Пиша цялостен и уникален Content за сайтове с Adult тематика

bgtifo

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
24   0   0
Предлагам написването на уникален content за сайтове +18 тематика като пиша тематично за всяко отделно меню в сайта както и +100 статии на различни тематики.
Увод за всеки раздел 50-100 думи + статии около 300-500 думи,презентация на различни продукти (най-добре ако е секс шоп да ми дадете каталог с това което предлагате) еротични разкази,превюта на Adult филми и игри,СМС игри с различни герой и жанрове отновно на "розова" тематика.Всичко се пише на Word предлагам варианти и цени с или без редакция на материалите,времето за изпълнение е около две седмици+ при евентуален интерес за парите ще се договорим на ЛС но трябва да се знае че приемам плащания само и единствено по банков път,не ползвам PayPal и др. виртуални решения.

p.s.

Освен всичко описано по-горе,мога да предоставя нещо като импровизирано портфолио за разкази и телефонни игри които съм правил,те са авторски и злоупотребата с тях не е желателна,ако се захващате с такъв проект и имате нужда от помощ пишете ми лично съобщение или се свържете с мен на e-mail : [email protected]
 

Горе