Безплатен форум хостинг phpBB3

Честито НО,

Това е рекламен post, който цели да промотира ваш продукт или услуга. Във всички сериозни форуми, какъвто е този такива posts се пускат в рекламни секции. Ако няма така, членовете на форума нямат право да отварят такива.

Ако е разрешено във всички секции да се пускат рекламни или промоционални posts, тогава форумът разваля качеството си и губи популярност.

Би трябвало да знаете това, след като предлагате форум хостинг.

!!! Иначе ви желая успех и нови потребители. Един съвет не предлагайте безплатни услуги. Направете ги евтини... осевн ако не искате да разгърнете реклама. Така хората ще плащат за нещото, което ползват и ще развиват форумите си.

Ако някой не е платил за хорума си, няма сериозна причина да го развива като бизнес... поне аз така мисля.

Поздрави
Димитър
 
защо ? Аз мисля че тук и е мястото аз като стартирахме и давахме хосинг за постове в един форум точно в хостинг секцията им пуснах офертата хостинг срещу постове... като спряхме наградите отидох и си оравих поста съвсем клтурно

При нас филтрирането е на брои постове ако нямаш 10 поста не можеш да пускаш линкове ако имаш е нп. Решил е да предлага фри форум хосинг има 10 поста значи няма проблеми :)

така че тази тема ще си остане тук :)
 
в този форум всички сме бизнесмени и всички имаме по някои бизнес за рекламиране и Админа няма нищо против само рекламите на бизнесите си стига да не е спамърска история ....

@fcolor.bg бате аз и казах на иги и вие да си пуснете вашата тема за това че предлагате улеснена процедура по регистрация на .бг домеин ама защо не го направихте незнам :)
 
fcolor Бате всеки си има мнение и аз уважавам твоето.
А моето е такова:
Има ли значение дали създателия или някой друг user ще каже за услугата. Защото темата е свързана с категорията и тук се говори за хостинг и примерно аз ако срешна нещо хубаво и качествено ще искам да го споделя с алдиторията на форума.

Поздрави,
И няма да е лошо да дадеш малко повече инфо за .bg защото ми писна да чакам цифрови системи да се мотаят!
 

Горе