Блогът като инструмент на рекламата

apostol

New Member
ВПРЕГНЕТЕ БЛОГА В РАБОТА!

Неотдавна прочетох нещо интересно. Експерт по Интернет маркетинг препоръчваше на всеки, който има комерсиален сайт, да си направи 4- 5 блога с еднакво наименование и съдържание. На различни места, разбира се- Blogger, WordPress и пр. Тези блогове в известен смисъл трябва да допълват уеб сайта.

След това блоговете трябва да се регистрират и индексират. Как ви звучи това? Няма да ви държа в напрежение: опитах тази шмекерия със сайта си www.Otslabni.net.

Даде, даде резултат! Може и сами да се убедите- след думата "пари", най- често търсената дума е "здраве". Та ако наберете в гуглата "здраве", ще откриете, че www.Otslabni.net е на пета позиция!

Мисля, че всеки може да го опита. Сигурен съм, че няма да си пропилее времето.

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
 
Вече шеста позиция (при български страници), но наистина добро SEO постижение.

Преди време направих друг тип тест - стартирах блог, като не съм пускал никакви обратни връзки, освен тези по форумите. Направих две партньорства със сходни портали. С около 80 поста съдържание, вече се индексира на първо място при повечето ключови думи в нишата си.
 
Чудничко!

Това е много, много добър резултат! Ето нещо, което пренебрегвам- JV. Защото съм индивидуалист и предпочитам да работя сам. Но ще трябва да се пренастроя. Твоите резултати са наистина много впечатляващи.
 

Горе