Последно съдържание от EGraphix

 1. EGraphix

  Лого за магазин - Размисли и страсти.

  Сравненията ще са правилни ако, когато си наемаш електротехник, обявиш конкурс за Хлв. (средна сума за да наемеш един ел. техник) и 10 електротехника се борят за нея, като извършат труд равен на стойността, а ти избираш този който се е справил най-добре и плащаш само на него. Дали ще стане ?
 2. EGraphix

  Лого за магазин - Размисли и страсти.

  Ефектът на Дънинг-Крюгер е когнитивна склонност, при която неквалифицирани индивиди страдат от илюзорно превъзходство, изразяващо се в надценяване на собствените познавателни способности. Тази склонност се приписва на метакогнитивната неспособност на неквалифицирания да разпознава грешките си.
 3. EGraphix

  Конкурс за: Конкурс за Лого - Бензиностанция

  Прав си, просто понякога недоумявам как даваш 100лв. за ежедневни покупки в магазина, а после обявяваш конкурс за бранд на сериозен бизнес за същите пари.
 4. EGraphix

  Конкурс за: Конкурс за Лого - Бензиностанция

  Добре де, инвестирате най-вероятно 5 цифрена сума за този бизнес, а облика който ще ви представлява и отличава го поверявате на 100лв. ? Нещото което ще ви гради имидж и най-вероятно искате да превърнете в разпознаваем бранд. Ами 100лв. са 40 литра бензин. За мен това не е ОК. пп. Не се...
 5. EGraphix

  Конкурс за: Лого на къща за гости.

  Успех, добър избор !
 6. EGraphix

  Конкурс за: Лого на къща за гости.

  Весели празници !

Горе