Предлагам: Преводи, пренаписване и писане на уникални статии

Препоръчвам Даниел,работи и през почивните дни.Бърз и коректен. Благодаря !

Поздрави!
 
Весело прекарване на Великденските празници на всички! А аз както винаги - преди, по време и след тях съм на ваше разположение!
 
.......................................................................................................
 
Последно редактирано:
Приятелю, защо си мислиш, че само ти си ме ангажирал и няма други хора преди теб? Уикендът съм се скъсал от работа, за да ги оправя и съответно да мога днес да се заема с твоята задача, а след това и с тези на останалите след теб. Не съм поел ангажимент кога точно ще съм готов с поръчката ти, но ти ме помоли да е до днес, защото ти трябва за утре, и аз съм се съобразил с молбата ти и в момента работя точно по твоя текст, съответно малко по-късно ще си го получиш. Не виждам защо имаше смисъл това да го пишеш в темата, явно целиш да дадеш публичност на недоволството си, което за мен е неоснователно, но след като си постъпил така, аз пък от своя страна ще си позволя да уточня, че въобще не съм очарован от отношението ти и цялостното настроение спрямо съвместната ни работа. Въпреки това съм поел ангажимент към теб и ще си го изпълня, пък мога само да се надявам да останеш доволен.
 
Превода на колегата е много добър. Просто чакането за кратък текст ми дойде малко в повече, а очаквах да стане по-бързо, защото и аз имам допълнителна работа по материала. Радвам се, че имаш работа.
 
Много успехи през новата седмица на всички! Аз оставам на ваше разположение!
 

Горе