Акаунт в google adwords с 160лв

• Автор Автор Emi4a
  • Начална дата Начална дата

Emi4a

Active Member
Рейтинг - 100%
40   0   0
Здравейте,
продавам акаунт в google adwords с 160лв , като само трябва да се смени е-мейла на акаунта, за да е на купувача , а не да е моя.

Нова и последна цена 70лв - moneybookers, paypal, alertpay, epay

Ако не искате да купувате акаунта, мога просто да рекламирам вашия сайт на определена от вас цена на клик и дневен бюджет, може да не е за 160лв а за по-малко ...

skype emoyambol

Последно редактирано:
От: Акаунт в google adwords с 160лв

Някой да не ти вземе и кредитната карта.. бонус към акаунта?

дай да ти дам 30 лева ?

Тоя ваучер само за нови акаунти ли е?

Някой да не ти вземе и кредитната карта.. бонус към акаунта?

дебитната карта пише отхвърлена, апак и изтича скоро, все пак за всеки случай купувача искам да го смени, като ще направи screenshot за доказателство

дай да ти дам 30 лева ?

за най-много 80лв бих го дал, вътре има 162 аз да го дам за 30 не се връзва

Тоя ваучер само за нови акаунти ли е?

това не е ваучер, просто давам целия акаунт, който има вътре 162лв

80лв е добре според мен, повече немога да намаля

Последно редактирано:
50 лева ти давам. За тия пари тука се продават ваучери по 100 евро.

Емо айде да спреш да спамиш по пощите, какво ще кажеш? То не бяха ЛС във форума, не бяха писма за всевъзможни глупости. Е писва! Ето поредният имейл който получих от този хубавец:

Здравейте,
продавам акаунт в google adwords с 162лв вътре, няма да го използвам да рекламирам и затова реших да го продам. Може да ви е от полза да рекламирате доста време вашия сайт. Единствено трябва да се смени е-мейла на акаунта на ваше име и да прикачите ваша дебитна карта, за да не е моята, за да не се злоупотребява с нея.

Цена 80лв - банков път, moneybookers, paypal, alertpay и epay

Мисля, че това е добра оферта, като печелите 82 лв отгоре!

skype emoyambol

С уважение,
Емо

Прекаляваш!

Едит: А забравих да добавя и имейла, барем хванеш и ти малко спам. [email protected]

Емо айде да спреш да спамиш по пощите, какво ще кажеш? То не бяха ЛС във форума, не бяха писма за всевъзможни глупости. Е писва! Ето поредният имейл който получих от този хубавец:

Извинявам се за спама, просто пратих на 4 сайта такова съобщение, незнаех, че е твой! Пак се извинявам! До 1 час темата я затварям и го продавам

Колегата както винаги е пропуснал да сподели нещо - всъщност парите няма как да се ползват ако не се вкара нова карта.

Емо, АМАН ОТ ТВОИТЕ ИСТОРИИ! 3 пъти съм опитвал да правя бизнес с теб, и трите пъти се излагаш като кифладжия.

При това положение е много по-изгодно (и безопасно) да се вземе ваучър от Fozzy например ...

Горе