Въпрос за Epassporte

Psicloone

New Member
Здравейте! Направих си акаунт в epassporte. Имам издадена карта Visa Electron от ПИБ - мога ли по някакъв начин да използвам нея при тегленето на парите от eassporte акаунта си, или трябва да си правя НОВА?
 
От: Въпрос за Epassporte

Можеш да теглиш пари от сметката си в ePassporte само чрез карта, която е издадена от банката, с която работи ePassporte. Трябва да имаш пари в сметката си, с които да платиш за издаване на картата ($5 за виртуална карта + $35 за пластмасова карта, която ти пращат по пощата). Някои афилиейт програми (напр. CrocMint) ще ти направят акаунт в ePassporte и ще платят $40-те долара и така картата ще ти излезе безплатна за първата година.

Не можеш да ползваш друга карта за теглене на пари от сметката в ePassporte, освен тази, която са ти пратили от ePassporte. Може да си купиш няколко карти от ePassporte и да си ги ползваш всичките за да теглиш пари (обаче няма смисъл да го правиш, защото ще плащаш такси няколко пъти).

Ако не въведеш правилните данни при регистрация има вероятност да останеш без пари - при достигане на определена сума ти блокират акаунта и искат да пратиш сканирана лична карта, сканирана сметка за нещо си (телефон, вода, парно, ток) и сканирана банкова карта (от двете страни). Не става да сканираш тяхната карта - трябва да е издадена от друга банка. Не става и с карти, подобни на ePassporte - напр. Payoneer. Тази от ПИБ става. Ако нещо не отговаря - оставаш без пари. За малки суми не ти искат нищо.
 
Последно редактирано:
От: Въпрос за Epassporte

Благодаря за отговора! А можеш ли да ми обясниш, като човек с опит, какви такси е възможно да ми взимат? Наистина ли няма месечни такси за персонален акаунт? Колко вземат при всяко получаване на пари в акаунта и при прехвърлянето им на картата (всмисъл НАИСТИНА колко вземат). Смятам да си направя пластмасова карта.
 
От: Въпрос за Epassporte

Привет, може ли някой да помогне за активиране на регитрацията ми в epassporte. Трябва да ми се пратят 5 USD. После връщам 10 USD! :)

Благодаря Ви предварително.


Поздрави, Петър
 
От: Въпрос за Epassporte

В същност това няма смисъл. ePassporte се ползва за получаване на пари - не е добра идея да го ползваш за изпращане. Ако го ползваш за получаване - активирането става при първото получаване на пари (няма значение, че сумата, която получаваш е много повече от нужната за активация).

Ако искаш да пращаш пари си направи сметка в някоя българска банка и си направи дебитна карта Visa Electron към тази сметка. Почти никой няма да ти откаже да получи плащане чрез Visa/PayPal (ePassporte не може да се ползва с PayPal).

Повечето от сериозните афилиейт програми (напр. CrocMint) ще се погрижат да получиш платена (за първата година), активирана и пълна с пари дебитна карта ePassporte в пощенската си кутия - достатъчно е да спечелиш комисионни над прага на плащане.
 

Горе