Последно съдържание от jair

 1. J

  Въпрос за авторски права и патент

  Отговорът е очевиден. След като разчиташ на чуждата слава за да изкараш пари за своя сметка, без да плащаш на въпросния човек на чиито гръб ги изкарваш - да, потенциално уязвим си. Колко точно уязвим знаят армиите от адвокати, за които не ти се харчат пари.
 2. J

  Affiliate Програма за Интернационален трафик (Музикален сайт)

  Tidal имат афилиейт програма, може да я разучиш и директно съвпада с аудиторията.
 3. J

  Най-добрите хостинг компании за 2020 година

  Не ви знам нотариално заверените кирливи ризи и въобще не ме интересуват, просто ти казвам как изглеждат нещата отстрани П.С. Дуенето не беше по твой адрес.
 4. J

  Най-добрите хостинг компании за 2020 година

  Твърде много се палиш, а на мен цялата работа ми е по-скоро смешна. Независимо с какъв профил пишеш, когато публично е ясно че си представител на конкурентна фирма, според мен е редно да си по-сдържан. Лично мнение. Иначе делта.бг влиза в същия селяндурски кюп със самохаресването на постове...
 5. J

  Най-добрите хостинг компании за 2020 година

  Че е жалко, жалко е, ама и подобни коментари като твоя от позицията на конкурент не са цвете за мирисане.
 6. J

  Проблем с приложението HBO Go

  За да не купуваш нов телевизор, виж да си вземеш Google Chromecast - работи чудесно с HboGo и не само. Даже може и втора ръка да има по сайтовете, съвсем да ти излезе без пари.
 7. J

  НАП - регистър на собствениците на е-магазини

  Защото на НАП им е много по-лесно да се заровят във фискалната памет на апарата ти, от колкото в банковата ти сметка до която все още нямат директен интерфейс и трябва да се минава през молби и разрешения.
 8. J

  Продавам известен онлайн магазин.

  Па евтино му е излезнало, щото дали ще купиш абсолютно безполезен протектор от Китай за 1 долар или за 5 долара от тук, разликата е само в цената - и в двата случая работата, която ще свършат е нулева. Най-евтино щеше да му излезе да не дава пари за протектор въобще.
 9. J

  Как да разберем имената на човек само от телефона му благодарение на dumb телефонисти в speedy/econt

  Предложих ти да ми пратиш име и адрес, ако смяташ че всичко е наред с баса (както очевидно смяташ, че е), но ти нищо не ми изпрати. Сега, ако предпочиташ да мрънкаш в темата вместо да си пиеш уискито, твоя воля си е, аз без име, адрес и телефон не мога да изпратя нищо. И за тая работа има...
 10. J

  Регистрация на домейн без фирма

  По-важният въпрос е следният - искаш ли да градиш имидж, от който друг да се възползва в последствие? Защото точно това ще е случи, ако твоят онлайн сайт просперира, съвпадащото име неизменно ще води до объркване и другата фирма (която предполагам ще е конкурент) също ще закачи от ползите от...
 11. J

  Подарявам .xyz домейни

  Превъртехме играта
 12. J

  nikem-bg.net скам и нелегални практики? - търся съвет

  При положение, че покупката е направена през юридическо лице КЗП не работи.
 13. J

  Експорт от olx в ексел

  Не очаквай чудеса от тая екселска функционалност (меко казано). В еконт в долния десен край на екрана имаш бутон за експорт на справката директно в екселски формат:
 14. J

  Как да разберем имената на човек само от телефона му благодарение на dumb телефонисти в speedy/econt

  Ако ST-1 не иска да направим проверката, ще го пратя на теб. Ама си мисля, че е по-интересно да има и нещо насреща. Залагам бутилка 10 годишен Бушмилс срещу обикновен.
 15. J

  Как да разберем имената на човек само от телефона му благодарение на dumb телефонисти в speedy/econt

  Ако искаш да ти пратя моя телефон на лично и да ми върнеш отговор как се казвам със скриншот от електронния кабинет. На 99% съм сигурен, че имаш достъп само до данните в поръчките, които си правил, а не цялата еконтска база.

Горе