Малък "проблем" с Google Chrome

Atis

Active Member
Днес си пускам хрома и гледам, че в някои от сайтовете, които посещавам, хром някак подчертава и леко удебелява линкове. Примерно в един форум, линковете от събфорумите са по-дебело подчертани, отколкото бяха преди. "Проблема" е от хром, не от кода на форума, направих няколко проверки.
Търсих в гугъл, намерих решения на подобни проблеми, но нито едното не става при мен. При повечето проблема е идвал от разширение, което е правило това, но аз нямам такова разширение инсталирано.
Версията на хром е последната, а преди дни във фейсбук видях и други хора да се оплакват от различни неща, свързани с текста в хром. Някакви идеи къде да барникна, да видя дали не е от настройките? Защото от менюто на настройките, това което е за настройки на шрифта е много малко като опция и никъде не споменава подчертаване и тн.
 
От: Малък "проблем" с Google Chrome

Странно е как и защо чак сега се вижда, след като „проблемът“ е от около 28 август насам, откакто се мина на v37. Можеш да прочетеш коментарите.

Решението е едно: downgrade към предпоследната v36, изключване и забраняване на авт. обновления за напред, поне докато не си оправят шашмите от G, което едва ли ще е в скоро време. Disable/Enable на „DirectWrite“ на v37 не помага, бози се още повече. Както и другите решения, които всъщност не са решения.

Полу-решението на shphoenix от 28 август не съм го тествал, може да се пробва.
 
От: Малък "проблем" с Google Chrome

Какво беше това „(y)“?

Предоставих решение, а не като всички други - прочитайки първия пост просто да подмина. Дори давам сега 2-ро решение: минаване (връщане) към Mozilla Firefox (а доста хора и без това отдавна използват и 2-та едновременно), който отново си има купищата мадони, които ги има и при Chrome.

Алтернативата беше сам да си търси човек поединично решенията, „спасявайки“ се, както постъпват от G.
 

Горе