Търся си съученик по CPA Lead.

vasko_prasko

New Member
Здравейте.

До момента съм забелязал че във всичко в което навлизам, когато има някой които е на моето ниво и се опитваме заедно да станем по-добри става много по-лесно.

В момента съм абсолютно начинаещ във CPA Lead. Изкарал съм едва $0.38, а възнамерявам да започна да изкарвам по $50-$100 на ден. Абсолютно възможно е. Има много хора които го правят.

Та търся си някой който иска да си помагаме взаимно. Да е нещо като работа. Да поддържаме връзка и всеки ден да споделяме един с друг кой до къде е стигнал и общо взето да делим общ опит. Така би трябвало да стане два пъти по-бързо.

Ако някой е навит да ми пише на skype: vasko_sk8_idiot.

Aко някой е достатъчно добър че би дал някой друг урок по CPA Lead на един начинаещ нека пише :)
 
От: Търся си съученик по CPA Lead.

Можеше и да можеш да направиш нещо ако работеше freloto-то но в момента небачка и няма да спечелиш нищо по добри ги махни за момента ако сайта ти е български де.
 
От: Търся си съученик по CPA Lead.

Ами аз не мисля че с български сайт могат да се изкарват по $50-100 дневно. В момента правя един сайт за филми. Намерих много яка програмка за правене на Wordpress теми. Може би хората които са се занимавали са наясно. Който е заинтересован нека ми пише в скайпа. :)

Аре бе няма ли хора които искат да прогресираме заедно... Има пари тука..
 
От: Търся си съученик по CPA Lead.

Каква е идеята? Да се правят сайтове със съдържание, за което хората да попълват анкетите ли?
Мен лично винаги са ме дразнили подобни сайтове, имат ли успех в България?
 
От: Търся си съученик по CPA Lead.

Човече аз мисля че ако искаш да изкарваш кинти от интернет, България не е мястото. Моя английски не е много добър, ама с малко помощ и ще свикна.

Замисли се колко милиона американци има които сърфират из нета. После се замисли колко българи го правят и ще се осъзнаеш че тука е 300 пъти по-трудно да изкараш кинти.
 

Горе