Последно съдържание от Vasilev91

 1. Vasilev91

  Търся дропшипъри 30% комисион

  Имам интерес
 2. Vasilev91

  Бонус за регистрация и по 10 лева за доведен човек

  Няма такова нещо, моля ви се не говерете глупости, айде по сериозно, ще ти разпространят и ще ти звънят, айде моля ви се. И пак махнахте темата, не ви разбирам, изкарвайте си тогава стотинките от дропшипинг в ибей от уолмарт.
 3. Vasilev91

  Бонус при регистрация

  Да от линка тук се регистрирах! Аз не мисля, че това е потребителски кредит или поне аз не го възприемам като такъв. Да, факт, вероятно ще звънят, но възможността, която дават да изкараш просто едни бързи 200 лева (20 човека е максимума, който може да доведете като приятели) никак не е лоша...
 4. Vasilev91

  Бонус за регистрация и по 10 лева за доведен човек

  Винаги можеш да се отпишеш от това да те информират за промоции и т.н. Чак пък толкоз, като не искаш нещо, не могат насила да те накарат :)
 5. Vasilev91

  Бонус за регистрация и по 10 лева за доведен човек

  Миналата седмица имаше тема за мобилното приложение на Неткредит в момента до февруари чак имат активна промоция за бонус при регистрация по 10 лева. Видях, че темата е махната, но правя нова, тъй като аз се регистрирах и си взех бонуса от Изипей и няма лъжа няма измама в цялата работа. В крайна...
 6. Vasilev91

  Бонус при регистрация

  Аз се регистрирах и си получих бонуса по Изипей, няма никакви проблеми, наистина е необвързващо. ще споделя и моята референция тъй като се опитвам да събера пари за наема си:https://netcredit.page.link/MtaTJxRKSCR85sTK6
 7. Vasilev91

  Предлагам: Фб профили

  Тези профили, които ти даде може ли да ми кажеш дали през тях е пускана реклама някога преди? Понеже ми дава някакви странни профили, които не мога да проверя без да вляза в тях реално, а ти поне си купувал от него?
 8. Vasilev91

  Бонус при регистрация

  То всичко, което предложихте в този форум се изредихте да изкоментирате, че било схема. Истина ли е това сега за Неткредит да знам дали да почвам да звъня на хората да си правят регистрации?
 9. Vasilev91

  Предлагам: Фб профили

  Здравей, търся да закупя профили, но ми трябват реални и такива, които поне веднъж са пускали платени реклами през този профил и е имало направено плащане. Можеш ли да ми предложиш такива?
 10. Vasilev91

  Как изкарвате пари онлайн

  Сериозно, аз се регистрирах, ама не откривам никъде другаде нищо за този сайт. Тези пари, които се трупат там, наистина ли ще ги изплатят? Чудя се да не е някаква кражба на данни като цяло. Може ли малко повече инфо?

Горе