Последно съдържание от hking

 1. H

  Продава се: Домейн- бивш сайт на радио с линкове от 160 домейна

  starfm.bg - бивш сайт на радио с линкове от 160 домейна: wikipedia, dnevnik.bg, actualno.com, viaexpo, wwf, ndk.bg и още доста силнички. Домейнът има и около 400 посещения месечно. Цена 300 лв. Преди ден му сложих wordpress, преди това беше паркиран и за последния месец има 800 посещения...
 2. H

  Размяна на покани за харесваме на страница

  Пишете ми ако искате да разменяме ;)
 3. H

  Размяна на реклама Фейсбук за Инстаграм

  Здравейте, имам 9 годишна фейсбук страница с 42000 реални последователи. Разменям рекламни постове в нея срещу такива в Инстаграм.
 4. H

  Продава се: Една от най-силните Фейсбук групи на играта...

  Групата е на няколко години. Членовете са само българи. Супер активна е и постоянно идват хора. Групата е една от най-големите за играта brawl stars. “Brawl Stars Bulgaria United” 12000 човека. Уникална таргетирана аудитория за игри. Приемат се предложения за цена.
 5. H

  Публикуване на статия във ваш уебсайт

  Здравейте, търся къде би могла да бъде публикувана моя статия (авторска), свързана със социалните мрежи, инфлуенсърство и реклама. Статията е част от мой курсов проект и представя нова тенденция при онлайн рекламата. Очаквам вашите предложения за публикуването и, както и цена за услугата! Поздрави!
 6. H

  Продава се: Продавам instagram акаунт

  Акаунта е на няколко години. Има клипове с 500000 гледания, снимки с над 500лайка. Последователи 8600. Цена 120лв
 7. H

  Купувам: Търся да закупя инстаграм акаунт

  Здравейте интересувам се от следните тематики: травел, история, животни. Моля предложенията да бъдат съпроводени с линк към акаунта и цена на лично. Поздрави!
 8. H

  Купувам: реални лайкове за нова Facebook страница

  Здравейте! Дизайнерски продукт, handmade чавовник.
 9. H

  Купувам: реални лайкове за нова Facebook страница

  Имам нужда от 1000 нови лайка на страница, задължително реални хора! При добре свършена работа, продължаваме нагоре до 10К.
 10. H

  Продава се: .com домейн на една от най-големите бойни организации в света

  Здравейте, продава се домейн с множество хаштагове и google резултати на една от най-големите организации по свободни боеве в света. Името на организацията се промотира точно по този начин от всички бойци и представители на организацията. Организацията ще става все по-силна, като за декември се...

Горе