Grozdanov Design
Реакции
57

Профилни постове Последна активност Постове Относно

 • Това предложение спечели конкурса за лого на онлайн магазин за цветя CVETINO.BG Изискването за ллогото беше да включва името на сайта.


  RlezYAR.png
  • Like
  Реакции: Noke
  Предложение за конкурс на европесйки международен проект LIFE Danube Free Sky (Свободно небе над Дунав). Той е за програма за опазване на пелетните птици по течението на река Дунав. Предложнието изборазява стилизиран образ на две птици, летящи над вода (р. Дунав), като заедно образуват облак (небе).

  k4BCXWn.png
  Предложение за лого на телевизията на DJ Damyаn, което спечели 2-ро място сред всички участници.

  pmCPjFa.png
  Това предложение спечели конкурса за лого на Доброволното формирование за защита при бедствия и кризисни ситуации към община Драгоман. Изискванията бяха, логото да включва местни природни забележителности. Включих Белоопашат мишелов, Драгоманско блато, намиращото се в него дървено мостче (което наскоро изгоря) и планината Чепън.


  5GcYuKN.png
  Предложение, което спечели 3 място в международен конкурс за пародийно пресъздаване на съществуващо лого на известен бранд. :)


  rW6YV3b.png
  Предложение за лого на финансова къща Finance resource. Логото трябваше да съдържа инциалите на компанията.
  7NVaUBK.png
  Предложение за лого на сайта zbut.store (продажба на аптечки, пожарогасители, защитни работни облекла и всякакви принаджежности за защита и безопасност на труда). Това предложение спечели конкурса! :)

  0B3kxMJ.png
 • Зареждане…
 • Зареждане…
 • Зареждане…

Горе