Конкурс за: Лого на сайт за Козметика

Нормално, въпросния ми писа за SEO консултация относно същия сайт, май Март месец, но каза че е зает и ще ми пише по-късно. По-късно ми писа и каза, че е готов за консултацията, след 2 дни му писах, че и аз съм си подготвил нещата, а той ми отговори - "извинявай ти кой си, че пиша с много хора". И направо му казах, че не ми се занимава с него и, че няма да действаме нищо.
 
Ясно, че и това с предварителния превод няма да стане, предположете как да се маркират такива потребители за да се знае, итрейд отрицателен не е много ок в случая, защото итрейд се дава за конкретна сделка от конкретен човек.
 
Ясно, че и това с предварителния превод няма да стане, предположете как да се маркират такива потребители за да се знае, итрейд отрицателен не е много ок в случая, защото итрейд се дава за конкретна сделка от конкретен човек.
Няма да стане ако подателят на обявата е “менте” или крадец на идеи. Затова и предложих наградният фонд да се изпраща на администратора на сайта. Той има има интерес форума да е с качествени потребители, а ние имаме и терес от възможно най-малко измами.
 
И преди е имало такъв спор и нищо не излезе, поне се стигна до идеята за задължително обявяване на победител, но както виждаме има хора които не спазват правилата, въпреки че са се съгласили с условията и след като няма начин това да се контролира самата идея и самите правила се обезсмислят.
Дано сега се стигне до някакво решение, ние само може да спорим и да даваме предложения, админите си решават в крайна сметка.
 
В такъв случай да се банне за период от година ( по IP ).
Случайте са 3 май в последно време, а преди това имаше още 2, банването не е решение, ако акаунта е на два месеца, той на практика не губи нищо, но печели безплатни идеи ей така за спорта.
 
А аз не разбирам какво очаквате да направят администраторите? Ще го баннат, но да поемат някакви инициативи, да вземат предварително плащания и т.н.., за да са ви сигурни конкурсите. Това е ФОРУМ, не може да се очаква повече от админите освен контрол над публикациите и евентуално потребителите.
 
Последно редактирано:
Тема във фрийленсър подфорума със списък на дизайнерите е достатъчна. Който иска лого, ще се свърже със съответния изпълнител.

Подкрепям.

Относно конкурсите - да се въведе минимум 1 година от регистрация за да можеш да пускаш конкурси + положителен рейтинг и 100+ мнения. Това няма да е гаранция но ще сведе подобни конкурси до минимума, както ще предотврати и спама за достигане на определен брой постове.

За да няма недоволни, може да се пускат конкурси без покритие на критериите но при следното правило *Конкурса не гарантира избор на победител (както беше в един друг сайт). Така всеки ще си прецени дали си струва да участва или не.

Който не отговаря на критериите и иска качествено лого, може да се свърже с дизайнер по описания от Петя начин. ;)
 
Няма нужда от кой-знае колко по-сложни правила. Ако не се спазят сегашните, отрицателен трейд от админа + бан стига. Дизайнерите могат сами да преценят дали си заслужава да участват в конкурс на нов потребител (на 10 дена или с 10 поста), както и с отрицателен itrade за прецакан конкурс. В DP преди време (вероятно и сега) половината конкурси свършваха без победител и излъгани дизайнери и нищо не се правеше.

Нещо друго, може би е добре в заглавието да се включват крайната дата и наградата. Примерно "Конкурс за: Лого, 150лв., 24.05.2018". Може би не е лоша идея да се направи една отделна секция само за конкурси, за да не се избутват надолу от други теми и да не пада активността. Но това са само предложения, надали ще променят нещо по отношение на спазването на правилата.
 
Ясно, че и това с предварителния превод няма да стане,
Докато има хора които твърдят, че няма да стане - наистина няма да стане.
Не сте в час, никой няма да се навие на тъпотиите за 5 лева :D
Конкурси на 100 лева - 10 % са 10 лева чисто, като банковите такси се заплащат отделно от обявяващия конкурса (в моята банка онлайн превод в България е около левче) .
Включвам в предложението "преводи само по банков път", обявявам банкова сметка.
Натискам четири пъти с мишката и прибирам 8 лева след облагането - е аз съм навит.
 
@WPNewbie ок дай да пробваме, ето и аз съм навит, при организиране на конкурса аз съм съгласен превеждане по моя сметка на наградата, вариантите са банкова, ипей, PayPal, след обявяване на победител превеждам по същия начин както ми е преведена наградата, тоест PayPal ---->PayPal, банкова ---->. банкова, ако е преведена по PayPal а победителя няма, а има само банкова примерно се превеждат за негова сметка.
Ако наградата е 50 лв за победителя обаче няма да остане почти нищо за съжаление, дори и да е 100 пак има ощетяване от 10лв, а и прекалено се усложняват нещата, но ок да пробваме ето и аз съм съгласен за експеримента, остава само админите да въведат правилото, ако смятат, че е добре разбира се.
 
@Websolut не съм аз човека който ще го дава - тук аз съм обикновен потребител, който за удоволствие разглежда твоите, на стойнев и на още няколко човека произведения.
Във ваш интерес е сумата да е в проверен посредник - издействайте си го от администратора, или си направете дизайнерски синдикат и участвайте само след постъпила предварително сума.
Както споделих банка-банка е левче (ако банката е една и съща може и да стотинки)
 
Естествено, че е в наш интерес клиентите да са точни, както и ние съответно и естествено, че нито ти, нито аз решаваме правилата, ние само можем да предложим решение, но това сме го обсъждали и друг път дори няколко пъти, та затова казах, че нищо няма да излезе.

Очакваме решение на ръководството;), може да се предложат няколко кандидата, може да е по сметка на форума, а може и да е някой който отдавна се занимава с посредническа дейност.

Всичко това за конкурсите за по 50 лв е безсмислено, така, че предлагам те да останат в графа само писмено съгласие с правилата.
 
Последно редактирано:
Всичко това за конкурсите за по 50 лв е безсмислено
Не прави изключения, когато правиш бизнес :)

@Blinky ти си човека с правилата - прочети, посъветвай се, предложи, но направи промени - ще изтървеш кадърните ...
 
Не прави изключения, когато правиш бизнес :)

@Blinky ти си човека с правилата - прочети, посъветвай се, предложи, но направи промени - ще изтървеш кадърните ...
Ma ко прикааш :D :D :D :D
Тия същите се избиват във конкурси за по 50 лева. Тъй, че няма страшно, само мрънкат.
 

Горе