Агресивен онлайн маркетинг в социални мрежи

coolice

Owner
Сигурно повечето от вас са чували за последната мода в онлайн маркетинга и SEO-то, а именно това да бъде популяризиран даден онлайн бизнес в Социални мрежи или иначе казано уеб портали даващи възможност за изява и профил независимо дали той е на човек или фирма или някаква друга организация

http://marketing.atsense.com/index....siven-onlajn-marketing-v-socialni-mrezhi.html

приятно хардкор блогче на което попаднах :)
 
мдам сега и аз се пота за престиж в една соц мрежа , и ефект има даже доста добър. иначе мастъра е много голем по соц мрежите и са му доста силно оръжие
 
от собствен опит - наистина социалните мрежи работят и примерно за 2 дена можеш да стигнеш първа страница на google за словосъчетание от 2 или повече думи. А и много ускоряват индексирането. А все пак си дават и трафик.
 
От: Агресивен онлайн маркетинг в социални мрежи

Трафика ми харесва, определено!
 
От: Агресивен онлайн маркетинг в социални мрежи

Не всички социални мрежи работят за всеки бизнес... Примерно MySpace яко губи позиции и не става за никакъв чеп... Може да хвърлите едно око на следващите 3 видеота, няма да ви се обидя и ако оставите някое друго коментарче на сайта:

MySpace Marketing Does NOT Work!!! Video 1

MySpace Marketing Does NOT Work!!! Video 2

MySpace Marketing Does NOT Work!!! Video 3
 
От: Агресивен онлайн маркетинг в социални мрежи

А така бе мастер, искай си, бъди директен и прям. А иначе благодаря за коментарите относно моето "приятно хардкор блогче" ;)
 
От: Агресивен онлайн маркетинг в социални мрежи

Коментирах. Ако ти харесва може още, ако не, трий.
 

Горе