Последно съдържание от logout

 1. L

  Оптимизация на продукти в онлайн магазин Opencart

  UPC/EAN codes са препоръчителни за по добро класиране в Google.Отделно продуктите ще се показват в google shopping,но ако при условие,мче оперираш на БГ пазара,мисля че е безмислено да ги попълваш.
 2. L

  20M алекса ранг на чисто нов сайт?

  От: 20M алекса ранг на чисто нов сайт? "Доста често ни се налага да тестваме най-различни теми и/или плъгини. Не сме сигурни дали ще свършат работа и не ни се дават излишни пари за лицен – разбираемо" Без да се обиждаш,но само като прочетох това изречение и веднага категоризирах твоя сайт като...
 3. L

  Предлагам: Предлагам изработка на Андроид,IOS или Fire OS приложения за вашият сайт

  От: Предлагам изработка на Андроид,IOS или Fire OS приложения за вашият сайт От днес гледам chrome за андроид вече има опция,която превръща всеки мобилно неоптимизиран сайт в оптимизиран.Доста полезно.
 4. L

  eBay контакт.

  От: eBay контакт. Пробвай няколко пъти.Никой не ти затваря,просто като звъниш със скайп и се получава така.Купи си voip от сонетел и няма да имаш грижи.Робота и аз трудно го минавам и затова му викам само БЛА БЛА БЛА докато не ме прехвърли към агент.
 5. L

  Внос на дрехи, чанти, и аксесуари от Италиа.

  От: Внос на дрехи, чанти, и аксесуари от Италиа. С толкова правописни грешки едва ли някой ще те вземе на сериозно тук-аксесуари,Италиа....
 6. L

  Продажби в Ebay - мога ли да пиша, че стоката е в USA, а PayPal-а ми да е Българиски

  От: Продажби в Ebay - мога ли да пиша, че стоката е в USA, а PayPal-а ми да е Българи А бе хора..Тръгнали сте да правите бизнес а не ви се дават 50-100 долара за обучения.Такива експерименти завършават само и единствено с бан от платформата.Давате 100 долара и ви е мирна главата.Избиоват се за...
 7. L

  Един малко такъв въпрос за издаване на карта и Пейпал

  От: Един малко такъв въпрос за издаване на карта и Пейпал Айде и аз да се заяда с теб.... "Ако обясниш какво представлява, че вече аман от проучвания" Ти май се шегуваш.Какво очакваш колега? Някойк да седне и да прави проучвания вместо теб? С форуми няма как да ти се получат нещата.
 8. L

  Global Shipping Program на Ebay - някой пробвал ли я е?

  От: От: От: Global Shipping Program на Ebay - някой пробвал ли я е? DHL МНОГО лощо са те измамили.
 9. L

  DropShipping - Много Печеливш Интернет Бизнес (DSh Vs. Aff)

  От: DropShipping - Много Печеливш Интернет Бизнес (DSh Vs. Aff) Не злоупотревайте с прайм.Много бързо затварят акаунти! Според техните политики не е позволено да използваш прайм за препродажба на стоки от амазон.
 10. L

  Някой пробвал ли е дропшипинг от Walmart към eBay ?

  От: От: От: Някой пробвал ли е дропшипинг от Walmart към eBay ? .Грешка-Грешка
 11. L

  Дропшипинг от Amazaon.com до Ebay.com

  От: Дропшипинг от Amazaon.com до Ebay.com Стой много далеч от електроника за да не се забъркваш с неприятности.Парите клиента има как да си ги вземе ако не що не му е харесало или Сонито се е развалило.Амазон предоставят тракинг,който може да използваш в ebay.Обаче понякога ползват тяхната си...
 12. L

  Продажба на български продукти на международен пазар

  От: Продажба на български продукти на международен пазар Сайт на англйиски насочен към Франция? Фалирате още със започването му.
 13. L

  Някой пробвал ли е дропшипинг от Walmart към eBay ?

  От: Някой пробвал ли е дропшипинг от Walmart към eBay ? Видях го курса.Изобщо не си заслужава парите.Същите неща в много по опростостен вид ги има с/у 20 .Учи се базата и изобщо не те занимават с някакви advanced stuff в началото.За новообранец са излишни повечето неща.
 14. L

  Някой пробвал ли е дропшипинг от Walmart към eBay ?

  От: Някой пробвал ли е дропшипинг от Walmart към eBay ? С мастъркард не може да си теглиш парите от пейпал.Поне с български акаунт не можеш.
 15. L

  Продава се: Продавам бизнес

  От: Продавам бизнес Най-селския въпрос на света е това-ЗАЩО СЕ ПРОДАВА.Аман вече....

Горе