Последно съдържание от strana

 1. strana

  Америка или Русия?

  Важна информация за читателите на тема "Произведено в Русия". Тъй като темата бе заключена покрай многобройния флъд, то тя се премести. Няма да е коректно да давам линк тук, но може лесно да се открие като се напише заглавието й в търсачката на Гугъл. Очаквам ви там.
 2. strana

  Произведено в Русия

  Колко българи от изгубеното поколение знаят руски? Колко от тези, които знаят руски, могат да различат обективното от необективното и руски от украински сайт, например? Колко от българите знаят, че има над 40 000 официално зарегистрирани руски медии? А тук им се изсипва всичко наготово.
 3. strana

  Произведено в Русия

  ... Администраторът пък не разбрал каква била целта на тема "Произведено в Русия" ....Ми вероятно да запознае читателите с това, което се произвежда в Русия. За дрискащите тук е ясно, че сред тях такова животно нема, но е напълно вероятно между читателите на форум, наречен "Предприемач" да има...
 4. strana

  Произведено в Русия

  ОК. Къш.
 5. strana

  Произведено в Русия

  В смисъл ти се некъв който знае къде пиша, на какви езици пиша и кога пиша? Ти си си просто нервозно кюфте - свикни с тази мисъл и не се бутай между шамарите.
 6. strana

  Произведено в Русия

  Що да е тъп? Идеята му бе породена от въглищата. Предполагам, че тукашните "предприемачи" няма да схванат, но от моя гледна точка си е пазар. Това, че сте затъпели и погейчили е забавно, но не е основен мой проблем, а предимство. Щото на зомбита мога да пробутам всичко.
 7. strana

  Произведено в Русия

  Мое да квичиш и скимтиш, за да си нормализираш кръвното - това е разбираемо. Но и че керванът си върви покрай теб и изобщо не му дреме за теб, също е разбираемо.
 8. strana

  Произведено в Русия

  В UK ми плащат в лири - имам дребен бизнес там. В Германия ми плащат в евро - имам дребен бизнес там. В България ми плащат в левове - имам дребен бизнес там. Но основният ми бизнес е свързан с руския пазар. Още въпроси?
 9. strana

  Произведено в Русия

  Бе неколко пъти съм намеквал тук, че работя за рубли, ама ти си вервай. Бахти селяните сте верно, толкова ли не можете да разберете какво означава "обущарю, не по-високо от обувките"? С тия цървули и лакейски маниери сте цъфнали отсекъде
 10. strana

  Произведено в Русия

  Поредният балкански тъпунгер, загрижил се за курса на рублата... Не ви ли писна бе, гастарбайтери? Какво му дреме на руснака за долара или еврото? Скъпа му ставала почивката в ЕС... Ми ще ходи в Крим (с моста ще става по-бързо, с новия терминал в Симферопол ще става по-удобно), ще почива в...
 11. strana

  Произведено в Русия

  След малко почва купонът в Хага, на който сирийците от Дума ще си кажат мнението относно "химическата атака". За англосаксите (които снощи стигнаха дори до това да разбиват ключалката на дипломатическа собственост, прикривайки се със син чаршаф) и източните лимитрофи е ясно - нема такава...
 12. strana

  Произведено в Русия

  Навигационната система ГЛОНАСС (аналог на GPS) преминава на пълна самоиздръжка. В орбита са 25 космически спътника, около 3,5 млн автомобили в Русия ще са оборудвани със системата до края на годината. След летищата ще бъде поставено условие и на западните компании, произвеждащи самолети за...
 13. strana

  Произведено в Русия

  Американските генерали отричат, че показаните от руското МО отломки и парчета от свалените брадви и новите "умни" са резултат от тяхната "100% успешна акция". Тенджероглавите блогъри подкрепят Пентагона и привеждат убедителни "доказателства", че това било разглобен ЗИЛ :)
 14. strana

  Произведено в Русия

  Газпром ще завърши строителството на газопровода Силата на Сибир до Китай още през тази година. През 2019 ще се провеждат само тестове. Газопроводът е с дължина 4500 км.
 15. strana

  Произведено в Русия

  Не му се натискай и не намеквай такива неща в тази тема. Има си конкретна със съответното заглавие за парада.

Горе