Анкета за дипломна работа на тема "Тенденции и предпочитания на клиентите на заведения за хранене и забавление в ерата на цифровизацията"

al123141

New Member
Здравейте! Искам да помоля за малко съдействие, тъй като пиша дипломна работа за СУ. Провеждам анкета с цел да разбера потребителските предпочитания към технологиите в сферата на ресторантьорството и желните от тях функции. Анкетата е анонимна и кратка, не се рекламира нищо и няма неудобни въпроси. Благодаря предварително!

Анкетата е на следния линк: https://forms.gle/aUCPDDS4k5HbxRRS6
 
Бихте ли предпочели да посетите ресторант с цифрово меню и софтуер за поръчки от масата

Зависи от мястото и реномето му. На повечето места ще е много по удобно да е цифрово с опция да си плащаш на устройството, нещо като таблет.
На други места.съм виждал QR код на масата, сканиращ и си поръчваш от телефона.
Също така е хубаво да има опция да се слага рейтинг от клиентите на дадено ястие или салата. Това ще даде фиидбек на собствениците и другите клиенти

На други по-изискани и скъпарски, няма да се впише добре.
 
От личният си опит в моята баничарничка съм установил, че клиентите ми най-много предпочитат технологиите микрочип със CBDC. Най много това ги забавлява. Освен това е изгодно, за 2 банички + боза получават комбинацията безплатно.
 
Да, и аз съм за рейтинг на ястия към менюто и обратна връзка към заведението.
И рейтинг за обслужване от персонала, това за мен е много важно!
Като цяло предпочитам всичко да е цифрово и безконтаткто обслужване.
Виждала съм в Китай как храната се спуска направо на масата в заведение без персонал:)
 
"всичко цифрово и безконтактно, рейтинги, храната направо на масата без персонал" (остава да премахнем и клиентите за още по-удобно..)
Ужас. Ако отразява вижданията на по-голямата част от хората, значи шегата ми като нищо съвсем лесно и сравнително скоро може се превърне в реалност. Да ви е вкусно. :)
 
Модерно - да, удобно за даден тип заведения - може би, дали бих посещавал такъв тип заведение - клоня към не. Губи се смисъла да се посещава заведението.
 

Горе