Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

• Да

• Не съм, но ще се ваксинирам

• Не съм и няма да се ваксинирам

• Още не съм решил

Резултатите ще са видими само след гласуване.
Двамата ''най-информирани'' коментират информацията в тубата. Те така се подписаха и на листчето с ''информирано съгласие'' преди ваксинацията. Бъдете здрави! ;)
Ще бъдем. Мерси и вие бъдете здрави. А кой какво гледа и какви конспирации му се мътят в главата - персонално е. Малко като филма Красив ум ми идвате повечето "просветени". :)

Каква литература ще ми препоръчаш, за да придобия твоя наивитет?
Не знам. На някой, който не са го изхвърлили от работа и си пълни канала в тубата с лайна. Ей, така за разноообразие.
Имена като Котлър, Кийосаки, Брансън, Джиобс., Мъск... Има си по-читави имена за четене и гледане. Другите правят всичко, за да приличат тайно на тези хора. ;)

Не знам. На някой, който не са го изхвърлили от работа и си пълни канала в тубата с лайна. Ей, така за разноообразие.
Имена като Котлър, Кийосаки, Брансън, Джиобс., Мъск... Има си по-читави имена за четене и гледане. Другите правят всичко, за да приличат тайно на тези хора. ;)

Минавало ли ти е през акъла, че не всички ни влече ''богат татко, беден татко'' литературния жанр? Не всичко е пари, приятелю. Тук сме, за да се извисяваме духовно, а не за да консумираме продукти. ;)

Минавало ли ти е през акъла, че не всички ни влече ''богат татко, беден татко'' литературния жанр? Не всичко е пари, приятелю. Тук сме, за да се извисяваме духовно, а не за да консумираме продукти. ;)
Това е форум за предприемачи, а не за духовни водачи.

Това е форум за предприемачи, а не за духовни водачи.

Пичове, никой не ви кара насила да се информирате за актуалните събития и за начините, по които политиците и медиите ви лъжат. Просто не коментирайте материя, която отказвате да опознаете в детайли. Бъдете здрави. :)

Минало ми е. И за това сте го добутали до тук.
Всъщност познанието в тези сфери не те прави директно консуматор, който на практика си си по подразбиране, а те обогатява със знания и духовното няма нищо общо с това, то е съвсем различно перо от човешката всъщност.

Следенето на конспиративни личности, ако ми кажеш, че е великото извисяване на духа, ще гледам по-рядко с теб да влизам в тези теми. ;) Отделно си попаднала в тематичен форум, на който потребителите му не тичат по срамотии, завити с бели чаршафи по зелените поляни. ;) Или поне се надявам да е така.

конспиративни личности,

Дефинирай термина. Може и поне един пример (име) за такава личност да дадеш. ;)

Пичове, никой не ви кара насила да се информирате за актуалните събития и за начините, по които политиците и медиите ви лъжат. Просто не коментирайте материя, която отказвате да опознаете в детайли. Бъдете здрави. :)
Хахаха, ти от коя медия си, мис Експерт?

Хахаха, ти от коя медия си, мис Експерт?

Поредно силно включване... Респект!

А ти от коя си, щастливецо, дето не се нуждаеш от информация?

Дефинирай термина. Може и поне един пример (име) за такава личност да дадеш. ;)
Ама да разбирам ли, че не знаете и какво гледате?
Хора, които смятат, че света е в една голяма схема и ги лъжат постоянно. Намери речник и намери какво е "конспирация" и "личност" и ги вържи логично, за да стигнеш до отговора на въпроса си. За име.....1 от последните 3ма, който си пускала като клипове влиза сигурно на 100% в това определение.
Не казвам, че всичко е мега якото, но гледайки ги да си развиват теориите, изпускаш нещо като ЖИВОТ. ;)

Хора, които смятат, че света е в една голяма схема и ги лъжат постоянно. Намери речник и намери какво е "конспирация" и "личност" и ги вържи логично, за да стигнеш до отговора на въпроса си. За име.....1 от последните 3ма, който си пускала като клипове влиза сигурно на 100% в това определение.
Не казвам, че всичко е мега якото, но гледайки ги да си развиват теориите, изпускаш нещо като ЖИВОТ. ;)

Тоест, по твоята логика:

Люк Монтание, Робърт Малоун, Доц, Атанас Мангъров - конспиратори;
Баба Радка Аргирова (която пред тях е със статут на проста фелдшерка) - леджит. Ясно.

Пиле, животът не е или/или. Можеш да си го живееш, като същевременно си наясно какви неща се случват около тебе. Разбира се, по-розовко и джиджанко е като не знаеш. ;)

Разбирам, че се разминава с "истината" която показват по телевизора

Хора, които смятат, че света е в една голяма схема и ги лъжат постоянно.
Всичко е цветя и рози

Намери речник и намери какво е "конспирация" и "личност" и ги вържи логично,

Искаш ли да потърсим в речника значението на думите "Конспирация" и "Заговор"?

Конспирация:

1. Организиране на нелегална дейност.

2. Само в ед. ч. Система и методи на нелегална дейност, целящи запазването ѝ в тайна.

3. Запазване в тайна, прикриване на някаква дейност или проява.

Значение на думата "заговор": Организирано тайно споразумение между ограничен брой хора за действия против някого или нещо (обикновено с политически цели). Организирам заговор. Кроя заговори.

Ако се опитаме да свържем две и две за хората, които участват в конспирации и заговори на високо ниво, резултатът едва ли ще бъде шестица.

От друга страна, тези, които обсъждат и анализират конспирациите и заговорите на властта, често биват наричани "теоретици на конспирацията". Те са склонни да разглеждат събитията и фактите през призмата на съществуването на скрити сили или тайни действия, които целят да манипулират или контролират обществото.

Потърсих значението на "теоретик на конспирацията", но не го намерих в българските речници, затова проверих в други, като Кеймбриджския английски речник. Там се описва като човек, който вярва в теория за конспирация (идеята, че събитие или ситуация е резултат от таен план, направен от силни хора или хора с власт).

И сега ако се замислим какво се случва и бавно и без напън извадим главите си от задните части и свържем точките, може би ще започнем да виждаме картината, която е много по-голяма от акото, което е пред очите ни.

И кое точно от 3-та точка не е така?

Колкото до розовите очила, всеки сам решава какъв иска да му е живота. Ако смяташ, че си по-щастлив като ти наливат някакви слабоумни субекти колко е зле всичко, ще те споменавам в молитвите си.

Имаш две опции, да го разбереш и да го изживяваш всеки ден като мрънкащите госпожи тук или да го разбереш и да живееш с него, гледайки по-малко да зася битието ти, или да си над него. Доста добре го разбирам живота около мен, но предпочитам да не ги изживявам като вас. ;)

Нанди, имената, които даде много ще ни развият професионално и духовно. :D

Дадох ги в контекста на предполагаеми ''конспиративни личности''. Нямам амбиции да ти въздействам на развитието, просто водехме разговор...

Дадох ги в контекста на предполагаеми ''конспиративни личности''. Нямам амбиции да ти въздействам на развитието, просто водехме разговор...
Да, всичките са доста сигурни в това, което казват по въпроса с Ковид. Ако не беше това, никой нямаше да чуе за тях. Може да направиш справка и за тримата.

Само на нашия не почва уикито с това, че е говорил за Ковид. :)

Предавам се! Ако някой има нерви, да коментира горното изказване. Аз съм в ступор....

Доц. д-р Атанас Мангъров: Западнонилската треска идва от юг на север със затопляне на климата.

Много интересно интервю, особено от половината на там

Адвокат Милен Пенев разказва за мащабния доклад на американския Конгрес за произхода на пандемията и мерките, които оставиха отпечатък върху живота на милиарди по цялата планета.

Горе