Внос на козметика от китай

Atikriakata

New Member
Добър ден, имам онлайн бизнес чрез който продавам мигли. Искам да разширя дейността си, като започна да продавами козметични продукти, като сенки за очи и други. Искам да зннам какви разрешителни документи ще са необходими за да ги внасям в България от Китай.
Фирмата ми е регистрирана в Израел.Имам българско гражданство и бих искала да регистрирам фирма в България и да развивам същата дейност.
Също така за мен еважно да знам какви са изискванията за осъществяването на тази дейност.Моля, ориентирайте ме, от къде мога да почерпя такава информация. Благодаря ви предварително.
 

kokovi4

Active Member
Обърнете се към митническа агенция, те трабва да знаят какво точно е нужно за внос на козметика, но според мен ще се изискват доста сертификати, едва ли стоките ще са с CE сертификат и изисквания. Дори гледам цяла наредба има за това ТУК
 
Вижте тази тема във връзка с разрешителните за продажба на козметка. Относно регистрацията на фирма и последващото осигуряване и данъци е най-добре да се консултирате със счетоводител предварително. Успех!
 

Горе