Агенция за преводи АвентА

aventa

New Member
Прецизният и качествен превод е наша ежедневна задача. Нашите лингвисти превеждат всеки ден десетки текстове на корпоративни и лични теми. Дългогодишният опит в тази област ни позволява да извършваме такива трансфери в рамките на няколко часа. Също така сме готови да поемем пълен контрол върху локализирането на вашите уеб ресурси. Специалистите на бюрото ще преведат съдържанието, ще потърсят материали на оригиналния език, ще направят оформление и ще осигурят пълна езикова поддръжка на сайта.

Когато трябва да се срещнете с чуждестранни гости, ние организираме устен или симултанен превод на конференции, презентации, сделки или неформални срещи.

Преводаческа агенция АвентА предлага услуга за изцяло дистанционно сътрудничество. Качете документа на сайта и изразете вашите коментари за превода на нашите служители и можете да платите поръчката по всеки удобен за вас начин. По този начин всеки документ може да бъде преведен: паспорт, диплома, сертификат, медицинско свидетелство, полицейско свидетелство, договор, договор, счетоводни отчети, лицензи, автобиографии, устави, протоколи, търговски оферти, митнически, транспортни и други документи на лични и търговски природа.

Ако не можете да вземете превода, ние ще го заверим нотариално и ще ви го изпратим по куриер. Доставката в рамките на Киев за нашите клиенти е безплатна.
 

Горе