Последно съдържание от thenightmare23

 1. T

  Предлагам: Изроботка на лога, банери и т.н.

  Предлагам изработка на лога, банери, брошури, покани и т.н. Заплащането е ниско и не съм заради парите, а за да си вдигна рейтинга и да имам повече клиенти.Ето малко портфолио⬇️ Портфолио
 2. T

  Продава се: Продавам ютуб канал с българска аудитория

  Продавам ютуб канал с изцяло българска аудитория. Каналът разполага с 3903 абонамента.Използван е за качване на филми, но мисля, че ако се изтрият могат да се вадят пари. Цена не е определена! Пишете на лично за повече информация!
 3. T

  Продава се: Продавам фейсбук страница с инстаграм профил и група

  Продавам фейсбук страница с инстаграм профил и група. Страницата има 802 харесвания и 811 последователя, инстаграм акаунта е със 164 последователя, групата има 1 400 мембъра. Продават се защото нямаме време да я поддържаме. Единствено групата е доста неактивна! За повече информация като име и...
 4. T

  Помощ за фейсбук страница

  От доста време управлявам фейсбук страница на име "Двата леви крака".Въпросът ми е-Как да популяризирам страницата по-бързо без да плащам за платена реклама и дали трябва да си сменя името?Предложете идеи! Благодаря!
 5. T

  Изтекла

  Хахахахаахахахахахах
 6. T

  Изтекла

  Здравей Пиши на лично задай ми някаква задача и ще видиш как се справям!
 7. T

  Търся: Купувам фейсбук страници,групи,профили с бизнес насоченост

  Продавам страница и група свързани с футбола.
 8. T

  Изтекла

  Изтекла
 9. T

  Търся работа в интернет

  Благодаря за съветите!
 10. T

  Търся работа в интернет

  Главно качвам филми.
 11. T

  Търся работа в интернет

  Можеш да пишеш на лично,както направиха други!
 12. T

  Търся работа в интернет

  Здравейте! Ученик съм и искам да изкарвам пари! Владея 3 езика,другата година почвам 4-ти.Мога да правя лога,банери,рекламни табла и други за вашия бизнес.Мога да развивам инстаграм и фейсбук страници.В момента развивам Ютуб канал,който скоро ще продавам! Ще се радвам да ми предложите нещо!

Горе