВИ ДОВОДИ И ВМЕСТО ТОВА ПРОСТО КАЗВАТ - " ЕМИ ТИ СИ ПЛАТЕН ДРАСКАЧ" - ТЪЙ ЧЕ, НЕ ИМ СЕ ОЧУДВАЙТЕ, КАТО НЯМА КАКВО ДА КАЖАТ - КАЗВАТ, ЧЕ ТИ ПЛАЩАТ ЗА ДА ПИШЕШ - САМО ЧЕ ВСИЧКИ ЗНАЕМ КАК СЕ ОБОРВА НЕЩО - С АРГУМЕНТИ, А ТАКИВА НЯМАТ ГЕРБЕРИТЕ ОСОБЕНО ЗА ХИЛЯДИТЕ ИМ ДАЛАВЕРИ И ЗЛОУПОТРЕБИ, ТА ЗАТУЙ КАЗВАТ,ЧЕ НИ ПЛАЩА НЯКОЙ - ДЕ ДА ПЛАЩАХА КАЗВАМ АЗ... ПРЕДСТАВЯМ СИ - ДА МИ ПЛАЩАТ ЗА ДА ПЛЮЯ - Е ЧЕ АЗ И БЕЗ ТОВА ГО ПРАВЯ ЗА УДОВОЛСТВИЕ, НАПРАВО ЩЕ УМРА ОТ КЕФ ДА ХЕЙТА ПОСТОЯННО И ТО СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ.

Братле имам приятели които имат магазини за хранителни стоки и дрехи, и момчетата се оплакват че от 3 години и половина ( от както ГРОБ са на власт ) оборотите им са спаднали чувствително и почти са на загуба. Не помнят да е имало такъв спад на клиенти - просто хората нямат пари и се свиват. Поне 3-ма мои авери казват че в магазините им за хранителни стоки, започнали да се увеличават хората които пазаруват на вересия, поради причината за забавени заплати. Преди 3 години същите тези хора никога не са пазарували на вересия. Олио, хляб, сирене, и ..... 2 броя кренвирши на вересия. :!: Други мои приятели спряха да си карат колите, стоят пред блоковете им, карат ги само при спешност, защото с тия смешни заплати не могат да ги изхранят тия коли. Мога и още примери да дам. Мой приятел имаше фирма за недвижими имоти, ами извинявай ама през времето на БСП сделките му валяха направо, на неговите партньори които имат строителни фирми също. От както дойде ГРОБ на власт, край - всичко замря и стагнация брат ми. Щото Бойко казал че имало криза, ама БСП криели че имало криза. Аве на кой ги разправяш тия глупости бе тиквоч, на хора като мен, баща ми ( баща ми живее вече 23 години в Норвегия и е с поданство, леля ми е от 15 в Дания, братовчед ми от 10 години в Швеция ) и роднините ми които сме обиколили почти цяла Европа и пак често излизам навънка и слушам в другите държави какво се говори по новините. Тези Бойко тиквоча да ги разправя на хора които никога не са излизали от страната, тях може да лъже но не и нас! Да криза има, но не чак такава каквато я описват Дянков и Борисов.

Нищо общо нямат новините в другите държави по темата на кризата, с нашите новини които се говорят в България - да го знаят всички които са нямали възможност да излизат навънка :!: Същото което писах, могат да го потвърдят и други хора от форума които в момента са навънка или скоро се върнали. А ако знаете пък в Дания какви лоши неща се говорят по техните новини за България, относно далаверите на ГРОБ... Да се червя аз в Копенхаген миналата година, и да се чудя какво да отговарям, понеже разговарях с едни датчани и ме питат: "Вярно ли е това за вашите депутати Бойко Борисов и Симеон Дянков, каквото говорят по нашите новини, че вашият Борисов имал тъмно криминално минало, играел с престъпници, а Дянков перял пари" ? Но защо не им искате оставката, тук непрекъснато по всички медии чуваме че ви управляват престъпници". Ужасно се чувстваш такъв въпрос да ти задават в чужда държава, и то високо развита държава. На хората им направило впечатление и рестрикциите които налага ГРОБ, и ми казаха че политиката на ГРОБ няма нищо общо с демокрация.

Всичко по БГ-медиите е платен репортаж, ей от онзи тиквоч гробяря Б.Б. и от онзи с надупченото грозно лице и пъпки Дянков. Какво направи за малкия и средния бизнес ГРОБ ? Вместо да го стимулира, той го смачка. Сега искали и на рибарите да им слагат касови апарати. Къде с тоз касов апарат в морето бе тикво ? Нито в Италия, нито в Испания имало подобна глупост, където има рибарски поминък. Цялата работа е че искат да съборят къщите в рибарските селища по цялото ни черноморние, и да го застроят с палати за техни хора. Те знаят много добре че това ще заГРОБИ рибарския поминък.

Замрази и пенсиите на хората, а цените растат нагоре. В никоя държава няма такова нещо нито със заплати, нито с пенсии като в България. Споделяме си с приятели, и всички сме на едно общо мнение, че ако всеки месец особено зимата не им помагаме на старите с поне едно 150 лв. от горе, ами те хората няма да оцелеят. Пенсиите им не стигат за нищо. Ето още едно доказателство че ГРОБ за не в интерес на народа, а си гледа собствения интерес. Е нема такава държава.

Точно така за договорите на ВЕИ-тата от които дойде увеличението на тока, можеха да ги развалят, но не искат, защото има лапаница. Как ще изтърват далаверата... :twisted: Ако на следващите избори спечели ГРОБ - това ще бъдат най фалшивите избори в историята от 23 след прехода. Още веднъж - нема такава държава.
 
От: Ако Изборите бяха днес за коя партия ще гласувате / 2 /

Братле имам приятели които имат магазини за хранителни стоки и дрехи, и момчетата се оплакват че от 3 години и половина ( от както ГРОБ са на власт ) оборотите им са спаднали чувствително и почти са на загуба. Не помнят да е имало такъв спад на клиенти - просто хората нямат пари и се свиват.

АЙДЕ СТИГА БЕ БРАТО, ти май нещо ни будалкаш тука? :D Сериозно ли им паднали оборотите? И клиентите се свивали? Леле немога да повярвам, това не е възможно :D

Вие май идея си нямате за заобикалящия ви свят, а? Паднали им оборотите викаш - я погледни в Гърция какво става. Я погледни в ЕС какво става - за последните 3 години безработицата скочи на 25 МИЛИОНА ДУШИ - исторически рекорд.

А на тия вашите оборотите им били паднали :D Леле ще ме сцепите
 
От: Ако Изборите бяха днес за коя партия ще гласувате / 2 /

Абе момчета, не ми се спори по политически теми. Имате доста голям опит от мен, признавам си знаете на всекиго от партиите глупостите, кирливите ризи и и т.н. и т.н. Явно доста време сте отделили, е аз съм го вкарал за образование. Само да опонирам на Мантата, че с него си имаме задочен спор, съгласен съм за резерва, че ич не се справят нашите. Ама ако 3-ните не бяха изяли 4 милярда за 1 месец през 2008 за да вържат бюджета, сега щяхме да имаме кинти за Велчевия Дълг. Дано в идните години политиците, се научат какво е това дълг и как да се управлява.

И щото съм го вкарал в образование. Да ви питам вие изобщо понятие имате ли си от бизнес цикъл?!? По време на криза е характерно масови фалити, и това е добре защото така се чисти икономиката и се преразпределят, оскъдни активи в ръцете на дейните, далновидните, умните и високо ефективни производства/бизнеси.

Висякр, правилно го каза. Преди ти ставала патката а сега не!
Аз ви казвам колелото ще се завърти без значение кой е на власт, това са циклили, и като цикли ние е пак ще сме горе.
 
От: Ако Изборите бяха днес за коя партия ще гласувате / 2 /

АЙДЕ СТИГА БЕ БРАТО, ти май нещо ни будалкаш тука? :D Сериозно ли им паднали оборотите? И клиентите се свивали? Леле немога да повярвам, това не е възможно :D

Вие май идея си нямате за заобикалящия ви свят, а? Паднали им оборотите викаш - я погледни в Гърция какво става. Я погледни в ЕС какво става - за последните 3 години безработицата скочи на 25 МИЛИОНА ДУШИ - исторически рекорд.

А на тия вашите оборотите им били паднали :D Леле ще ме сцепите

Още оправдания от герб. Криза е и за това се строим магистрали и правим фб. и туитър страници по за 100к. ;)

А хората да го..... кой им пука за тях. :D
 
От: Ако Изборите бяха днес за коя партия ще гласувате / 2 /

АЙДЕ СТИГА БЕ БРАТО, ти май нещо ни будалкаш тука? :D Сериозно ли им паднали оборотите? И клиентите се свивали? Леле немога да повярвам, това не е възможно :D

Вие май идея си нямате за заобикалящия ви свят, а? Паднали им оборотите викаш - я погледни в Гърция какво става. Я погледни в ЕС какво става - за последните 3 години безработицата скочи на 25 МИЛИОНА ДУШИ - исторически рекорд.

А на тия вашите оборотите им били паднали :D Леле ще ме сцепите

Виж брато, аз и още хора от форума сме обиколили света и да ни кажеш че идея си нямаме... По добре си замълчи че ставаш смешен вече. Когато излезеш и поживееш известно време на вънка, ще ти се отворят очите. Гласувай си за ГРОБ но после не се оплаквай. Питай мантата - ще ти каже същото, момчето живее в чужбина също и вижда неща които хората които нямат възможност да излязат в чужбина, и не могат да видят. Има и още колеги съфорумци които също живеят в чужбина и са били в чужбина и ще потвърдят същото. Не можеш да спориш с хора като нас, които са живяли в навънка известно време, излизали са често с дълъг престой, и слушат по тамошните новини съвсем различни неща за "кризата", и какво става всъщност в България. Пак ще повторя че криза има, но не е чак такава каквато я описват по нашите новини. Дано прогледнеш по скоро, и ти се отворят очите по скоро, защото още шамари ще ядеш от системата ако спечели любимеца ти Бойко. Знаеш ли какво се говори за Бойко по новините в Германия и в Дания ? Всъщност няма смисъл да си хабя думите...

Нямам намерение да се заяждам, нито да се карам, нито да убеждавам някой в моите възгледи, защото всеки е свободен да си гласува и симпатизира на който си иска, но когато поживееш като мен ( в момента съм в България ) и мантата дълго време в чужбина, друга песен ще запееш. Ако спечелят ГРОБ дано да си щастлив.
 
От: От: Ако Изборите бяха днес за коя партия ще гласувате / 2 /

ГЕРБ са избрани и поддържани основно от интелигентния електорат

Изглежда този интелигентен електорат няма достъп до интернет, защото из форумите и коментарите към новинарските сайтове подкрепящите ГЕРБ обикновено се държат доста неинтелигентно, като фенове на футболни отбори и са неспособни да влязат в нормална дискусия. Пример е и тази тема. Всъщност ГЕРБ е единствената партия без симпатизанти. Имат само фенове, омагьосани от Бойко - да се свети името му и белия прах, с който е търгувал през 90-те. Интелигентният електорат на ГЕРБ го има толкова, колкото в тая лимонада има лимони: .
 
От: Ако Изборите бяха днес за коя партия ще гласувате / 2 /

Блеки ако си инвестирал в образование залудо си си дал парите явно или тепърва ще трябва още да учиш.

Първо на няколко пъти вече ти обяснявам че е нормално в последният месец от годината ФР да намалява повече от колкото в останалите месеци и това е по обективни причини които ако не ги знаеш ще ти ги обясня подробно - Ако прочетеш данните по месеци и години които и преди съм ти поствал ще видиш че винаги декември месец ФР намалява.
Второ до колкото си спомням май е намалял с около 3 милиарда а не с 4 - но това в крайна сметка няма значение защото колкото и да са похарчили при всички положения са оставили повече от колкото са заварили (заварили са около 5 оставят 8 ) за сметка на Боко който завари 8 и до тук е на -2.
Трето всяко едно правителство има право да си прави сметка как да изхарчи парите които е събрало и е напълно нормално предизборно да похарчи повече от колкото в други години - Същото в момента го прави и ГРОБ само че не с пари и от икономиката а с нови Външни борчове.

Четвърто специално за теб отново ще постна сравнителната таблица за положението на България спрямо останалите страни от региона - От него много ясно се вижда че България затъва много рязко и очевидно или може би тя кризата само в БГ я има а другите държави от региона не са чували за нея?????
Или пък на всички останали точно сега им се е паднало бизнес цикъла да им е нагоре а само нашият да е надолу ?????

grafika.jpg
 
От: Ако Изборите бяха днес за коя партия ще гласувате / 2 /

Тихо тихо, че до нашия блок има точно 4 хранителни магазина на разстояние 5 метра един от друг. Дано не им паднат и на тях обротите, че пак бойко ще им е виновен.

USAF само ще ти кажа, че съм живят в УСА и съм бил в Италия, и съм се справял сам, а не с родителите ми и мога да ти кажа, че криза има.
 
От: Ако Изборите бяха днес за коя партия ще гласувате / 2 /

Тихо тихо, че до нашия блок има точно 4 хранителни магазина на разстояние 5 метра един от друг. Дано не им паднат и на тях обротите, че пак бойко ще им е виновен.

USAF само ще ти кажа, че съм живят в УСА и съм бил в Италия, и съм се справял сам, а не с родителите ми и мога да ти кажа, че криза има.

"Кризата" я има... но ако я приемеш :) Няма да се повтарям, вече писах в по горния ми пост. По скоро мозъчна криза. Психологията е голямо оръжие, една и съща лъжа да ти я натякват над 100 пъти, започва да става истина. :) Аз също съм се оправял сам и не съм искал помощ от родителите ми. Ти що си мислиш обратното ?
 
От: Ако Изборите бяха днес за коя партия ще гласувате / 2 /

Биоз понеже гледам че си постнал едновременно с мен и може да не си видял горната графика ти препоръчвам да я погледнеш много внимателно.

Да криза има на всякъде и ако нашето управление беше дори и малко под средно европейско ниво се очакваше да запазим позициите които сме имали защото и в другите държави също има криза. Е да ама не от графиката се вижда ясно че България се срива главоломно и вече на всички явно е очевидно че причината не е в кризата а в управлението.

В тази връзка понеже от три години питам и никой не ми е отговорил до сега може би ти ще ми кажеш поне една антикризисна мярка на това правителство насочена към дребен и среден бизнес - Ако не успееш да се сетиш не се притеснявай това не е щото не си чел достатъчно а защото такива липсват.

Като добавка към общата картина добави и положението с безработицата която е пряко следствие на некадърното управление - Когато ГРОБ идват на власт България е на 4- място в Европа с най ниска безработица - В момента сме на 4 място с най висока безработица - Или това е щото в БГ има криза а в Европа няма или щото имаме най некадърното управление за целият преход (Вече съм убеден че Виденовото не беше толкова зле)
 
От: Ако Изборите бяха днес за коя партия ще гласувате / 2 /

Манта, абе винаги ми е било чудно защо излизаш с мнение от висша инстанция, и как другите нямали образование.

Сега гледа ФР никой до сега не е харчил за месец 27% от него :) Каквото ида му обесваш, нито избори нито чудесии не влизат и в другите години е било така и никой не е харчил. Те просто вързаха скришом бюджета, като успоредно с това леко спасиха ПИБ от неплатежоспособност. Как го изкара - 2 ?!

И защото уважавам мнението ти. И това което си сложил на картинка съм абсолютно съгласен с него. Но това е следствие, мисля че е редно да пуснеш и причината.
Виж http://www.bnb.bg/Statistics/StMacroeconomicIndicators/index.htm в частност брутен външен дълг, ако начертаеш и графика почти става това от статистиката.

И да продължа Н. Василев: Държавата ще кара на хляб и вода

Бих ти казал да видиш и СОФИКС какво чертае близо 90% спад, за 1 година като дъното удря февруари 2009.

Нещата доста се напасват като причини, за следствията.
Аз не споря политически, просто говоря какви са бизнес фактите.

Манта моето мнение е 3 на това правителството, но на бизнеса 2.

Само фалитите помагат да се чисти тази система, така че от икономическа гледана точна това е добре по време на кризи се чисти система, и да преразпределят активи.
 
От: Ако Изборите бяха днес за коя партия ще гласувате / 2 /

430x257.jpg
Тихо тихо, че до нашия блок има точно 4 хранителни магазина на разстояние 5 метра един от друг. Дано не им паднат и на тях обротите, че пак бойко ще им е виновен.

USAF само ще ти кажа, че съм живят в УСА и съм бил в Италия, и съм се справял сам, а не с родителите ми и мога да ти кажа, че криза има.

Я Скочете до тях с агейнста да си купите по една фафла с лика на Б.Б. и тогава се завърни като си вземеш дозичката. :lol:
 
От: Ако Изборите бяха днес за коя партия ще гласувате / 2 /

Блеки спада на Софикс е вследствие на кризата - Такива спадове обаче има във всички останали страни от региона - Както вече няколко пъти казахме Кризата е за всички - Е тогава се пита в задачата е като е за всички защо БГ се срива спрямо останалите и отговорът се съдържа във въпросът който многократно задавам -

КАЖЕТЕ МИ ЕДНА АНТИКРИЗИСНА МЯРКА НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО

- Отговор няма глас в Пустиня за сметка на това сигурно мога да изредя поне десетина промени в ощръб на дребният и средният бизнес

А тезата ти - Що БСП не били оставили на Боко всичките пари да си ги харчи с кеф е смешна както и всички подобни изказвания на БОКО - Реално БСП декември 2009г са похарчили около 1 милиард над нормалното - Е и да го бяха оставили на Боко този милиард мислиш ли че и той нямаше да бъде откраднат както другите 4 и дали нямаше пак да се тегли кредит ????
 
От: Ако Изборите бяха днес за коя партия ще гласувате / 2 /

Виж файлът 4764

Я Скочете до тях с агейнста да си купите по една фафла с лика на Б.Б. и тогава се завърни като си вземеш дозичката. :lol:

Аз между другото съм забелязал че има вафли "гербери" :D в кутия се продават. Е сега ако това не е агитация. :wink:
 
От: Ако Изборите бяха днес за коя партия ще гласувате / 2 /

КАЖЕТЕ МИ ЕДНА АНТИКРИЗИСНА МЯРКА НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО


Аз ще ти кажа бре. Замразени заплати, замразени пенсии и повишена събираемост на вземанията от бизнеса. Също и някой индиректни налози прикрити под-различни добри намерения, като торбичките по 50 ст и пуснатите фарове 24/7.
 
От: Ако Изборите бяха днес за коя партия ще гласувате / 2 /

Такова промиване на мозъци и другаря Живков не е правил!

Не знаех, че и вафлички пуснал за герберите одеве паднах като чух в магазина една вафла Бойко Борисов. :lol:
 
От: Ако Изборите бяха днес за коя партия ще гласувате / 2 /

Блеки спада на Софикс е вследствие на кризата - Такива спадове обаче има във всички останали страни от региона - Както вече няколко пъти казахме Кризата е за всички - Е тогава се пита в задачата е като е за всички защо БГ се срива спрямо останалите и отговорът се съдържа във въпросът който многократно задавам -

КАЖЕТЕ МИ ЕДНА АНТИКРИЗИСНА МЯРКА НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО

- Отговор няма глас в Пустиня за сметка на това сигурно мога да изредя поне десетина промени в ощръб на дребният и средният бизнес

А тезата ти - Що БСП не били оставили на Боко всичките пари да си ги харчи с кеф е смешна както и всички подобни изказвания на БОКО - Реално БСП декември 2009г са похарчили около 1 милиард над нормалното - Е и да го бяха оставили на Боко този милиард мислиш ли че и той нямаше да бъде откраднат както другите 4 и дали нямаше пак да се тегли кредит ????

Пак умело излизаш със заучени фрази и трикове.

П. Димитров и Станишев до началото на 2009 говореха няма криза тука сме остров на стабилността, след няколко месца преди изборите заговориха за криза. И не само това заговориха да теглим кредити от СБ или МВФ, по линия Румъния. Виж дал съм ти линк какво е казал Василев.

За СОФИКС не си прав, гледай всички други борсови индекси къде бяха и ние къде бяхме. От 4 години имам солидния наблюдения за инвестициите и средния и голям бизнес и инвестициите, така че приеми че и други знаят.

Дам смешна е тезата. Но и смешна и другата тези, щом са ги изкарали БСП може си ги харчат, колкото щат и безнадзорно! А доколкото си спомням ФР се използва във време на икономически спадове и кризи, така че е още по смешно това, хептен да не пипаме ФР.

Наистина искам да ми дадеш десетки промени за дребния и средния бизнес.
А за антиклерикалните мерки - в момента правителството кара по Кейнсианския модел от велика депресия. Дали е успешен друга тема.

П.С. Моля не приемай мнението ми за дърпане, а за конструктивен спор, в който всичко може спечелят.
 
От: Ако Изборите бяха днес за коя партия ще гласувате / 2 /

Не знаех, че и вафлички пуснал за герберите одеве паднах като чух в магазина една вафла Бойко Борисов. :lol:
Четох някъде, че е имало планове и за чорапи, но накрая се отказали да правят, защото дори те преценили, че ще е прекалено.
 

Горе