Афилиейт програма ByXpess

Здравейте,
Днес присъствах на презентация на ByXpress, и искам да попитам някой чувал ли е за нея и какви впечатления имате?
 
От: Афилиейт програма ByXpess

Здравейте,
Днес присъствах на презентация на ByXpress, и искам да попитам някой чувал ли е за нея и какви впечатления имате?

Привет,

с такъв анонс не е ли редно ти да кажеш какво си чул и видял?!?
 
От: Афилиейт програма ByXpess

Здравей, ще се опитам да обобщя с няколко изречения.
Стартирали са официално януари 2015 година, от тогава досега имат 10 000 потребителя (акаунта) , общо взето афилейт системата им е на 3 нива, free member, bronze и gold, като free membera има право да поканва по 1 човек на седмица и не взема реални пари а само MC (mobilecoin) - тяхната криптовалута. Другите мембери вземат комисионна, съответно 10 и 20% + комисионна 5 и 11% от хората които са поканили..
С две думи аз разбрах, че като за начало искат 500 евро еднократна такса (така и не обясни за какво точно е, каза че хората които са ни поканили на презентацията на другия ден ще ни обяснят ако сме заинтересовани) след което почваш да правиш криптовалутата им.. В последствие изкара някаква жена която била инвестирала 5000 евро тази година и в момента е с 2100 евро печалба над инвестицията.

Общо взето цялата работа ми се вижда една пирамида, и хората които ни бяха поканили целят ние да бачкаме за тях :) (така да се каже) . Презентацията беше по-малко от час и това са главните работи които нахврълиха..
П.С. Вече имали 5 спонсора (бмв,опел и още 3 автомобилни компании дето не им помня сега имената)
 

Горе