Безплатен Домейн + хостинг в замяна на писане на статии

Maverick

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
194   0   1
Предлагам безплатен домейн .info (от godaddy или предоставен от вас) + безплатен хостинг (от superhosting.bg) В замяна на писане на уникални статии/новини (тема: Музика, Спорт, Общество, Технологии, Наука, Бизнес, Изкуство, Здраве, Забавно, Lifestyle)

Музикалните новини се публикуват в Музикален блог, а останалите в този форум.

Активирам услугата веднага след като публикувате статия/статии с общо 1000 думи. Трябва да публикувате минимум по 200 думи дневно за да продължите да ползвате услугата.

Параметри на хостинга:
1 домейн
5 субдомейна
1 MySQL база данни (max 10MB)
500 MB Дисково пространство
Неограничен месечен трафик
1 пощенска кутия
1 FTP акаунт

Допълнителни ресурси може да ползвате по договаряне!

При нарушения на правилата за ползване който superhosting.bg е определил спирам акаунта без предупреждение!

П.С. Офертата е лимитирана!

От: Безплатен Домейн + хостинг в замяна на писане на статии

Е селски тарикат си , заклевам се !!! За кирливия ти домейн , който струва почти ЦЯЛ долар , и мижавия хостинг при superhosting , трябва да ти пишат статии всеки ден ??
Трябва да публикувате минимум по 200 думи дневно за да продължите да ползвате услугата.
Би трябвало да те е срам , само при пускането на тая тема лешпер...

Не ме срам! Ако не те интересува - пътя ;)

Да не са се променили правилата за броя на линкове в подписа, пък аз да не съм разбрал?

Онлайн Радио | Гугъл Френдли линк | Сподели | Безплатни Флаш игри Играй безплатно, без регистрация! | Изображения | Анонимни линкове | PageRank Бутон | Музикални Новини

За .com колко думи на ден трябва да се пишат тогава - 2000 ... ?

Ако някой има интерес да ми пише на скайпа за да се договорим. Можете да си спамите тук, а пък не можете да разкажете някоя новина която сте прочели днес (ако четете изобщо).

Може да се откажете от някой ресурси (например пощенска кутия и субдомейни) и да публикувате по по-малко думи. Все пак 200 думи се пишат за 10-15 минути! Не е кой знае колко работа.

Ако някой има интерес да ми пише на скайпа за да се договорим. Можете да си спамите тук, а пък не можете да разкажете някоя новина която сте прочели днес (ако четете изобщо).

Може да се откажете от някой ресурси (например пощенска кутия и субдомейни) и да публикувате по по-малко думи. Все пак 200 думи се пишат за 10-15 минути! Не е кой знае колко работа.

Български тарикатлък!

Горе