Последно съдържание от ggenov91

 1. G

  Търся ваучери за google ads

  Здравейте ! Не знам дали това е подходящата категория за моите нужди, но бих искал да попитам дали на някой му се намират ваучери за реклама към google ads, които няма да ползва ? Говоря за примерно: изразходвай 30лв получи 90 бонус, получи колкото си изразходвал и т.н. Благодаря предварително !
 2. G

  CarDiary - Дневник на колата

  Здравей, в момента работя над това, до няколко дни ще бъде добавено в приложението :) Засега можеш само да си ги добавиш и следиш датата вътре в приложението, уведомяването няма да повлияе по никакъв начин на това, което си добавил в момента.
 3. G

  CarDiary - Дневник на колата

  Благодаря много за супер яките идеи, със сигурност ще се опитам да ги задействам възможно най-бързо, тъй като имам няколко бъгчета и други основни неща за оправяне преди това, все пак е в начален етап приложението и е малко куцо :)
 4. G

  CarDiary - Дневник на колата

  Най-после завърших новия си личен проект свързан с автомобилите. "CarDiary - Дневник на колата" ви позволява да записвате и следите историята на колата - такси, зареждане на гориво, ремонти и други. Също така може да изчислите новия си данък МПС и скоро ще може да виждате цените на горивата за...
 5. G

  Мнение за словесна андроид игра

  Благодаря много за коментарите, определени ще ми бъдат от полза !
 6. G

  Мнение за словесна андроид игра

  Здравейте, Тези дни пуснах новата си словесна пъзел игра "Подреди дума" на андроидския пазар. Интересно ми е какво мислите за графиката, gameplay-а и общо взето всичко? Всички мнения са добре дошли.

Горе