Последно съдържание от ppyordanov

 1. ppyordanov

  Най-абсурдните клиентски запитвания и желания

  От: Най-абсурдните клиентски запитвания и желания Като отворих темата, веднага се сетих за: "When I try to counteract the client’s arguments" (thecodinglove.com)
 2. ppyordanov

  Продава се: ONLINEOBIAVI.COM

  От: ONLINEOBIAVI.COM Така си е, не диви, а селскостопански, както го промених 30 секунди след като пуснах коментара. :)
 3. ppyordanov

  Как се създава изображение 26 x 7 438 пиксела???

  От: Как се създава изображение 26 x 7 438 пиксела??? https://www.google.co.uk/search?q=sprite+image+creation&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=YKclVf_kBYasU9yShOAJ Има доста генератори като гледам, ще ги имам впредвид занапред.
 4. ppyordanov

  Продава се: ONLINEOBIAVI.COM

  От: ONLINEOBIAVI.COM Да, така си е. Като се замисля, вече и добитък се продава в интернет :D, така че си има търсене (на платформи за публикация) в тази ниша.
 5. ppyordanov

  Да вземеш тротоарно право - мисията невъзможна?!

  От: Re: Да вземеш тротоарно право - мисията невъзможна?! То е време да се разбере, че такива неща не се публикуват от хейт, а просто за да се подобри ситуацията, защото понякога рутината води до спадане на качеството на услугите, както е видно в случая.
 6. ppyordanov

  Конкурс за лого на "Лудогорец"

  От: Конкурс за лого на "Лудогорец" Видях темата онзи ден и все се надявах @идея да се включи пак с повече подробности, за да не се гадае за всичко.
 7. ppyordanov

  Да вземеш тротоарно право - мисията невъзможна?!

  От: От: Да вземеш тротоарно право - мисията невъзможна?! Голям отзвук е станал наистина, което показва силата на медиите за пореден път.
 8. ppyordanov

  Риспонсив (адаптивен) vs Мобилна версия vs App (приложение)

  От: Риспонсив (адаптивен) vs Мобилна версия vs App (приложение) Затова се правят хоризонтално и вертикално ориентирани банери и се рендерира различен container background в зависимост от екранния размер.
 9. ppyordanov

  Да вземеш тротоарно право - мисията невъзможна?!

  От: Да вземеш тротоарно право - мисията невъзможна?! Това, което си видял не е само в НОИ за жалост.
 10. ppyordanov

  Конкурси за Лого - Вече само с гарантирани награди!

  От: Конкурси за Лого - Вече само с гарнатирани награди! Трябва да има такива конкурси, все пак дизайнът е творчески процес и са необходими поне няколко предложения, за да се стигне до краен резултат.
 11. ppyordanov

  Продава се: ONLINEOBIAVI.COM

  От: ONLINEOBIAVI.COM Моите наблюдения са, че доста сайтове за обяви се появиха последните години и нишата се пренасели. Държах обявите.com 2 години, но така и не ми остана време да го развия. Успех със сайта. Сега гледам, че и обяви.net е свободен, но все пак домейните на кирилица са...
 12. ppyordanov

  | TROLL.INFO

  От: | TROLL.INFO Извинявам се за спама, но би било по-подходящо да се пусне на търг с по-ниска стартова цена тук или направо в Sedo/ Flippa etc.
 13. ppyordanov

  Google вече удебелява отговори в резултатите

  От: Google вече удебелява отговори в резултатите Забелязал съм, че има доста дребни, но все пак положителни промени, които са въвели, което е добре за крайния потребител. Според мен Google недвусмислено водят не само по ползваемост, но и по релевантност спрямо Яндекс, Yahoo, Bing. Противно на...
 14. ppyordanov

  Продава се: Сайт за отслабване под наем

  От: Сайт за отслабване под наем А в момента има ли реално някакъв работещ модел за монетизация. Или иначе казано, имаш ли идеи с какви програми (афилиейт и т.н.) това може да се направи, които да споделиш с наемателя?
 15. ppyordanov

  Риспонсив (адаптивен) vs Мобилна версия vs App (приложение)

  От: Риспонсив (адаптивен) vs Мобилна версия vs App (приложение) Всъщност няма ултимативно най-добър вариант, всеки си има приложение. Например адаптивният дизайн може да се определи като оптимално решение. От друга страна пък, native приложенията от типа client-server са много подходящи при...

Горе