Безплатен SEO одит

Wellco

Active Member
Предлагам безплатен SEO анализ за ограничен брой фирмени сайтове, заедно с конкретна 90-дневна стратегия как сайтът да започне да носи органичен трафик.

Анализът обхваща:
  • Техническо SEO (скорост, мобилна версия, индексация, базови грешки)
  • On-page SEO (заглавия, H1/H2 структура, съдържание, вътрешни връзки)
  • UX и conversion проблеми
  • Анализ на конкурентите – какво правят по-добре и къде имат пропуски
  • Ключови думи: бързи възможности + по-дългосрочен потенциал
  • Статии и съдържание: списък с 15–20 теми, заглавия, H1/H2 предложения и ключови думи
  • Реалистична оценка кои действия имат ефект и кои са загуба на време
Към анализа има и 90-дневен план:
  • какво се прави първо, второ и трето
  • какви страници и съдържание да се създадат
  • базова off-page насока (линкове, бранд сигнали)
  • реалистична прогноза за резултати и срокове

Анализите се използват като реални казуси в портфолиото ми.

Няма ангажименти или скрити условия.

Поздрави

Злоба и завист за кое? сайт правен с Claude?
абе Гълъбовски гъз , моите сайтове като са правени от chatGPT и кво от това? Толкова ти разбира простата Гълъбовска глава на теб от ИИ, нали ИИ е само помощник и трябва да му зададеш правилните нареждания за да ти направи каквото и да било. Теб смрадливецо те е яд , че някой се справя по добре от теб ли?

@Wellco извинявам се от името на @Sky че ти осира темата, но той явно си е такъв по природа. Нон стоп хейт без да посмее да покаже нещо негово.

@Wellco извинявам се от името на @Sky че ти осира темата, но той явно си е такъв по природа. Нон стоп хейт без да посмее да покаже нещо негово.
Много добре знам, че е добър SEO специалист и може би няма нужда от такъв одит....

Би трябвало на всеки да е ясно, че този одит е за хора,които току-що започнали нещо и са още в началото и не знаят от къде да започнат. Не е нещо Woow, но все пак помага. Целта е да събера портфолио, отзиви и тн.

Ужас, колко ниско ниво.
@Blinky копейките чак ми залипсваха, предпочитам ги 100 пъти пред злобните старчета....
На нандибанди и останалите поне мисълта им тече логично и не прескачат от тема в тема.

Да, защото когато нещо не е на WP а къстъм изработка тука така става - хейт и пумия до шия!
Много сбъркано виждане имате за хейт, въобще знаете ли какво е хейт?
И аз имам сайтове правени изцяло с АИ, не казвам че е лошо. Но за завършен вид се иска и малко ръчна работа.

И аз имам сайтове правени изцяло с АИ, не казвам че е лошо. Но за завършен вид се иска и малко ръчна работа.
кога ли ще попаднеш на правилния човек който ще те ошамари веднъж за винаги, хората не обичат нито доносниците като теб , нито хейтърите без покритие като теб! Да не говорим за фашисткия ти символ в аватара...

За това колко сайта имаш ще говориш когато ги покажеш!
И не извъртай темите! всички коментари бяза за техническо изпълнеие, скорост и т.н.!
Ти хейтърче реши да натрапваш мнение за дизайн и колко грозно било и колко старо!

За това колко сайта имаш ще говориш когато ги покажеш!
И не извъртай темите! всички коментари бяза за техническо изпълнеие, скорост и т.н.!
Ти хейтърче реши да натрапваш мнение за дизайн и колко грозно било и колко старо!
ама защо тоя църволетко дудучев Sky трябва да е изобщо някакъв критерии , само като му видиш аватара и ти става ясно , че е украйнски цървул ... да заминава на фронта ама не му стиска и си седи в Гълъбово на мръсния въздух!

Горе