Последно съдържание от Стефан Стоянов

 1. С

  Предлагам: Практични и достъпни линкбилдинг решения

  BGSEO е доказано име в сферата на SEO услугите, а линкбилдингът е една от дейностите, където разполагаме с най-богат опит. Непрекъснато развиваме решенията, които предлагаме в тази област, за да предоставим на нашите клиенти максимални ползи от изградените входящи и изходящи връзки. Предлагаме...
 2. С

  ФБ трие хора от групите ми?

  А какъв вариант остава в момента за добавяне на хора в групи - разбира се, с молба за присъединяване, която те трябва да приемат?
 3. С

  Как да получим първата си поръчка във freelancer.com

  А, и още един въпрос - в алтернативите на freelancer, които много хора тук споменават, има ли го гореописаният от мен проблем или става дума за съвсем друго ниво?
 4. С

  SEO Seminar 2019 - 20 март в София, хотел Витоша Парк

  Виждам, че повечето от лекторите съвпадат с тези от вече бившите конференции на Огнян Младенов. Организаторите на това събитие сега са "наследници" от неговото обкръжение или съвсем различни лица?
 5. С

  Как да получим първата си поръчка във freelancer.com

  А как да печелим проекти, без да се налага задължително да подбиваме цените и да сме на дъното като ценово предложение? По тези сайтове е пълно с некадърни индийци и пакистанци и няма как да поискаш по-висока цена от тях, ако скоро си се регитрирал и си без опит, тоест няма как да докажеш...
 6. С

  Връщане на поръчка след изтекъл срок

  Спи спокойно, с такива клиенти се сблъскваме кажи-речи всеки месец. Почти всички отворковци, разбира се, заплашват с жалба. Предполагам, че някои се опитват да я пуснат, но бързо ги светват колко безсмислено би било.
 7. С

  Кога SEO не помага

  Аз разбирам малко по-различно въпроса - кога SEO не работи, в смисъл, при какви обстоятелства дори и качествената оптимизация е безсилна. Като оставим настрана локалните примери от сорта на "моето село", мога (от опит) да заявя, че нито Adwords рекламата, нито всевъзможни SEO машинации не...
 8. С

  Seo без пукната стотинка

  Според мои собствени скромни анализи предимството на домейните на кирилица е много много минимално, дори и при локална SEO. При равни други условия не избутват сайта по-напред от конкуренцията, предимство са единствено в комбинация с други фактори и пак с известни условности.
 9. С

  Питайте относно Instagram Тук!

  Да, подобни неща. Socialblade го ползвам от известно време, и аз го харесвам. Попитах, защото търся инструмент с цялата тази информация накуп + този чудесен Insight от Viralfindr. Но какво пък - 2 инструмента за анализ не са прекалено много, а показват наистина важни и ценни неща.
 10. С

  Дамски обувки и чанти

  Търсите ли нови доставчици за зареждане?
 11. С

  Питайте относно Instagram Тук!

  Звучи добре, не успях да открия в инструмента (поне в безплатната версия) дали има някакви анализи за собствен профил в Инстаграм и евентуално сравненителни анализи между него и водещит страници в областта или нещо подобно. Някой вижда ли такива неща? Иначе, и тези анализи и данни, които се...

Горе