Афилейт сайтове преди покупка

Convenix

Member
Здравейте! :)

Не съм се занимавал с Affiliate, но като отварям сайтовете на някой реклами, най-вече на MediaVenus и на AdNow се показват реклами, и като натисна да ги видя, се отваря сайт, който прилича на блог, и в него се описва как човека е отслабнал с Х кг. за 2 седмици и всякакви такива. След което отдолу има fake коментари, че и другите са доволни от този продукт и има и афилейт линк към продукта.

Това, което ми прави впечатление, че тези сайтове са пълни с fake информация, дори менютата им не работят, а са сложени бутони за украса и всичко е за украса. То реално не е сайт, а само 1 страница в която се описва как е помогнал продукта на дадения човек, но е направено да изглежда на външен вид като сайт.

Ето ви примерни сайтове, които са на случаен принцип взети от реклами: (като тези сайтове не са мои, и не си правя реклама, дори ако сметнете, че е нужно може да ги изтриете от темата - просто ги давам за пример, за да разберете какво точно имам предвид)

- http://world-jounal.com/ww/gagarina_forskolin/?data1=7992353&data2=28131&data3=31967
- http://www.trackea2.com/azyravebdu/...owfQ==&rid=-6AAAAAAAEQRcBAAAAAAAAAATejRaGAAAA
- http://prime-story.com/bg/pm/levash...&t5=mediavenus&t6={creative}&uclick=rne8a9i4#


Главния ми въпрос е, този модел печеливш ли е? Не ми изглежда много правилен и хубав този начин, защото лъжат хората, добавят фалшиви коментари и т.н. Но в крайна сметка, тези страници те ли са си ги правили или им ги дават готови от някоя афилейт мрежа. Също знаете ли, кои афилейт мрежи предлагат това нещо?

Всичко, което знаете за този тип афилейт маркетинг и тези сайтове ще ми е полезно.

Благодаря! :)
 

ianpav

New Member
Ха ха . Онзи ден и аз получих едно такова . Имало някакви печеливши карти и трябва да си въведеш номера на картата , за да проверят дали си сред избраните . Там също бяха доста от известните руски платежни системи . Аз избрах уеб монеу и без да въвеждам някакви данни дадох да ме проверят . И о чудо , бях сред печелившите . Само не разбрах как стана това като не попълних никакви данни . И естествено за да си получиш наградата трябва да платиш някаква сума . Естествено не са големи ама руснаците са бая народ и крайната сума сигурно е голяма . А пък и те не пращат само на техните . Който се хване . Та умната .
 

sixking

Well-Known Member
https://otlichna-pokupka.com/mycashprofessor/4185/index.php?utm_source=adwords&utm_campaign=P-G-BG-0292-911-ucpbl09|MyCashProfessor-(print)_TXT-SE-LOCAL_W1725&utm_campaignid=918169574&utm_adgroupid=47626363564&utm_creative=218068643895&utm_keyword=партньорска програма&utm_placement=&utm_target=&utm_device=c&utm_devicemodel=&utm_network=g&utm_adposition=1o1&utm_matchtype=b&utm_clicklocation=9047684&utm_interestlocation=&mgprojectid=1257&mgadid=71365

Ето още един сайт. Най-интересното е, че този сайт ми излезе като реклама от Google AdWord... Google не знае ли, че са измамници и да не им позволява тази реклама.

Всички подобни сайтове са измамници нали?

Какво разбираш под "измамници"? Взимат ти парите за нищо, абонамент, информация? виждал съм и аз подобни сайтове, но с цел да ти продадат нещо. Първия ти сайт - с това за отслабване, просто искат да си продадат продукта. Как го правят вече обаче, едва ли ги превръща в пълни измамници.
 

karlson

Active Member
Тия рекламни мрежи нямат рекламодатели реално. Те просто си лансират стоката. От години продават няколко едни и същи продукта. Плащат за клик, но ако не ти продава сайта почват да те режат. За да продаваш такава продукция обаче трябва да имаш много авторитетен сайт , който да застане с името си зад съмнителен продукт.
 

Горе