Последно съдържание от ads

 1. ads

  Помощ да правя пари онлайн - Тинейджър съм

  Онлайн бизнес.... това не е разходка в парка. трябва финансиране (сайт, сео , реклама, продукт,ФИРМА, СЧЕТОВОДСТВО) Ако си мислиш, че утре се събуждаш и ставаш бизнесмен, не е така. Иначе препродаването ще е най- лесно! Но работи на светло и спи спокойно.
 2. ads

  Авоматично търгуване

  Имах малко повече свободно време и се заиграх с trader.bg , на демо сметка всичко е песен и още повече се заиграхме с 1 приятели и си направихме реални.... Всичко чудесно (парите сме ги отписали) и изведнъж намерихме автоматично търгуване, все пак работим и др неща и решихме да пробваме...
 3. ads

  Безконтактно плащане с телефон

  Обновяването е веднага при phyre, полъчават се и фрее известия за всяка транзакция чрез апп разбира се. Намерих и графа за запределение на парите за какво са заминали в лв и в %, напр: транспорт, храна, заведения и т.н. на мен ми допада.
 4. ads

  Търся човек за настройка на rss

  Ясно е че е зле ... но тук идеята е различна!
 5. ads

  Безконтактно плащане с телефон

  Аз съм с phyre и съм доволен имат и съпорт на БГ.
 6. ads

  Търся човек за настройка на rss

  Благодаря за коментара.
 7. ads

  Търся човек за настройка на rss

  Здравейте, имам един новинарски сайт и търся някой да настрой rss към него. Платформата е на wp. Трябва да дърпа целия текст и снимка. Моля, ако някой може да пише на лично.
 8. ads

  Малко странен въпрос за 18+

  интересно. дерзай.
 9. ads

  Търся: Търся реклама в fecebook

  Здравейте, група, търся реклама в фб страници за една кампания през септември месец. Страницата трябва да съдържа предимно жени, майки, майки с деца и т.н. Освен шерването на линка от мой сайт, съм готов да плащам и за реклама на дадената страница. Моля, за оферти на лично.
 10. ads

  Търся: Търся рекламни канали

  Търся рекламни канали за продажбата на една хранителна добавка. - Статии - Постове - Директен Маркетинг , ВСИЧКО Отворен съм за сериозни предложения !!!! Моля предложения на лично.
 11. ads

  Предлагам: SEO благинки

  Имате лично
 12. ads

  Търся: Човек за корекции в wp

  Здравейте, търся човек за корекции в wp сайт. Не са много сложни. Повече на лично.
 13. ads

  Предлагам: Пиша статии. Превеждам. Перифразирам.

  Имам една статия от анг на БГ на медицинска тематика. Ако искате да поемете превода. пишете
 14. ads

  Препоръчайте laptop

  Здравейте, препоръчайте laptop за работа, няма да има игри и такива неща. На мен ми допада новия lenovo yoga book, ного няма в бг.
 15. ads

  Търся: Търся човек за настройка на 3 сайтa

  Здравейте, търся сериозен човек за корекция на 2 wp сайта. Сайтовете са новинарски. Става въпрос за настройки на полетата , настройки на реклами и т.н. 3 - тият сайт е сайт за малки обяви. Правен е на платформа Osclass за него търся интеграция на смс -и и отново настройки на полетата? За...

Горе