Последно съдържание от Trav

 1. T

  Продава се: Продавам мъжки FB профил

  Моля, при интерес да ми пишете ЛС
 2. T

  Продава се: Продавам мъжки FB профил

  Много хора проявиха интерес към профила, а не се бях логвал да си прочета личните съобщения. Обявата е актуална и ще продам профила на този, който прояви интерес първи.
 3. T

  Продава се: Продавам мъжки FB профил

  Здравейте, Продавам мъжки FB профил с 300 приятели. Всички са 100% уникални и реални, лично проверени от мен. Профилът е активен и верифициран от Facebook от 2010 година насам. Цена: 50 лева При интерес - ЛС.
 4. T

  Купувам: Купувам сайт с приходи

  Здравейте, Бих искал да инвестирам в сайт, който е активен поне година и изкарва месечен доход. Моля за цена и предложения на ЛС.
 5. T

  Купувам: Купувам инстаграм профил

  Здравейте, търся да закупя акаунт в Инстаграм - по възможност женски профил. Не търся много последователи. Държа да са възможно повече реални и активни профили, които следват акаунта. Очаквам предложения на лично съобщение.
 6. T

  Купувам: Купувам Instagram профил - БГ аудитория

  Аз също се интересувам от такъв профил. Моля да ми напишете цена и профила на ЛС.
 7. T

  Трябва ми човек за превод

  От: Трябва ми човек за превод Намерен е един, все още се търси още един. На всеки ще се даде по 1 статия за превод(цената е в зависимост от статията).
 8. T

  Трябва ми човек за превод

  Здравейте! Търся хора, които да преведат статии в рамките на 6-7 страници (word).. за дните: неделя и понеделник. От английски на български. Заплащането е по договаряне. Пишете ми ЛС (по възможност оставете си скайп за контакт).
 9. T

  Продава се: Продава се страхотна онлайн браузър игра с голям потенциал

  От: Продава се страхотна онлайн браузър игра с голям потенциал Здравей, изпрати и на мен ако може :)
 10. T

  Продава се: Фейсбук профил 3+ годишен

  От: Фейсбук профил 3+ годишен Добавям още нещо към офертата: за 30 лева получавате: 1 Профил (мъжки), приятели(350) - жени 65%, мъже 35%. Профилът е на 4+ години. Към него влиза страница с 30 фена. 2 Профил (мъжки), приятели (~30) - жени 70%, мъже 30%. Профилът е на 1 година. Профилите не са...
 11. T

  Продава се: Фейсбук профил 3+ годишен

  От: Фейсбук профил 3+ годишен Нямаше ме известно време и не можах да отговоря на проявилите интерес. Затова ще се компенсирам и смъкна цената до 30 лева - това е крайна цена, профилът е на почти 4 години вече с над 350 приятели и 1 фейсбук страница с 30 фена.
 12. T

  Продава се: Фейсбук профил 3+ годишен

  Здравейте. Продавам стар профил във фейсбук, който е на 3+ години и има ~350 приятели в него. Профилът е мъжки и 65% от приятелите в него са жени, съответно 35% са мъже. Това е профил, който не е използван никога с цел реклама/спам. Мога да се разделя с него само при наистина СЕРИОЗЕН интерес...
 13. T

  Продава се: Продавам 8 сайта!

  От: Продавам 8 сайта! Колега, писал съм ри ЛС, но все още нямам отговор ;)
 14. T

  Продава се: Продавам две онлайн игри с годишна печалба 3000 лева

  От: Продавам две онлайн игри с годишна печалба 3000 лева Изпрати линковете на ЛС, очаквам отговор.

Горе