WebMoney to PayPal - може ли да стане без намесата на банка ?

Niki_Rules

New Member
Здравейте, непълнолетен съм и не мога да намесвам банката, а искам да си взема нещо от ebay което ми излиза в пъти по-евтино. Така, има ли начин да прехвърля пари от WebMoney в PayPal ?

Благодаря в предварително. :)
 
От: WebMoney to PayPal - може ли да стане без намесата на банка ?

Щом си непълнолетен, поначало не може да имаш PP account създаден въобще. Не можеш дори и да верифицираш, за да можеш да пазариш (изисква CC/карта, каквато логично нямаш). И доста merchants НЕ приемат транзакции от Unverified ones. Policy:

A Special Note about Children: Children are not eligible to use PayPal Services and we ask that minors (persons under the age of 18) do not submit any personal information to us or use the PayPal Services.

Children are not eligible to use our service and we ask that minors (persons under the age of 18) do not submit any personal information to us or use the PayPal Services.

Гроздето е кисело, но и евтино, но пак си остава недостижимо кисело.

Не съм проверявал за WM, ама нейде из правилата им за регистрация сигурно пак ще да пише нещо за годините там също.

Шмекерии CT>WM>PP са неестествени.

…пък още не съм стигнал и до крайната цел – eB, където навярно пак ще да пише нейде някъде за годините. Както и за това, че ако е eB.com seller, ship-ващ САМО до US, то дори с предходните стъпки „някак“ да си се справил, то пак няма да можеш да купиш от него, след като продава само до US billing customers/адреси, какъвто логично нямаш. Ако и това успееш да преминеш (има си начини), то да те успокоя, че цената няма да е същата, а към нея се добавят още: 20% VAT + 5-6% мито + mail forwarding delivery costs. Сложи там 30-35% отгоре и получаваш, за по-сигурно.
 
От: WebMoney to PayPal - може ли да стане без намесата на банка ?

Акаунтите не са проблем да се направят от наще, целта е да стане без някакъв вид карти. Просто наще нямат никакви карти и не искат да си изкарват.
 
От: WebMoney to PayPal - може ли да стане без намесата на банка ?

Значи няма начин щом не искат да си направят карта, за да стане акаунтът „Verified“, че да можеш да пазариш, че да е и на родител (с неговите имена и акаунтът, и картата), и т.н. стъпките.

Като станеш на 18г., опитай пак. Сам.

Форумът тук е за хора, които рискуват и са предприемачи. Ако родителите ти не са такива, не искат да влязат в 2000-та година, за да си изкарат карта и да я използват онлайн, то не може да им се помогне. Навярно и за е-банкиране не са чували, сертификати, начини за защити и пр.
 
От: WebMoney to PayPal - може ли да стане без намесата на банка ?

Абе то може да се отварят пълноцени сметки под 18 вече, действай :wink:
 
От: WebMoney to PayPal - може ли да стане без намесата на банка ?

Up-вам, поне да стане по-ясно защо да НЕ си правите като сте под 18г. акаунти, тъй като след години ще има „ядене на дръвце“.

eZiAGBF.png


Практически дори и да не си дадете ЛК веднага, а след 2-3-4г., то те пак ще видят, че „аха, по времето, когато се е регистрирал този X user, той е бил на 16г. и 9 месеца, значи гризва дръвцето.
 
От: WebMoney to PayPal - може ли да стане без намесата на банка ?

А ако в акаунта има пари от PayPal крадат ли ги (конфискуват ли ги), ако лицето е било непълнолетно когато си е правило акаунта?
 
От: WebMoney to PayPal - може ли да стане без намесата на банка ?

Не става ясно от горната история. Ест. има подобна. Аз поне не бих препоръчвал, камоли давал съвети да „рискуват“ хората. Оперирайте и действайте (тези под 18 с PP accs) на собствен риск с по default, че кинтите може никога не ги видите (дето седят у Balance).

За AMZN sellers обаче съм чел истории (поредните интернационални), че там при затварянето на акаунт се конфискуват и items (ако са били у FBA), и парите (тъй като са били от продажбата на нелегитимни стока или нарушаващи правилата им по един или друг начин). Може да са го променили това, кой знае (сигурно който продава?).
 

Горе