Първо да обясня защо си позволявам да се включа..
Основната задача на дизайнера е да ПРОДАВА чрез нещата, които изработва. Въпросният дизайнер ми е правил поне 5 неща, които постоянно ми добавят нови клиенти към списъка. Ти първо беше говорил глупости за копирайтърската професия от сорта на "То най-добрите взимат 2 лева", след което намери някакви подобни елементи и почна да говориш срещу дизайнери с репутация, които определено знаят какво правят, за разлика от теб. И за капак пускаш тема без портфолио и с някакъв банер, който нито може да ми докара клиент, по-скоро да бие хикса на сайта, където е сложен.
Изобщо явно си мислиш, че години опит са по-малко от твоите велики умения, които всички виждаме, че са под санитарния минимум.
И определено съм по-склонен да вярвам на въпросния дизайнер, че няма да имам проблеми с лиценза, тъй като може да има абонамент и да си ги е платил, може да са с лиценз за безплатно комерсиално ползване, може да познава автора, може самият той да е автор, а може и просто да приличат, отколкото на детектив от индийски сериал с портфолио от 1 банер.