Търся: ВНИМАНИЕ!!! ИЗМАМА! Sponosr ads. Facebook

thatsmyname

Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Здравейте! Имам нужда от помощ. Получих съобщение от жена, която не е българка (така си представя) Предлага ми реклама във фейсбук страницата ми и ми изпрати на мейла приложение в което регистрираш сграницата си. Казва се “Sponsor ads”. Влязох в това приложение и преди това за всеки случай добавих близка моя приятелка като главен админ ако се случи нещо. Изведнъж изписа страницата принадлежи на “Sponosr ads” и ме премахна някакъв идиот, НО странното е, че само мен изтри.. явно защото аз и той сме само във това въпросното “Facebook ads”. Близката ми приятелка ме добави отново и кме администрароти само аз и тя, но тази графа “Страницата е собственост на Facebook ads”, но админите в момента сме само аз и тя. Какво следва от тук нататък... Мога ли да премахна тази собственост на “Facebook ads” и да си върна правата върху нея само на мен??

МОЛЯ ЗА ПОМОЩ...
 
Влязъл си в приложение, изпратено ти по мейл от непознат, че даже си си въвел и страницата в него. Евала, човеко, не знам как ще оцелееш в интернет в бъдеще :D
 
Онзи ден се опитаха и мен. Предложиха ми 1500 евро на месец да постват в страница със 150к фена. За да се случи, трябвало да вляза в бизнес мениджъра им. Пращат линк, за да добавя страницата. Вероятно с админски права.
Понеже знам как вървят постовете (въпреки, че страницата е с потребители от европейски държави) и се осъмних в предложението. Но самата врътка е замислена умно. Измислили са го доста тънко.
Аз се погаврих с тях... и ги размотавах. Бяха съгласни и на 3000 евро. Също така да ми плащат всякак. :D
Няколко часа по-късно акаунтът беше изтрит.
 
В момента над моята роля като администратор в страницата изписва, че Sponosоr Ads е собственик на страницата. Това стана след като се регистрирах в приложението и добавих страницата, но получих мейл, че вече нямам профил в това приложение. Някой запознат ли е със случая и мога ли да го премахна?
Ето и скрийншот: http://prikachi.com/images.php?images/445/9628445k.jpg
 

Горе