hristomitkov

Казвам се Христо Митков и съм специалист в областта на интернет рекламата и управлението на уеб проекти. Накратко:
• Собственик и управител на млада агенция за интернет реклама Импулс Медиа ЕООД
• Преподавател в Международно Висше Бизнес Училище (IBS), Магистърска програма „Интернет маркетинг“, специалност „Интернет реклама и продажби“
• “Google Adwords” сертифициран специалист
Образованието ми е изцяло свързано със стопанско управление и управление на проекти. След като завърших езикова гимназия с профил „английски език и руски език“ се насочих към изучаването на „Бизнес администрация“, а към края на следването си станах партньор в новооткрита агенция за уеб реклама.
Магистърската ми теза беше свързана с разработката на проект за онлайн търговия с детски стоки. Благодарение на тази разработка получих предложение за работа като преподавател на хонорар в МВБУ.
Интернет търговията и управлението на уеб проекти за мен са нещо повече от професия – те са и мое хоби. Силно вярвам, че успеха се измерва със създаването и поддържането на добри и дълготрайни партньорства. От 2007г. до днес реализираме различни по сложност и обхват интернет проекти за отделни хора и дружества със стопански и нестопански цели.
Повече информация, мнения на наши клиенти и партньори можете да видите в официалната страница на Импулс Медия – www.impulsemedia.eu

Интернет бизнес, предприемачество
Website
http://www.impulsemedia.eu
Място
София
Професия
Управител

Подпис

Христо от Импулс Медиа

Following

Последователи

Точки

 1. 2

  Някой те харесва

  Някой там ти харесва съобщенията (постовете) ти. Продължавай да в същия дух!
 2. 5

  Продължавай да се връщаш

  30 публикувани съобщения. Сигурно ви харесва тук!
 3. 1

  Първо съобщение

  Публикувайте съобщения (пост) нна сайта, за получите това.

Горе