Предлагам: Безплатна реклама за онлайн магазини

Amigo0o

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
29   0   0
Всеки търговец може напълно безплатно да публикува продуктовия си фийд в платформата cenite.net и да направи своите оферти по-видими за повече потребители. Платформата събира и сравнява цени от търговски вериги, аптеки и онлайн магазини, като ви дава възможност да достигнете до допълнителен трафик и нови клиенти.

Интеграцията е лесна - изпращате линк до цените си чрез XML, JSON файл или директно чрез API.

Ако имате интерес ми драснете на ЛС или ползвайте имейла от страницата.

Всеки търговец може напълно безплатно да публикува продуктовия си фийд в платформата cenite.net и да направи своите оферти по-видими за повече потребители. Платформата събира и сравнява цени от търговски вериги, аптеки и онлайн магазини, като ви дава възможност да достигнете до допълнителен трафик и нови клиенти.

Интеграцията е лесна - изпращате линк до цените си чрез XML, JSON файл или директно чрез API.

Ако имате интерес ми драснете на ЛС или ползвайте имейла от страницата.
сайта и идеята са добри, но направи да може да се логва в него с гугъл и фейсбук акаунт.

Ако имплементирам гугъл, после трябва и епъл... Иначе не публикуват приложението в апп стора им.
изобщо не ме разбра какво имам предивид. Не за качване на приложението в апп.стора , а за логване в гугъл акаунт , всеки на смартфона си има гугъл по дефоут, вместо да си регистрира акаунт , направо логин в гугъл акаунт. Няма нищо общо с апп. стора

ето ти пример

1768762327355.png

Горе