Последно съдържание от roskobe

 1. R

  Продава се: Онлайн магазин за дрехи (с приходи и офлайн реклама)

  От: Онлайн магазин за дрехи (с приходи и офлайн реклама) Благодаря за интереса, отговорил съм на всички. Поздрави, Росен.
 2. R

  Продава се: Онлайн магазин за дрехи (с приходи и офлайн реклама)

  Здравейте, Продавам онлайн магазин за дрехи с приходи (дропшипинг - 3000+ продукта). Артикули: Дамски, мъжки дрехи, обувки, аксесоари Магазина работи от около година и е инвестирано в него (офлайн реклама на различни места). Какво получавате: много добър и запомнящ се .bg домейн, хостинг...
 3. R

  Как да огранича показването на продукити в Opencart

  От: Как да огранича показването на продукити в Opencart Благодаря много! И по двата начина се оправих. CSS и увеличих снимките от админ панел-а -> Настройки. :beer: Стана супер!
 4. R

  Как да огранича показването на продукити в Opencart

  Здрвейте, Как да огранича показването на продуктите в Opencart. В момента са по 6 на Един ред, а аз искам да ги направя по 4. Става на въпрос като се отвори дадена категория и покаже всичките резултати в нея. Някъде от файла product/category.tpl , но не знам как.:) Поздрави.
 5. R

  Колко пари могат да се изкарат на месец само от онлайн дейности ?

  От: Колко пари могат да се изкарат на месец само от онлайн дейности ? Колкото искаш може да изкарваш стига да имаш желание и да отделяш досатъчно време. Аз лично над 3000+ на месец. :)
 6. R

  Купувам: Купувам adsense акаунт/и

  От: Купувам adsense акаунт/и Колко даваш за акаунт с 34,16 € :)
 7. R

  Въпрос за касов апарат

  Здравейте, Имам един въпрос... При изпращане на продукт с (Еконт), кога трябва да си чукна касовата бележка? Преди да изпратя продукта и да я оставя в плика, или след като ми дойдат парите от наложения платеж. Благодаря. :)
 8. R

  Най-добрия модул за import XML продукти (OpenCart)

  Здравейте, Някой може ли да сподели кой е най-добрия модул за импорт на XML файл за Opencart (който е ползвал или ползва). Ако може и линк от къде да си го закупя. Поздрави! :)
 9. R

  Изработка на онлайн магазини - 200лв.

  От: От: Изработка на онлайн магазини - 200лв. Здравейте, Да, всичко се предоставя на клиента. В електронен и хартиен вариант. Всяка една тема може да се избере и да се преработи по Ваш вкус. Оставаме на разположение. Поздрави!
 10. R

  Изработка на онлайн магазини - 200лв.

  Здравейте, След дълго време в тази сфера, Ви предлагаме страхотна цена за изработване на онлайн магазин, 200лв. - еднократно. Услугата включва: * Изработване на магазина на следните платформи: OpenCart и WordPress (WP eCommerce). * Добавяне на езикови версии (по желание на клиента). *...
 11. R

  Онлайн магазин за спортни стоки на дропшипинг с приходи около 1000 лв. месечно

  От: Онлайн магазин за спортни стоки на дропшипинг с приходи около 1000 лв. месечно Ако може и на мен инфо. Благодаря. :)
 12. R

  Да поиграем на ''Преброй банерите''

  От: Да поиграем на ''Преброй банерите'' То не е чесно... Ти си с хак. :D
 13. R

  Извинявайте, колеги, и колежки!

  От: Извинявайте, колеги, и колежки! Ба този форум го обърнахте на дързост и красота... Всеки има проблеми, но аз лично никога не бих ги споделял по форуми...
 14. R

  Нов начин за печалба: ако иска някоя колежка да ме целуне 10 лева!

  От: Нов начин за печалба: ако иска някоя колежка да ме целуне 10 лева! hahhahahhah, тези момичетата най ги обичат :D
 15. R

  Кое тормози компа? = Skype

  От: Кое тормози компа? = Skype Не знам ама от както си си инсталирах новата опера, мозила и последната версия на скайп всичко умря. И тия браузъри такива ресурси ми теглят, че не е истина... Ако сте намерили решение, освен старите версии - споделете. :)

Горе