Най-успешният онлайн бизнес на 2017/2018г.

Nelsyn

New Member
Здравейте хора, пускам този пост, защото смятам, че това наистина е един печеливш бизнес. Аз се занимавам с него от края на 2017г. и смело мога да твърдя, че тук няма фалш,няма измама, няма скамове и т.н. Можете да проверите, дори ранга на Алекса и да се убедите сами, че сме на 3-то място. Ще се постарая да бъда максимално изчерпателен.



ЗА КОМПАНИЯТА
Компанията FutureNet е създадена през лятото на 2012 г. Онлайн стартът е поставен на 01.11.2014. Повече от 4 години сме много успешни на пазара. FutureNet има над 5,5 милиона потребители в повече от 190 страни по света и открити офиси в 14 държави. От 2017-а година стартира и отварянето на кафенета и ресторанти с логото на FutureNet. Това което FutureNet предлага на всеки един неин партньор, е възможността да се печелят пари глобално. На 1.02.2018 г. FutureNet създаде нещо, което нито една друга социална медия не направи, създадоха собствена крипто-валута наречена FuturoCoin. С това тя стана първата в света социална медия, която разполага със собствена криптовалута. Това е първата виртуална монета, която чакаха над 5 милиона души по-света и първата която само за два дни, тя се издигна до цена от 40$ за брой. Монетата е листната на повече от 10 борси, нейната ценова история може да проверите в CoinMarketCup под името FTO.

МИСИЯ
Основната идея на Компанията е да свърже офлайн с онлай бизнеса. Разработена е първата социална платформа, чиито иновативни комуникационни инструменти и продукти предлагат на хората в световен мащаб възможността да използват оптимално своя онлайн потенциал. Futurenet е най-иновативната социална платформа на пазара до момента. Тя непрекъснато предлага нови продукти и творчески решения за реализирането на вашите финансови цели.

СТОЙНОСТ
Страст, с която отиваме да работим. Професионализъм, по-нататъшно развитие и перфекционизъм. Постоянно търсене на нови и по-добри решения. Откриване на комуникации с партньори, колеги и клиенти. Сътрудничество и доверие. Честност и надеждност. Нашите ценности са движещият мотор на FutureNet. Компанията, която се явява най-голямото откритие през последните години в онлайн бизнеса.



Сега, ще Ви обясня принципа на работа с платформата и потоците на приходи, а те са много. Както можете да стартирате без инвестиция, така можете да стартирате и със собствен капитал. Нека преминем към същинската част. Компанията е разделена на ТРИ. FutureNet, FutureAdPro, FuturoNetwork.


Как да спечелите пари с FutureNet?
Ще Ви представя десет начина, по които можете да печелите пари от FutureNet. По-долу ще обясня подробно всеки един от тях.
  1. Бонус за вход
  2. Бонус социални мрежи
  3. Мултимедиен бонус
  4. Бонус продажби
  5. Бонус приятели
  6. Бонус нова позиция
  7. Бонус съвпадение
  8. Рекламен бонус
  9. Лидерски бонус
  10. Кариерен план
Бонус за вход
Всеки път, когато Вие влизате в профила си,получавате бонус за вход! Да, добре прочетохте и не е нужно да прочетете отново първото изречение! Това е едно от най-хубавите неща в тази социална медия.

Бонус социални медии
Колко време прекарвате в социалните медии в към днешна дата? Когато казвам прекарвате, имам предвид харесване на снимки, коментари под постове, общуване с приятели и познати в чата. Правейки всичко това във FutureNet, Вие можете да печелите пари! Това съвсем не е шега, а истина!
FutureNet разпределя дневните си приходи, както и приходите от реклами между своите партньори. Ето защо, ако чатите с приятели или публикувате снимки или видеоклипове, Вие ще получавате заплащане за това! Ако коментирате публикациите на други хора или харесвате неща, също ще получите заплащане! Това е също като Facebook, но с тази разлика, че активността Ви в мрежата се заплаща!
Трик: Използването на чатa на FutureNet е един от най-добрите начини да печелите пари с бонус социални медии.

Мултимедиен бонус
Вие сте креативни и имате добри идеи? Можете ли да направите впечатляващо мултимедийно съдържание? Ако можете да правите това – музика, електронни книги, видеозаписи, банери, игри или други приложения, можете да спечелите много пари във FutureNet.
Компанията Ви предлага възможността да продавате мултимедийните си файлове в самата платформа. Тъй като тя има толкова много потребители, имате шанса някой да открие нещо, което го интересува и което Вие можете да му предложите. Всичко, което трябва да направите, е да качите файловете си в раздел "Продукти", да определите желаната от Вас цената и да чакате някой да ги изтегли. Всеки път, когато някой изтегли някое Ваше мултимедийно съдържание, Вие ще спечелите пари от него.
Така че, ако сте добър с Photoshop или имате умения за създаване на кратки видеоклипове, тук е идеалното място да спечелите бързи пари. Продуктите, които можете да продавате включват: музика, видео, изображения, филми, игри, банери, шаблони, уроци, приложения, електронни книги, електронно обучение. Трябва да сте ПРЕМИУМ член, за да продавате вашите мултимедийни продукти. Можете да станете премиум член само за $ 10.

Бонус за продажби
За всеки продаден от Вас продукт на FutureNet Вие ще получите 30% комисиона от стойността на продажбата. И това не е всичко! От всяка направена продажба от Ваши реферали, както и от техни реферали, ще Ви донесат комисионна. Получавате между 3% и 5% комисионни, в зависимост от нивото на препращане.
Ще откриете, че FutureNet предлага огромно разнообразие от продукти, които можете да продавате. Най-популярните продукти са: целеви страници (landing pages), видео поща, блогове, хранилище в облак, шаблони за уеб сайтове и игри.

Бонус приятели
Колкото повече приятели въвеждате, толкова повече печелите. Звучи просто, нали? Прочетете внимателно тази част, тъй като в началото може да е малко трудна за разбиране.
Когато се регистрирате, ще бъдете вписани в това, което FutureNet нарича матрица. Къде ще попаднете в матрицата зависи от размера на капитала, който решите да инвестирате в FutureNet. Сумата, която изберете да започнете, варира от $ 10 до $ 1,685.
FutureNet използва 3x3x3 структура. Това звучи объркващо, но не се притеснявайте, не е толкова трудно да се разбере. Всъщност означава, че под вашия спонсор има три нива, на които ще бъдат поставени неговите реферали. Един човек може да запълни само три препращащи позиции на първо ниво, второ ниво, трето ниво и т.н. Това гарантира че всички ние имаме равният шанс да направим комисионни от реферали, а не само един човек с хиляди реферали.
Приятелският бонус е от 10 нива, като всяко ниво ни дава 5% комисионна. Ако успеете да запълните матрицата си, Вие ще получите тази разбивка на комисионните. В следващата таблица ще видите разбивката и размера на комисионните, които ще получите за попълване на всяко едно ниво на матрицата. Придобиването на общо $ 819,291 просто от приканване на вашите приятели да използват тази социална медия не звучи твърде лошо, нали?
185-MATRIX-EARNINGS-EXAMPLE-731x570.png


Бонус за нова позиция
Ако току-що сте стартирали, вероятно е най-добре да пропуснете тази част, тъй като може да Ви прозвучи малко сложно. Най-общо казано, ако броят на Вашите реферали достигне 40 души и запълнете матрицата си, ще получите нова матрица, която да запълните. Същото важи и когато достигнете до 80 души. Тази система ви позволява да умножавате приходите си чрез запълването на нови матрици.

Бонус за съвпадение
Бонусът за съвпадение (Matching Bonus) е много важен механизъм, който можете да използвате, за да печелите пари от FutureNet. Можете да достигнете до 50% печалба въз основа на доходите на вашите директни партньори от бонуса за приятели. Той варира от 10% до 50%, в зависимост от вашето ниво (между $ 10 и $ 1,685).
Няма значение колко директни реферали имате, Вие може да получите до 50% бонус съвпадение от всеки един от тях. Това може да доведе до много по-високи печалби за вас!

Рекламен бонус
Рекламният бонус е за професионалисти в МЛМ индустрията, които изграждат много големи екипи. Този бонус е насочен към партньорите, които започват бизнеса си с позиция Royal. В момента, когато достигнете или закупите Exclusive позиция, имате 14 дни, за да я ъпгрейднете до пакета Royal, и тогава можете да спечелите рекламния бонус.
Рекламният бонус е наистина мощен инструмент! FutureNet обещава да удвои парите ви от $ 1,685 до $ 3,370. Компанията взема 10% от приходите от всички реклами и ги насочва към т. нар. басейн на приходите. Тези приходи се разпределят между партньорите с позиция Royal. Този бонус се плаща всеки месец, докато сумата достигне обещаните $ 3,370.

Бонус лидер
С лидерския бонус получавате дял от приходите на цялата си структура без граници за дълбочина на нивата, от първо ниво до безкрайност. С други думи, ако свършите страхотна работа, насочвайки хората към вашия екип,Вие ще спечелите още един допълнителен бонус.
След всичко казано до тук, относно невероятните възможности за печелене с FutureNet, ако все още не сте се регистрирали, направете го СЕГА! Направете първата стъпка към успеха като кликнете тук и направите своята безплатна регистрация!

Ако това Ви се стори сложно и объркващо, не се притеснявайте, никой не се е родил на учен. Сега да преминем към най-сладката част към печеленето с платформата.

Как да печелите пари с FutureAdPro?
Какво представлява FutureAdPro? По своята същност FutureAdPro е ревшер програма. Това означава, че тя споделя приходите си с квалифицирани за тази цел потребители. За да бъдат квалифицирани и за да имат начисления, потребителите трябва да са купили поне един рекламен пакет (Ad Pack), след което да изгледат 10 реклами в рамките на 24 часа (което отнема само 10 минути!). Начисленията се извършват на всеки 15 минути и са средно около 1% на ден. Пакетите са с период от 120 дни и възвращаемост (ROI) от 120% (или чиста печалба 20%). Можете да купувате пакети от $10 и $50. Минималната сума за теглене е в зависимост от избраният платежен процесор, или криптовалута. Максималният брой пакети, които можете да притежавате е 1000 пакета от $50 и 100 пакета от $10.

Компенсационен план
FutureAdPro разполага и с реферална програма, която се явява и вид допълнителен бонус. В зависимост от пакетите които притежавате и броя партньори, Вие имате възможност да печелите комисионни до 5 нива в дълбочина.
22467684_1538047832899608_4472260394067158295_o.jpg

*При заплащане на абонамент за дълбочина на нивата от 3 до 5, Вие получавате и бонус - собствена Landing Page, която можете да използвате при промотирането на FutureAdPro!
За по-активните членове, компанията предлага така нареченият "Кариерен план". Това също е чудесен начин партньорите да печелят допълнителни пари от FutureAdPro. Ето и видовете рангове, които можете да придобиете:
22448470_1538049232899468_6951170821974692474_n.jpg


Един акаунт за всяко домакинство
Всеки потребител в портала FutureAdPro може да регистрира само един акаунт. Верификацията ще се извърши въз основа на IP адреса. При установяване, че даден потребител има повече от един профил, той ще бъде изтрит за постоянно и безвъзвратно.

Верификация на акаунта
Всеки акаунт, регистриран в портала, ще бъде предмет на допълнителна двуетапна проверка въз основа на личните данни на собственика на профила. Верификацията ще бъде извършена от FutureNet въз основа на качените в административния панел сканирани документи за самоличност - лична карта или паспорт, и документ, удостоверяващ местопребиваването: телефонна или друга сметка (за газ, електричество и т.н.). FutureNet може да изисква допълнителна проверка, освен посочените документи, включваща представяне на друг документ. В случай на необходимост от получаване на специална информация, включително по-специално потвърждаване на данните в органите на държавната администрация, периодът за верификация на акаунта може да бъде удължен в съответния изискван срок. Верификация на профила може да се изисква в случай извършващо се плащане.

Платежни процесори и криптовалути
Процесорите с които можете да купите пакети и през които да изтеглете начисленията си са:Payeer, AdvCash, Perfect Money, Solid Trust Pay, Neteller, DotPay, Sofort, банков превод, дебитна/кредитна карта. Плащания се извършват и с криптовалутите Bitcoin, Ethereum, Dash, Litecoin, Bitcoin Cash и FuturoCoin.

ВАЖНО!!!
За да можете да гледате реклами е необходимо е да изтеглите мобилното приложение FutureCloud. Тези от Вас, които нямат акаунт в Google Play, могат да го изтеглят директно от сървъра на Компанията от тук. Който няма мобилен телефон трябва да изпрати имейл до съпорта, като в полето SUBJECT да постави FAP-FCLOUD UNLOCK и да напише на кратко, че не разполага с мобилен телефон в момента. Съпорта отговаря обикновено в рамките на 24 часа и отключва възможността да гледате Вашите реклами без инсталирана мобилна версия на FutureCloud. Трябва редовно да се гледат рекламите, за да бъдат извършвани начисленията! Ако спрете да го правите, няма да получите комисионни от вашия екип! Ако не гледате рекламите си до 2 седмици, Вашите пакети ще бъдат деактивирани!!!

Регистриране на партньор
Рефералният линк за FutureAdPro е различен от линка за FutureNet! При желание за регистрация от Ваш познат, Вие може да дадете само линка за FutureAdPro и така той ще е само там Ваш реферал. Много по-удачно обаче е да дадете основният линк за FutureNet. Така Вие ще предоставите възможността Вашият бъдещ партньор във FutureAdPro да Ви стане в последствие партньор и в останалите неща от платформата.
FutureAdPro е един от най-доходоносните възможности, които предлага FutureNet! Не се колебайте да закупите колкото се може повече пакети, за да си подсигурите стабилен месечен приход!
Ако все още не сте се регистрирали във FutureAdPro и FutureNet, направете го СЕГА! Направете първата стъпка към успеха като кликнете тук и направите своята безплатна регистрация!

Как да печелите пари с FuturoNetwork?
Много е просто, купувате си майнинг пакет за срок от 2 години. Цената на минималния пакет е 100$
На картинката ще видите останалите цени на пакетите. Имайки предвид,че цената расте само на горе, няма как да изпуснем този шанс и да не си закупим поне минималния майнинг пакет.
FuturoNetwork.png


Регистрация към FuturoNetwork можете да направите от Тук.
Надявам се да съм бил изчерпателен. Ако имате нужда от повече информация, можете да се свържете с мен на email : [email protected] или да ни откриете на официалната ни ФБ група: https://www.facebook.com/groups/futurenetbgteam
Поздрави и Успех.
 
"... въз основа на качените в административния панел сканирани документи за самоличност - лична карта или паспорт, и документ, удостоверяващ местопребиваването: телефонна или друга сметка (за газ, електричество и т.н.)."
Как точно очаквате това да се случи ? Да ви изпратя по пощата кредитната си карта с ПИН кода ?

И какъв е този адрес : https://pu6tinak.fn.xyz/company#products
 
Народе не дей така... :D

П.с
Който ми изпрати кредитна карта с пин код и наличност от 1000лв(минимум), в нея, печели 50% от сумата! :D

За да получите сумата ще са нужни:
Акт за раждане
Автобиография
Телефонния номер на приятелката ви
Както и да си купите стартовия ни пакет който струва само 500$..... :D
 
"... въз основа на качените в административния панел сканирани документи за самоличност - лична карта или паспорт, и документ, удостоверяващ местопребиваването: телефонна или друга сметка (за газ, електричество и т.н.)."
Как точно очаквате това да се случи ? Да ви изпратя по пощата кредитната си карта с ПИН кода ?

И какъв е този адрес : https://pu6tinak.fn.xyz/company#products

Първо, това е подхода на верификация на 99% от компаниите, това не е тяхна измислица, аз така работят всички!
Второ, какъв е този линк, както виждаш, това е ревшер програма или МЛ бизнес, както искаш го наричай, логично е, че ще споделя моя линк.!
А ти ако беше толко компетентен, за колкото се представяш, щеше да го знаеш.. ;)
 
МЛM е нещо с продукт, като например Avon, което генерира основната част от приходите.
А това, което си пуснал си е класическа пирамида с несъществуващ продукт. Изкючвам няколкото неща дето се продават за параван, за да се върже някой по-наивен.
Я покажи от нещата , които продаваш колко пари влизат в тая така наречена компания и каква част от оборота представляват, защото ако е по-малко от колко се печели от добавянето на търговци, дето си плащат за пакети, това би означавало няколко неща:
1.) По Българския закон това е пирамида
2.) Според законите на повечето държави в, а и извън ЕС, пак е пирамида/понци
3.) "Компания" няма, защото тя не може да разчита на продукта си за да се издържа. Има балами дето са дали едни пари и наричат това бизнес.

Нищо лично, дано не си се набил много.
 
Последно редактирано:
Ако току-що сте стартирали, вероятно е най-добре да пропуснете тази част, тъй като може да Ви прозвучи малко сложно.

Ама наистина се чудя как горките бедни хорица като @Nelsyn успяват да разберат всички тия въвеждащи обяснения, цялата математика и геометрия на нещата. На мен ще ми гръмне главата... първо ниво, второ ниво... n-то ниво. Това си е висша математика бе. Или... може би въобще не ги разбират, иначе щяха да знаят за какво става въпрос.

@Nelsyn, спасявай се от тия пирамиди преди да си се навътрил с още пари. Че това е успешен бизнес няма спор, само че е успешен единствено за създателите. Ти просто доброволно им даряваш парите си и така ги правиш още по-богати. Бизнес е когато има продукт и се създава стойност. Това нещо тук е просто финансова черна дупка, която изсмуква капитала от наивните хора по света.
 
Всеки има право да мисли и да прави това което смята за добре.
 
Последно редактирано:
И какъв е тоя бизнес дето си изпуснал? Не съм редовен пияч на RedBull, но според мен ги има по-отдавна от 15 години и се рекламират по стандартния начин. И са продукт... леко скъп, ама се продава в магазина.
 
Дамм всеки има право да влага там където смята за добре! Въпроса е обаче... Ти самия какво си изкарал от там? Щот и едни приятелчета тей постват линкове у форуми и картинки... и уж печелят... ама... като ги питах ква е далаверата ми казаха че требе първо да вложа 140лв и тогава рииш ли съм щял да бил забогатял едва ли не :D. Тъпото е че не казват кой е сайта(най вероятно техен), за да не бъде свален на бърже бърже... :D (не щот съм хакер а щот съм мрънкало и ще мрънкам на хоста до кат не го махнат)!

То иначе братята руснаци имат хиляди такива версии на разположение по всяко време... с малко преработка и стават баси печелившия бизнес....! И аз мога да ти направя сайтче в което ако инвестираш в моята нова криптовалута след 6 месеца ще спечелиш двойно и тройно повече! Ама дали ще спечелиш или не само аз(и тея малко по горе дето са се парили), ще знам!

И съвсем отделен е въпроса че и ъи самия можеш да имаш пръст в пирамидата.... но това не мога да кажа със сигурност!
 
И какъв е тоя бизнес дето си изпуснал? Не съм редовен пияч на RedBull, но според мен ги има по-отдавна от 15 години и се рекламират по стандартния начин. И са продукт... леко скъп, ама се продава в магазина.

Мани... мълчи... ако едно време бях инвестирал в КокаКола.... сега щях да съм ехе..... :D
 
Всеки има право да мисли и да прави това което смята за добре. Аз лично, преди 15 години изпуснах един такъв бизнес на тогава без-известния продукт RedBull,когато беше още каражна марка. Тогава трябваше да инвестириам около 200$, но по същия начин разъждавах, е ако го бях го направил, сега щеше да имам дивиденти от над 8000$ месечно.

Tи добре ли си :D редбул или истинското му име както е в родината му тайланд е krating daeng и го има от 70-те г. И историята е, че някъв пичага дитрих матешиц отива по курви в тайланд, обаче не смогва на ритъма и пие няколко krating daeng-a и пори цяла седмица курвите и му хрумва идеята да го продава в белия свят
няма никво инвестиране на 200 кирливи долара, щото вади 1 милион той и 1 милион от тамошния собственик и си правят новата компания на партия

аре, моля ти се, да беше казал нещо по-неизвестно да ти повярва някой :D
 
Няколко видеа видях като това горното, където показват кой колко е инвестирал и колко е изкарал. Във всички случаи дето видях, никой не е изтеглил повече отколкото е вкарал. И защо да го прави, след като може да реинвестира, нали? Знаеш ли обаче на какво ми напомня това - на едно доста по-голямо понци, наречено Bitconnect. Същата работа - 1% на ден и бла бла бла. Виж къде се е намирал този койн по едно време - https://coinmarketcap.com/historical/20171022/ - в топ 10 на всички криптовалути. Знаеш ли къде е сега? На дъното, защото гръмна. Гледай, красота - https://coinmarketcap.com/currencies/bitconnect/. И независимо кой колко си е мислил че е спечелил, в деня в който гръмна е загубил почти всичко. Освен създателите разбира се, те са се набучили с милионите на хората.

Когато реинвестираш в такава схема, ти просто наблюдаваш как някакви числа се увеличават. Докато обаче виждаш тези числа на техния сайт, те НЕ са твои. Увеличавайки се, те служат за мотивация ти да НЕ ги изтеглиш никога от там, за да не пропуснеш повече печалби. Все пак си там за да печелиш, нали? И така, според мен всичко ще изглежда наред докато вкарваш свежи пари в системата. Ще се въртиш в спирала от привидно увеличаващи се числа, докато в същото време личния ти портфейл изтънява. А ако спреш да вкарваш капитал и дойде възможност да започнеш само да печелиш, тогава шанса е да те изкарат от системата поради каквато и да е причина, без дори и да получиш обяснение. Не забравяй, числата които виждаш на техния сайт не са твоя собственост, ако ще и да показват милиони.
 
Щом пича се пъне да доказва че сайта не е скам... значи е главния или един от създателите му... поне според мен де :D

И все пак коментарите на мен лично ми бяха от полза за което благодаря на всички <3 опита макар и горчивия никога не е излишен, а споделения струва повече от милиони битиконя(биткойни)!

Рядкост са хората които ще споделят какъвто и да е опит! А ти Nelsyn.... прочети малко от законодателството! Щот и Моти си мислеше че е недостижим.. както и о я със синия кит(руснака), ама.... и двамата вече не са онлайн! ;)

И щом тоя скам на теб ти носи някакви дивиденти трай си! Но хора които са си патили не дей са опитва да излъжеш, зарибявай такива които са си изкарали кинтите лесно или пък не уважават труда си(съответно и наградата за него(заплатата))!

Най са ми интересни такива като AmWay.... ши продаваш ама само от врата на врата... и що....? Щот така няма да ни хванат брато..... :D
 

Горе