Последно съдържание от onlinewebbg

 1. O

  България и САЩ ще се кооперират в свалането на торент сайтовете

  Преди да махат торентите искам да ми кажат къде да гледам и да си плащам? Имам HBO GO, но там са само около 10% от сериалите, които следя. На кино не става - там не дават сериали. Искам да са преведени с БГ субтитри - къде да ги гледам, ами няма къде.
 2. O

  Какъв UPS трябва да си взема и какво е важно да се гледа като възможности и опции?

  При мен изкарва към 30 минути при включен компютър и монитор. Точен модел не знам, но за около 100-на лева би трябвало да ти вършат същата работа. Не виждам смисъл от по-скъп за нормален десктоп компютър - има и някакви по-евтини, но тях не ги знам как ще са.
 3. O

  Какво ползвате най-често за конферентни разговори последно време?

  Досега не бях правил конферетни разговори, но тествахме zoom и ми хареса това, че разпознава кой говори автоматично и показва неговата камера. Не знам при другите дали е така, но е доста удобно.
 4. O

  Относно задаващата се Световна Криза и Пандемията от COVID-19

  Китай - общо заразени 81,470, умрели 3,304 Италия - общо заразени 97,689, умрели 10,779 Вижда се, че въпреки повечето жители в Китай, в Италия има повече заразени, а отделно процентното отношение на смъртността е много по-високо.
 5. O

  Предлагам: (уникална услуга) Положителни ревюта/оценки във FB и Google от РЕАЛНИ профили.

  Здравей, моля, изпрати ми на лично оферта за гугъл.
 6. O

  Въпрос за TV BOX ?

  На мен ми е по-голям проблем, че няма една платформа, от която да се гледат платени сериали. За да гледаш продукциите на HBO трябва да имаш HBO GO, но има други на Netvlix, има също на Amazon, Apple и т.н. За да гледа всичко, което човек иска, трябва да има абонаменти навсякъде, да не говорим...
 7. O

  Въпрос за TV BOX ?

  Аз имам Xiaomi Mi Box S и работи перфектно. С 2 RAM е, но това не му пречи да си подкарва 4К без ядове. Преди имах някаква измислена марка и въобще не тръгваше HBO Go, защото го водят като недоверено устройство, а с това си работи перфектно, както PLEX или други подобни приложения.
 8. O

  Стройтелство

  Какво е стройтелство?
 9. O

  Търся: Търся помощ

  Като за начало, намери някой, който да може да пише грамотно на български, защото за такава страница това е най-важното нещо.
 10. O

  Кои платформи освен адсенс мога да ползвам ?

  Знаете ли подобна рекламна мрежа, която да плаща в криптовалути?
 11. O

  Бягаща пътека

  Аз тичам на място - лесно, удобно, без никакви разходи. Гривната ми има такава опция и отчита какво разстояние съм изминал, за колко време, с каква скорост и ми следи пулса, така че, ако не е удобно да се тича навън, това е много подходящ вариант.
 12. O

  Търся: човек за писане на статии

  За сега намерих човек, ако в бъдеще ми трябва още някой ще пиша в темата, благодаря.
 13. O

  Търся: човек за писане на статии

  Търся човек за писане на статии на български основно на тема строителство. Трябва да бъдат написани грамотно и да са уникални. Моля, ако имате интерес, пратете оферта за 100 думи.
 14. O

  Търся: Програмист

  Знае ли се каква е системата - на някой фреймуърк ли е правена?

Горе