Последно съдържание от gangster

 1. G

  Bitcoin / Биткойн

  От: Bitcoin / Биткойн BTC-то отива към гушване на букета. Като се капичне и стане за без пари пак ще се юрне стадото да купува и цената му ще скочи, но от колко на колко не се знае. :)
 2. G

  Майката на първото за годината бебе в Бургас го заряза

  От: Майката на първото за годината бебе в Бургас го заряза И така да е не се вижда някой да се е засилил да поправя закона или да се водят всенароди борби в тая насока. Овцете си блеят, кервана си краде! :)
 3. G

  Предприемачеко разпускане!

  От: Предприемачеко разпускане! Мерси, първи ще дойда. :) Ще я видим колко ще е успешна, че и за миналата така разправяхме. :) Той е щедър ще раздаде на всички, че язе не уцелих парата тая година въпреки, че в късметчетата имаше пари ама не знам броили се. :)
 4. G

  Майката на първото за годината бебе в Бургас го заряза

  От: От: Майката на първото за годината бебе в Бургас го заряза Ако вкараш 20-30% на веднъж ще изглежда преднамерено въпреки, че е законно и нямат право да мрънкат. Ако ги вкарваш по малко няма да се набива на очи - има ли желание има и начин. То има едни дето имат културна особеност да ядат...
 5. G

  Предприемачеко разпускане!

  От: Предприемачеко разпускане! За много години, за много чували с кинти и за много здраве на всички, за да си ги харчим! :)
 6. G

  Майката на първото за годината бебе в Бургас го заряза

  От: Майката на първото за годината бебе в Бургас го заряза Те и сега си ходят хиляди жители на Мордор гладни по улиците. Превзели са селата, настъпват към малките градове. До десетина години ще плъзнат и пред вашите блокове в Софето, да не мислиш, че ще ви подминат? Полека-полека или както...
 7. G

  Майката на първото за годината бебе в Бургас го заряза

  От: Майката на първото за годината бебе в Бургас го заряза Не съм убеден демократ, не ме кефят диктатурите просто. Що да е невъзможно?
 8. G

  Майката на първото за годината бебе в Бургас го заряза

  От: Майката на първото за годината бебе в Бургас го заряза Да се направят елементарни промени в законодателството кое му е незаконното? :)
 9. G

  Майката на първото за годината бебе в Бургас го заряза

  От: Майката на първото за годината бебе в Бургас го заряза Проблема си остава, защото никой нищо не предприема за решаването му. Политиците не ги бърка даже напротив множат се избирателите им пък като няма пари ще теглят някой друг милиард заем за да има какво да крадат - да му мисли народа...
 10. G

  Линкове под описанието

  От: Линкове под описанието За съжаление само тези неща не са достатъчни трябва да има и голям органик трафик от Гугъл. :) Колега ти гледай продажбите да ти се увеличават, тези сайтлинкс работи не са толкова важни. :wink:
 11. G

  Линкове под описанието

  От: Линкове под описанието Не можеш Гугъл сам си ги определя и издокарва. :)
 12. G

  Predpriemach.com удари 500 000 поста. Половин милион, хора?

  От: Re: От: Predpriemach.com удари 500 000 поста. Половин милион, хора? Слаба работа само с по 124к на година няма да ядем скоро кифтета на Блинки на вилата. Иначе честито за 20к потребител. Явно все повече хора се интересуват от правене на пари онлайн и не лежат на едната заплатка. :)
 13. G

  Честита Нова Година 2015

  От: Честита Нова Година 2015 Честита Нова Година и от мен. Здраве и успехи на всички желая. :) Що сте с нови аватари да няма пак акция на ГДБОП и да сте минали под прикритие? :)
 14. G

  Майката на първото за годината бебе в Бургас го заряза

  От: Майката на първото за годината бебе в Бургас го заряза Темата стана "като баща ми беше майка" :lol: https://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY Майката на дитето и измръзнало от него и бегало, баща му била чичо, сестрата и той алеле хафте. :lol: Още не сте изтрезнели някой. :wink:
 15. G

  Вицове

  От: Вицове Ако трябваше да избирате между хубава жена и хубава кола - бензин или дизел щяхте да вземете? :D

Горе